Loopbaancoaching in Bornem

Jobcoach Kim Peeters

Welkom!

Hallo, ik ben Kim Peeters

Ik ben een HR-partner en loopbaanbegeleider uit de buurt van Bornem, met een schat aan ervaring in HR binnen zowel grote als kleine bedrijven. Deze warme en betrokken aanpak kenmerkt niet alleen mijn professionele leven, maar ook mijn rol als moeder, vriendin en collega. Mijn passie ligt in het begeleiden van mensen en organisaties naar hun volle potentieel. Ik ben er om de moeilijke onderwerpen bespreekbaar te maken en om datgene wat vastzit in beweging te brengen, zodat we samen tot duurzame oplossingen kunnen komen.

Hoe kan ik je helpen?

Leer me beter kennen

Ik hecht veel waarde aan momenten van stilstand en rust, waarin we de tijd nemen om te reflecteren en vervolgens actie te ondernemen op weg naar jouw doelen.

Binnen mijn coachingpraktijk richt ik me vaak op diverse thema’s, zoals het ontdekken van jouw eigen identiteit, het ontwikkelen van persoonlijk bewustzijn en leiderschap, het effectief omgaan met stress, het vinden van evenwicht tussen werk en privé, het maken van loopbaankeuzes en het realiseren van loopbaanveranderingen.

Wat mij echt energie geeft, is het geven van oprechte aandacht en interesse aan mijn coachees en klanten. Samen op weg gaan naar een gemeenschappelijk doel, dat is waar ik blij van word.

Mijn reis als loopbaancoach

Professionele ervaring

 • Zelfstandig HR partner en coach sinds 2017
 • Meer dan 20 jaar HR ervaring bij Indaver en Multi Engineering (in dienstverband) en bij verschillende KMO’s in diverse sectoren als zelfstandige
 • 4 jaar praktijk- en projectbegeleider binnen de opleiding Sociaal Werk Personeelswerk aan Odisee Brussel

Opleidingen

 • Bachelor sociaal werk Personeelswerk (KdG Antwerpen)
 • Executive programma HRM (Ehsal management school)
 • Gecertifieerd coach “Inspirerend coachen” door Center for self management van Jef Clement
 • Loopbaancoach en stress en burn-outcoach bij Annita Rogier (HRD academy)
 • Krachtgericht coachen bij Fred Korthagen
 • Systemisch coachen bij Jan Ardui en Philippe Bailleur (HRD Academy)

Specialisaties

 • Loopbaanbegeleiding
 • Stresscoaching
 • Systemisch coach
 • Zoeken naar eigen identiteit en persoonlijke waarden
 • Persoonlijk bewustzijn en (zelf)leiderschap
 • Evenwicht privé-werk (terug)vinden

Zij volgden al jobcoaching in Bornem

Wat anderen zeggen over Kim Peeters

"Kim gaf me van bij ons eerste gesprek een warm gevoel en stelde me gerust dat “zoekend zijn” perfect oké is. Doorheen de sessies ben ik mezelf een paar keer tegengekomen, wat er voor zorgde dat ik me voor nieuwe uitdagingen durfde openstellen.  Dankzij de loopbaanbegeleiding ben ik durven springen in een nieuw avontuur en ik raad iedereen dan ook aan om loopbaanbegeleiding te volgen. Ik heb weer volop zin in het leven en geniet nu weer van elke (werk)dag.”
L. De Wolf
"Het verschil voor en na de loopbaancoaching is gigantisch. Ik blik terug op verrijkende sessies loopbaanbegeleiding: ik kreeg inzicht in wie ik ben, wat ik kan en wat ik wil. Aan de hand van diepgaande gesprekken en denkvragen voor thuis lukte het me om concrete stappen te zetten. Het verschil tussen toen en nu is gigantisch. Ik waardeer vooral de warmte, oprechtheid en echtheid van Kim. Zij geeft het vertrouwen dat nodig is om jezelf als coachee te tonen en een begeleiding bijgevolg doeltreffend te maken."
N. De Boeck
Loopbaanbegeleider Kim Peeters in haar vrije tijd

Waar ik energie van krijg?

Een kijkje in mijn wereld

Ik ben gelukkig wanneer ik de tijd kan nemen om mensen aandacht te schenken, zowel in mijn professionele als persoonlijke leven. Het leren kennen van anderen, het waarderen van hun unieke eigenschappen en hen uitdagen om stappen te zetten die aansluiten bij hun eigen geluk, geeft me een diepe voldoening.

Mijn energie krijg ik vooral van het samenzijn met mijn drie zonen, zowel gezamenlijk als individueel. Daarnaast geniet ik van de kleine geneugten van het leven, zoals lekker eten, tijd doorbrengen in de tuin, wandelen met vrienden of vriendinnen, en momenten van rust en bezinning met een goed boek.

Gratis en vrijblijvend kennismaken?

Ben je klaar voor nieuwe inzichten in je loopbaan? Vul het formulier in en ik neem binnen de week contact met je op voor een gratis kennismakingsgesprek.

Loopbaanbegeleiding in Bornem volgen?

Zo verloopt het traject

 1. We starten met een gratis kennismakingsgesprek waarin je al je vragen kan stellen en ik je uitleg hoe ik te werk ga.
 2. Voel je een klik? Dan plannen we de het eerste coachgesprek in. Ik werk altijd op maat en in samenspraak met jou. Gemiddeld duurt een traject loopbaanbegeleiding 4 tot 12 weken. We volgen jouw tempo. Het kan trager of sneller gaan naargelang jouw behoeften en noden.
 3. Het resultaat van onze gesprekken? Heldere inzichten over wie je bent en wat je wil, het zelfvertrouwen om werk te maken van jouw versie 2.0 én een concreet plan richting meer werkgeluk.
Loopbaancheques van de VDAB

Voordelige jobcoaching in Bornem

Ontdek de loopbaancheques van VDAB

Omdat Dialogisch door de VDAB erkend is als loopbaancentrum, kan je bij onze loopbaancoaches de VDAB-loopbaancheques gebruiken. Voor 7 uur loopbaancoaching betaal je dan € 90. Niet slecht voor zo’n kostbaar traject, toch?

Je bent welkom in mijn praktijk of online