Loopbaancoaching in Laarne

Jobcoach Isabelle Ottermans

Welkom!

Hallo, ik ben Isabelle Ottermans

Ik ben een loopbaanbegeleider en psycholoog uit Laarne met een groot hart voor de zorgsector. Mensen noemen me enthousiast, echt en gedreven. En dat is ook de kern van waaruit ik coach. Het is mijn missie om mensen en teams te begeleiden naar meer authenticiteit, zodat zij ten volle zichzelf kunnen zijn. Thuis, op het werk en in de wereld.

Hoe kan ik je helpen?

Leer me beter kennen

Als loopbaancoach ga ik samen met jou op zoek naar wie je bent, wat je drijft, wat jouw talenten zijn en wat je nodig hebt om optimaal te functioneren.  Zodat je kan floreren op jouw werk.  We werken samen toe naar een voor jou duidelijke professionele identiteit, zodat je duurzame loopbaankeuzes kan maken.

Je goed voelen in je vel op de werkvloer, hangt ook af van je werkomgeving, je relaties op het werk, work-life balance en in welke mate je kan omgaan met je emoties. Al deze factoren worden mee opgenomen in de begeleiding zodat we samen werken naar een duurzame professionele identiteit.

Mijn jaren ervaring als klinisch psycholoog in de zorg en mijn interesse voor mentaal welzijn en werk, zorgen voor een unieke combinatie om mijn klinische kennis in te zetten op het brede terrein van loopbaancoaching en psychisch welbevinden.

Mijn reis als loopbaancoach

Professionele ervaring

 • Eigenaar Parkoer Authentiek, praktijk voor counseling, loopbaancoaching en coaching van volwassenen en teams omtrent werkgerelateerde thema’s, met de focus op mentaal welbevinden thuis en op het werk.
 • Trainer bij Focus on Emotion – opleidingscentrum voor Experiëntiële, EmotionFocused en Existentiële Psychotherapie, Counseling & Coaching.
 • Zelfstandige privépraktijk als eerstelijnspsycholoog (specialisaties burn-out, emotieregulatie en identiteit) studenten en volwassenen.
 • Groepstrainer rond communicatie in de zorg, stressmanagement bij zorgpersoneel, coach de coach voor zorgpersoneel & leerkrachten
 • Groepstrainingen relaxatie, burnout & zelfzorg
 • Ziekenhuispsycholoog AZ Sint-Blasius Dendermonde

Opleidingen

 • Psycholoog/Master psychologische en pedagogische wetenschappen
 • Coach/Counselor vanuit de experiëntiële benadering
 • Postgraduaat oplossingsgerichte cognitieve systeempsychotherapie & coaching
 • EFIT (emotiegerichte coaching vanuit de hechtingtheorie)
 • “Rust in je brein” training polyvagaaltheorie
 • Van burn-out naar levenszin

Specialisaties

 • Loopbaanbegeleiding voor wie werkt of wil werken in de zorg
 • Heroriëntering na zwangerschap
 • Professionele identiteit
 • Re-integratie na burn-out
 • Psychologische veiligheid op het werk
 • Relationeel welbevinden op het werk

Zij volgden al jobcoaching in Laarne

Wat anderen zeggen over Isabelle Ottermans

Loopbaanbegeleider Isabelle Ottermans in haar vrije tijd

Waar ik energie van krijg?

Een kijkje in mijn wereld

Ik hou van gezellige babbels en een koffie in een mooi kopje. Ik hou niet van dikke jassen, als het kan doe ik het met een warme sjaal.

Ik laat me graag meevoeren in de wereld van inspirerende persoonlijkheden in combi met een vleugje cultuur.  Zo ben ik trouwe kijker van ‘Alleen Elvis blijft bestaan’ en ook radioprogramma’s zoals ‘De Liefhebber’ en het vroegere ‘Berg & Dal’ kunnen mij enorm bekoren.

Ik hou enorm veel van mijn lievelingsmensen én van kerstavond, de periode waarin ik ook het levenslicht zag. Ik word warm van creatieve, warme en kleurrijke omgevingen. Kunst met de grote of klein k: het maakt niet uit, als het maar raakt.

Gratis en vrijblijvend kennismaken?

Ben je klaar voor nieuwe inzichten in je loopbaan? Vul het formulier in en ik neem binnen de week contact met je op voor een gratis kennismakingsgesprek.

Loopbaanbegeleiding in Laarne volgen?

Zo verloopt het traject

 1. We starten met een gratis kennismakingsgesprek waarin je al je vragen kan stellen en ik je uitleg hoe ik te werk ga.
 2. Voel je een klik? Dan plannen we de het eerste coachgesprek in. Ik werk altijd op maat en in samenspraak met jou. Gemiddeld duurt een traject loopbaanbegeleiding 4 tot 12 weken. We volgen jouw tempo. Het kan trager of sneller gaan naargelang jouw behoeften en noden.
 3. Het resultaat van onze gesprekken? Heldere inzichten over wie je bent en wat je wil, het zelfvertrouwen om werk te maken van jouw versie 2.0 én een concreet plan richting meer werkgeluk.
Loopbaancheques van de VDAB

Voordelige jobcoaching in Laarne

Ontdek de loopbaancheques van VDAB

Omdat Dialogisch door de VDAB erkend is als loopbaancentrum, kan je bij onze loopbaancoaches de VDAB-loopbaancheques gebruiken. Voor 7 uur loopbaancoaching betaal je dan € 90. Niet slecht voor zo’n kostbaar traject, toch?

Je bent welkom in mijn praktijk of online