Loopbaancoaching in Bertem

Jobcoach Greet Vanderwegen

Welkom!

Hallo, ik ben Greet Vanderwegen

Ik ben een loopbaanbegeleider uit Bertem. Als coach ben ik een ontdekkingsreiziger en gids ik je naar begeestering en balans in je job en het leven. Ik ben daarnaast ook een echte levensgenieter: ik ga al dansend door het leven. Na een lange carrière in de marketingsector werk ik ondertussen al 15 jaar als coach.

Hoe kan ik je helpen?

Leer me beter kennen

Het geeft me veel voldoening als coach om mensen hun weg te laten vinden. Mensen die met hun twijfels en vragen bij me binnenkomen de essentie helpen vastpakken. Zodat ze vanuit die inzichten hun toekomstig professioneel (of persoonlijk) pad kunnen vormgeven en terug ten volle kunnen genieten van wat ze doen en wie ze zijn. 

Mensen laten ontdekken wat hun talenten zijn, waar hun passie ligt, waar hun valkuilen zijn en hoe daar mee om te gaan. Voor welke waarde ze staan, welke missie ze vorm willen geven en in welke job, bedrijf en/of sector ze dit willen waarmaken, of als ondernemer willen starten. Of het nu gaat om werknemers, zelfstandigen of langdurige zieken: iedereen is welkom.

Daarnaast werk ik rond mindset, stress, burn-out  en perfectionisme. Je mindset, of hoe je denkt over jezelf en in relatie tot de anderen, vormt de basis van hoe je in het leven staat en of je je leven beleeft als een flow of als een gevecht. Mensen hiervan bewuster maken en leren ze meer eigenaarschap kunnen nemen over hun leven, hun loopbaan en hun zaak. Dan maakt mijn hart een sprongetje. 

Mijn reis als loopbaancoach

Professionele ervaring

 • 25 jaar als marketing manager en director 
 • 15 jaar actief als coach 
 • 15 jaar mijn eigen zaak

Opleidingen

 • Perfectionismecoach (OCP/BPC) 
 • Stress- en burn-outcoach (VESB) 
 • Hartcoherentie (Dialogisch) 
 • Transformational Presence (TPIC) 
 • Future employability Designer (Annita Rogier) 
 • Werk en kanker (Stichting tegen kanker)

Specialisaties

 • Loopbaanbegeleiding 
 • Ondernemerschap 
 • Transformatie en Veerkracht 
 • Re-integratie na een periode van ziekte 
 • Werken na kanker 
 • Perfectionisme coaching 
 • Persoonlijk leiderschap

Zij volgden al jobcoaching in Bertem

Wat anderen zeggen over Greet Vanderwegen

"Na de sessie waar we rond mijn missie werkte viel alles op zijn plek in mijn hoofd. Zo mooi om terug connectie te hebben met mijn missie en geen mist meer te hebben in mijn hoofd. Ik ben terug aan de slag in mijn eerste job en voel me er terug gelukkig. Dank je!"
Eva
"Dank je om me terug in mezelf te laten geloven, tijdens en na die moeilijke periode. Ook de inzichten in mijn blinde vlekken hielpen me om meer geloof te hebben in mijn ondernemerschap. Alles staat in de startblokken om als zelfstandige op te starten."
Frank
"Me realiseren dat mijn “oude ik” niet meer terugkomt en vrede nemen met mijn “nieuwe ik”, dat was een belangrijke mijlpaal die ik met de hulp van Greet omarmd heb. Vanuit dit nieuwe perspectief kon ik mijn plek in de maatschappij vinden."
-
Loopbaanbegeleider Greet Vanderwegen in haar vrije tijd

Waar ik energie van krijg?

Een kijkje in mijn wereld

Zowel een heerlijke stevige wandeling, als voluit dansen maken het blije kind in me wakker. Zo heerlijk om te genieten van de natuur of om helemaal op te gaan in het ritme van de muziek. 

Gratis en vrijblijvend kennismaken?

Ben je klaar voor nieuwe inzichten in je loopbaan? Vul het formulier in en ik neem binnen de week contact met je op voor een gratis kennismakingsgesprek.

Loopbaanbegeleiding in Bertem volgen?

Zo verloopt het traject

 1. We starten met een gratis kennismakingsgesprek waarin je al je vragen kan stellen en ik je uitleg hoe ik te werk ga.
 2. Voel je een klik? Dan plannen we de het eerste coachgesprek in. Ik werk altijd op maat en in samenspraak met jou. Gemiddeld duurt een traject loopbaanbegeleiding 4 tot 12 weken. We volgen jouw tempo. Het kan trager of sneller gaan naargelang jouw behoeften en noden.
 3. Het resultaat van onze gesprekken? Heldere inzichten over wie je bent en wat je wil, het zelfvertrouwen om werk te maken van jouw versie 2.0 én een concreet plan richting meer werkgeluk.
Loopbaancheques van de VDAB

Voordelige jobcoaching in Bertem

Ontdek de loopbaancheques van VDAB

Omdat Dialogisch door de VDAB erkend is als loopbaancentrum, kan je bij onze loopbaancoaches de VDAB-loopbaancheques gebruiken. Voor 7 uur loopbaancoaching betaal je dan € 90. Niet slecht voor zo’n kostbaar traject, toch?

Je bent welkom in mijn praktijk of online