Zoek je een loopbaancoach in de provincie Limburg? Hier vind je een overzicht van onze loopbaanbegeleiders in Limburg. Van een focus op hoogbegaafdheid tot kennis van hooggevoeligheid, van loopbaanbegeleiding tot stress- en burn-outcoaching: voor iedereen is er een gespecialiseerde coach. Ontdek hun specialisaties en werkwijze op het persoonlijke profiel van onze loopbaanbegeleiders en boek er ook meteen je gratis kennismakingsgesprek.

Onze jobcoaches uit de provincie Limburg

Jobcoach Nathalie van Dialogisch

Nathalie De Backer

Wil je meer tevredenheid ervaren op je werk? Wil je weten welk werk echt bij je past? Ik ondersteun je graag in het vinden van nieuwe inzichten zodat jij meer voldoening uit je loopbaan haalt.

Jobcoach Inge van Dialogisch

Inge Hermans

Mijn missie: zoveel mogelijk werknemers begeleiden in hun zoektocht naar hun unieke talenten, oneindige potentieel en drijfveren om zo met intrinsieke motivatie in hun loopbaan en leven te staan.

Jobcoach Kristien van Dialogisch

Kristien Jenaer

Er zit zoveel kracht in je. De mogelijkheden van je denken, kunnen, willen en durven samen exploreren is iets waar ik je graag op uitnodig in onze gesprekken.

Jobcoach Christel van Dialogisch

Christel Putzeys

Ben jij tijdens je loopbaan stukjes van jezelf verloren? Als loopbaancoach luister ik zonder oordeel naar je verhaal en gids je terug naar je ware natuur. Ik geloof dat hoe dichter je bij jezelf komt hoe duidelijker je grootste talenten zichtbaar worden. Samen gaan we op ontdekkingstocht.

Jobcoach Tania van Dialogisch

Tania Gevaert

Jouw talentontwikkeling is waar ik voor ga. Samen verkennen we jouw behoeftes en kwaliteiten. Stap voor stap werken we aan jouw doel.

Ontdek de coaches uit de andere provincies

Vind een jobcoach in de provincie Antwerpen.

Vind een jobcoach in de provincie Oost-Vlaanderen.

Vind een jobcoach in de provincie West-Vlaanderen.

Vind een jobcoach in de provincie Vlaams-Brabant.