Loopbaancoaching in de provincie Limburg

Zoek je een loopbaancoach in de provincie Limburg? Hier vind je een overzicht van onze loopbaanbegeleiders in Limburg. Van een focus op hoogbegaafdheid tot kennis van hooggevoeligheid, van loopbaanbegeleiding tot stress- en burn-outcoaching: voor iedereen is er een gespecialiseerde coach. Ontdek hun specialisaties en werkwijze op het persoonlijke profiel van onze loopbaanbegeleiders en boek er ook meteen je gratis kennismakingsgesprek. 

Onze jobcoaches uit de provincie Limburg

Inge Hermans

Beringen en Diest

Ik begeleid je in je zoektocht naar zelfbewustzijn, eigenwaarde, levenskracht en welzijn in je leven en werk. Daarvoor put ik uit mijn eigen ervaring als mama en plusmama van drie jongvolwassenen, als ontdekkingsreiziger in mijn eigen loopbaan en als ervaringsdeskundige in veerkracht na een periode van ziekte.
Jobcoach Kristien Jenaer

Kristien Jenaer

Hasselt

Ik ben bedrijfscoach en loopbaanbegeleider, maar ook ondernemer en levensgenieter. Met een heldere kijk op jouw talent, begeleid ik je naar meer energie, richting en daadkracht om dat te versterken wat je werkgeluk geeft. Ik focus ook op leiderschapscoaching.
Jobcoach Lieve Scheepers

Lieve Scheepers

Heusden-Zolder

Vanuit de visie ‘Hecht mens en organisatie’ begeleid ik als ervaren vakvrouw mensen en organisaties in hun groei en ontwikkeling. Zodat je voor jezelf en met anderen meer richting kan geven aan betekenisvol leven en werk.

Nathalie De Backer

Leopoldsburg

Mijn missie? Mensen ondersteunen die willen investeren in zichzelf. Het geeft me ontzettend veel energie om mensen te doen groeien. Die energie heb ik al mogen voelen binnen HR, de sociale economie, het onderwijs en de geestelijke gezondheidszorg.
Jobcoach Christel Putzeys

Christel Putzeys

Hasselt

Ik ben een VDAB-loopbaancoach uit Hasselt. Mijn missie: je veerkracht terugvinden, zodat (werk-)geluk en een leven in balans terug behoren tot je dagelijkse realiteit. 

Ontdek de coaches uit de andere provincies

Vind een jobcoach in de provincie Antwerpen.

Vind een jobcoach in de provincie Oost-Vlaanderen.

Vind een jobcoach in de provincie West-Vlaanderen.

Vind een jobcoach in de provincie Vlaams-Brabant.