Loopbaancoaching in Geraardsbergen

Jobcoach Cindy Van de Wyngaerde

Welkom!

Hallo, ik ben Cindy Van de Wyngaerde

Ik werk als loopbaanbegeleider in de regio rond Geraardsbergen. Mensen omschrijven mij als een buikdenker en vertrouweling. Mijn sterke intuïtie zorgt ervoor dat mensen vaak spontaan hun diepste verhalen met mij delen. Als kind noemde mijn oma me altijd ‘masjoefel’, een dialectterm voor een vrolijk meisje. Dat past wel bij mij: ik bekijk het leven altijd vanuit een positieve invalshoek. Als coach breng ik diezelfde glimlach en positieve energie mee in mijn werk.

Hoe kan ik je helpen?

Leer me beter kennen

Ik vind het geweldig om het potentieel en de groei van anderen te zien. Elke stap vooruit en elk klein succes van mijn cliënten vervult me met voldoening. Ik help mensen graag door hen te begeleiden bij het verplaatsen van obstakels in hun levenspad, zodat er een nieuwe stroming kan ontstaan. Of je nu persoonlijk langskomt in mijn praktijk of online, je bent altijd van harte welkom.

Mijn reis als loopbaancoach

Professionele ervaring

  • 14 jaar werkervaring bij Randstad Group 
  • Sinds 2022 onderneemster van Stella: loopbaancoaching & stress- en burn-out coaching
  • Sinds 2022 HR Business Partner bij TD SYNNEX Aalst 

Opleidingen

Ik heb diverse opleidingen en workshops gevolgd, waaronder een algemene coachopleiding, trainingen in synergologie en train-the-trainer. Daarnaast heb ik mij gespecialiseerd in loopbaancoaching en stress- en burn-out coaching.

Specialisaties

  • Loopbaanbegeleiding 
  • Stresscoaching 
  • Systemisch coach

Zij volgden al jobcoaching in Geraardsbergen

Wat anderen zeggen over Cindy Van de Wyngaerde

Cindy begreep onmiddellijk mijn loopbaanvraag. Ik voelde mij ontzettend 'begrepen', iets wat ik tot dan niet ervaarde wanneer ik mijn vragen inzake mijn loopbaan uitte t.o.v. mijn omgeving. Zij stelde de juiste vragen waardoor ik de nodige handvaten kreeg in de reflectie van mijn loopbaan. Mijn loopbaanbegeleidingstraject was een echte 'eye opener' in die zin dat ik steeds naar de job keek als oorzaak van mijn stressniveau en verstoorde werk-privébalans terwijl dit vooral aan mezelf lag en ook bij een andere job deze factoren bij mij (als ik hier zelf niets aan zou veranderen) aanwezig zouden zijn.
L.VM
Ik ben het loopbaantraject bij Cindy gestart om laagjes af te pellen en te kijken naar wat ik nu echt wil, wat me nu echt motiveert. Ik leerde dat ik best wat blinde vlekken heb maar me toch bewust ben van veel zaken. Ik heb meer in mijn mars dan ik dacht en dat is een enorm fijn gevoel. Het traject was een kleine openbaring toch wel, haal er energie en voldoening uit! Ik vind het prachtig hoe Cindy haar empathie gebruikt tijdens de sessies. Ik had direct een veilig gevoel en dat is niet makkelijk voor mij om me zo open te stellen.
Imke De Nil
Loopbaanbegeleider Cindy Van de Wyngaerde

Waar ik energie van krijg?

Een kijkje in mijn wereld

Ik vind het heerlijk om te luisteren naar muziek die je diep raakt, die je even doet stilstaan en je hart sneller laat kloppen. Maar ik kan ook helemaal opgaan in de muziek op een bruisend feestje, waar mijn voeten niet kunnen stilstaan. Het is mijn manier om mijn gedachten te verzetten en gewoon even helemaal los te gaan.

Daarnaast geeft water me ook enorm veel energie. Of het nu het rustgevende geluid van de zee is, het zwemmen in een zwembad of gewoon ontspannen in een wellness, het brengt me tot rust en laadt me opnieuw op.

Mijn levensmotto is “Delay & discover”. Neem de tijd, neem afstand en je zult verrast zijn door wat je allemaal kunt ontdekken!

Gratis en vrijblijvend kennismaken?

Ben je klaar voor nieuwe inzichten in je loopbaan? Vul het formulier in en ik neem binnen de week contact met je op voor een gratis kennismakingsgesprek.

Loopbaanbegeleiding in Geraardsbergen volgen?

Zo verloopt het traject

  1. We starten met een gratis kennismakingsgesprek waarin je al je vragen kan stellen en ik je uitleg hoe ik te werk ga.
  2. Voel je een klik? Dan plannen we de het eerste coachgesprek in. Ik werk altijd op maat en in samenspraak met jou. Gemiddeld duurt een traject loopbaanbegeleiding 4 tot 12 weken. We volgen jouw tempo. Het kan trager of sneller gaan naargelang jouw behoeften en noden.
  3. Het resultaat van onze gesprekken? Heldere inzichten over wie je bent en wat je wil, het zelfvertrouwen om werk te maken van jouw versie 2.0 én een concreet plan richting meer werkgeluk.
Loopbaancheques van de VDAB

Voordelige jobcoaching in Geraardsbergen

Ontdek de loopbaancheques van VDAB

Omdat Dialogisch door de VDAB erkend is als loopbaancentrum, kan je bij onze loopbaancoaches de VDAB-loopbaancheques gebruiken. Voor 7 uur loopbaancoaching betaal je dan € 90. Niet slecht voor zo’n kostbaar traject, toch?

Je bent welkom in mijn praktijk of online