Loopbaancoaching in Mol

Welkom!

Hallo, ik ben Nathalie De Backer

Ik ben een loopbaanbegeleider uit de buurt van Mol, met als missie mensen te ondersteunen die willen investeren in zichzelf. Het geeft me enorme energie om anderen te zien groeien. Deze energie heb ik ervaren in diverse sectoren, waaronder HR, de sociale economie, het onderwijs en de geestelijke gezondheidszorg. Daarnaast ben ik ook moeder, wereldreiziger en levensgenieter.

Hoe kan ik je helpen?

Leer me beter kennen

Na mijn Bacheloropleiding in de Toegepaste Psychologie, heb ik nog een vierjarige opleiding tot integratief psychotherapeute gevolgd aan de Educatieve Academie. Met meer dan 15 jaar ervaring in het begeleiden van verschillende doelgroepen, heb ik mijn passie gevonden in het begeleiden van mensen op het gebied van werk en persoonlijke ontwikkeling.

Ik ben gespecialiseerd in het bieden van ondersteuning op verschillende gebieden, waaronder:

 • Het verkennen van je talenten en hoe je deze kunt benutten in je werk.
 • Het vinden van een passende baan die bij je past.
 • Het verbeteren van de balans tussen werk en privé.
 • Het omgaan met stress en burn-out.

 

Dankzij mijn uitgebreide ervaring en diverse opleidingen, beschik ik over een breed scala aan methodieken. Mijn begeleidingen staan bekend om hun warme, empowerende en empathische aanpak, waarbij jij als cliënt altijd centraal staat. Ik luister zonder oordeel, met oprechte empathie en een open mind naar jouw unieke verhaal. Elke begeleiding is op maat gemaakt, met een persoonlijke aanpak die is afgestemd op jouw specifieke behoeften.

Mijn reis als loopbaancoach

Professionele ervaring

 • Ik heb meer dan dan 15 jaar ervaring in het begeleiden van verschillende doelgroepen, zowel binnen HR, de sociale economie, het onderwijs en de geestelijke gezondheidszorg.
 • Sinds 2012 ben ik werkzaam in mijn eigen praktijk. Eerst als psychotherapeute, nadien als stress- en burn-out coach en loopbaanbegeleider
 • Daarnaast werk ik ook als coördinator voor het vrijwilligersbeleid in de Gemeente Balen

Opleidingen

 • Bachelor in de toegepaste psychologie (Lessius Hogeschool)
 • Vierjarige integratieve therapeutenopleiding (Educatieve Academie)
 • Gecertificeerd stress- en burn-outcoach (VESB)
 • Opleiding tot loopbaancoach (SYSTO)

Specialisaties

 • Loopbaanbegeleiding
 • Stresscoaching
 • Werk na een hersenletsel
 • (Zelf)leiderschap
 • Verbindende communicatie
 • Zelfvertrouwen
 • Assertiviteit

Zij volgden al jobcoaching in Mol

Wat anderen zeggen over Nathalie De Backer

"Nathalie heeft een rustige uitstraling en ik voelde me onmiddellijk op mijn gemak bij haar. Dankzij de loopbaanbegeleiding weet ik beter wat bij me past en hierdoor heb ik eindelijk op een doordachte manier knopen kunnnen doorhakken."
Myriam - Beringen
"Ik heb lang getwijfeld of ik al dan niet loopbaanbegeleiding zou volgen en uiteindelijk ben ik heel blij dat ik deze stap gezet heb. De professionele begeleiding van Nathalie bracht me meer inzicht in mijn talenten en welk werk bij me past. Ik weet nu heel goed welke richting ik uit wil. Ik heb veel gehad aan de begeleiding bij Nathalie en Ik kan loopbaanbegeleiding bij haar aan iedereen aanraden."
Mieke - Ham
Loopbaanbegeleider Nathalie De Backer in haar vrije tijd

Waar ik energie van krijg?

Een kijkje in mijn wereld

Mensen bijstaan die momenteel vastlopen en behoefte hebben aan inzichten, hen helpen groeien: dat geeft me enorm veel energie!

Bovendien ben ik een echte wereldreiziger die veel energie krijgt van het verkennen van nieuwe plaatsen en culturen.

Gratis en vrijblijvend kennismaken?

Ben je klaar voor nieuwe inzichten in je loopbaan? Vul het formulier in en ik neem binnen de week contact met je op voor een gratis kennismakingsgesprek.

Loopbaanbegeleiding in Mol volgen?

Zo verloopt het traject

 1. We starten met een gratis kennismakingsgesprek waarin je al je vragen kan stellen en ik je uitleg hoe ik te werk ga.
 2. Voel je een klik? Dan plannen we de het eerste coachgesprek in. Ik werk altijd op maat en in samenspraak met jou. Gemiddeld duurt een traject loopbaanbegeleiding 4 tot 12 weken. We volgen jouw tempo. Het kan trager of sneller gaan naargelang jouw behoeften en noden.
 3. Het resultaat van onze gesprekken? Heldere inzichten over wie je bent en wat je wil, het zelfvertrouwen om werk te maken van jouw versie 2.0 én een concreet plan richting meer werkgeluk.
Loopbaancheques van de VDAB

Voordelige jobcoaching in Mol

Ontdek de loopbaancheques van VDAB

Omdat Dialogisch door de VDAB erkend is als loopbaancentrum, kan je bij onze loopbaancoaches de VDAB-loopbaancheques gebruiken. Voor 7 uur loopbaancoaching betaal je dan € 90. Niet slecht voor zo’n kostbaar traject, toch?

Je bent welkom in mijn praktijk of online