Loopbaancoaching in Galmaarden

Jobcoach Cindy Van de Wyngaerde

Welkom!

Hallo, ik ben Cindy Van de Wyngaerde

Ik ben een loopbaanbegeleider uit Galmaarden. Ik ben ook een buikdenker en vertrouweling. Ik ben heel intuïtief en mensen delen ook spontaan hun diepgaandere verhalen met me. Mijn meme noemde mij altijd ‘masjoefel’, dialect voor een vrolijk meisje. En dat klopt ook: mijn glas is altijd halfvol. Zo werk ik ook als coach: met een glimlach en positieve energie.

Hoe kan ik je helpen?

Leer me beter kennen

Ik krijg energie als ik potentieel en groei zie in anderen. Ik haal voldoening uit elke vooruitgang en elk klein stapje dat ik die andere zie zetten. Ik help coachees graag verder met het verleggen van steentjes in hun rivier zodat er een nieuwe stroming op gang kan komen. Je bent welkom in mijn praktijk of online.

Mijn reis als loopbaancoach

Professionele ervaring

  • 14 jaar werkervaring bij Randstad Group 
  • Sinds 2022 onderneemster van Stella: loopbaancoaching & stress- en burn-out coaching
  • Sinds 2022 HR Business Partner bij TD SYNNEX Aalst 

Opleidingen

Ik volgde diverse opleidingen en workshops, waaronder een algemene coachopleiding, synergologie en train the trainer. Daarnaast volgde ik een verdiepende opleiding loopbaancoaching en stress- en burn-out coaching.

Specialisaties

  • Loopbaanbegeleiding 
  • Stresscoaching 
  • Systemisch coach

Zij volgden al jobcoaching in Galmaarden

Wat anderen zeggen over Cindy Van de Wyngaerde

Cindy begreep onmiddellijk mijn loopbaanvraag. Ik voelde mij ontzettend 'begrepen', iets wat ik tot dan niet ervaarde wanneer ik mijn vragen inzake mijn loopbaan uitte t.o.v. mijn omgeving. Zij stelde de juiste vragen waardoor ik de nodige handvaten kreeg in de reflectie van mijn loopbaan. Mijn loopbaanbegeleidingstraject was een echte 'eye opener' in die zin dat ik steeds naar de job keek als oorzaak van mijn stressniveau en verstoorde werk-privébalans terwijl dit vooral aan mezelf lag en ook bij een andere job deze factoren bij mij (als ik hier zelf niets aan zou veranderen) aanwezig zouden zijn.
L.VM
Ik ben het loopbaantraject bij Cindy gestart om laagjes af te pellen en te kijken naar wat ik nu echt wil, wat me nu echt motiveert. Ik leerde dat ik best wat blinde vlekken heb maar me toch bewust ben van veel zaken. Ik heb meer in mijn mars dan ik dacht en dat is een enorm fijn gevoel. Het traject was een kleine openbaring toch wel, haal er energie en voldoening uit! Ik vind het prachtig hoe Cindy haar empathie gebruikt tijdens de sessies. Ik had direct een veilig gevoel en dat is niet makkelijk voor mij om me zo open te stellen.
Imke De Nil
Loopbaanbegeleider Cindy Van de Wyngaerde

Waar ik energie van krijg?

Een kijkje in mijn wereld

Ik hou van muziek die binnenkomt, waarvan je adem even stokt en je hart sneller slaat. Maar ik hou ook van muziek op een goed feestje, waarbij mijn voeten niet kunnen stilstaan. Even mijn hoofd leeg maken en ‘shake it off’.

Ik krijg ook energie van water. Denk maar aan het geluid van de zee, baantjes trekken in het zwembad of relaxed genieten in een wellness.

‘Delay & discover’ is mijn motto. Vertraag, neem afstand en je zal verbaasd zijn wat er te ontdekken valt!

Gratis en vrijblijvend kennismaken?

Ben je klaar voor nieuwe inzichten in je loopbaan? Vul het formulier in en ik neem binnen de week contact met je op voor een gratis kennismakingsgesprek.

Loopbaanbegeleiding in Galmaarden volgen?

Zo verloopt het traject

  1. We starten met een gratis kennismakingsgesprek waarin je al je vragen kan stellen en ik je uitleg hoe ik te werk ga.
  2. Voel je een klik? Dan plannen we de het eerste coachgesprek in. Ik werk altijd op maat en in samenspraak met jou. Gemiddeld duurt een traject loopbaanbegeleiding 4 tot 12 weken. We volgen jouw tempo. Het kan trager of sneller gaan naargelang jouw behoeften en noden.
  3. Het resultaat van onze gesprekken? Heldere inzichten over wie je bent en wat je wil, het zelfvertrouwen om werk te maken van jouw versie 2.0 én een concreet plan richting meer werkgeluk.
Loopbaancheques van de VDAB

Voordelige jobcoaching in Galmaarden

Ontdek de loopbaancheques van VDAB

Omdat Dialogisch door de VDAB erkend is als loopbaancentrum, kan je bij onze loopbaancoaches de VDAB-loopbaancheques gebruiken. Voor 7 uur loopbaancoaching betaal je dan € 90. Niet slecht voor zo’n kostbaar traject, toch?

Je bent welkom in mijn praktijk of online