Loopbaancoaching in Haacht

Jobcoach Veerle Meurs

Welkom!

Hallo, ik ben Veerle Meurs

Ik ben een holistische loopbaanbegeleider uit de buurt van Haacht. Meer energie en minder gedoe, daar ga ik voor. Door stevig in je schoenen te staan, kun je op plaatsen komen waar jouw unieke talent gewaardeerd wordt, waardoor je tot volle bloei kunt komen. Als ik mezelf zou moeten beschrijven, zou ik zeggen dat ik een hybride groeifacilitator ben, een nieuwsgierige onderzoeker en een begeesterde verbinder.

Hoe kan ik je helpen?

Leer me beter kennen

Na verschillende engagementen en ervaringen heb ik geleerd om te vertrouwen op een gezonde balans tussen rationeel denken en getrainde intuïtie, en op de kracht van eenvoud en oprechte aandacht. Klanten en collega’s beschrijven mij als een professional die de essentie begrijpt en een diepgaand inzicht heeft in menselijke dynamieken en organisatorische processen.

Mijn reis als loopbaancoach

Professionele ervaring

 • Meer dan 10 jaar ervaring als loopbaancoach
 • Psychotherapeut/supervisor
 • Projectcoördinator Stichting tegen Kanker
 • Directeur dr. Willy Peers Centrum, nu Luna
 • Coördinator Federaal Psychosociaal Rampenplan

Opleidingen

 • Bemiddelaar in burger- en handelszaken (MEDIV)
 • Postgraduaat School of Thinking (VUB)
 • Opgeleid tot inspirerend en tot systemisch coach
 • Gestaltpsychotherapeut (FMS-IVC)
 • Master in de Seksuologische Wetenschappen (KUL)
 • Master in de Wijsbegeerte (KUL)

Specialisaties

 • Verbinden van mens, werk en bezieling
 • Authentieke afstemming met jezelf en je omgeving
 • Out of the box denken
 • Re-integratie na een periode van ziekte/burn-out
 • Werken met of na kanker
 • Menopauze, een tweede lente?

Zij volgden al jobcoaching in Haacht

Wat anderen zeggen over Veerle Meurs

"Veerle ziet waar de energie - die in het begin nog vastzat- naartoe wil gaan en elke sessie opnieuw kijkt ze naar wat op dat moment nodig is. En dit alles gebeurt met een grote aandacht voor veiligheid en vertrouwen. Dankzij haar loopbaanbegeleiding heb ik terug keuzes kunnen maken, dingen losgelaten en stroomt alles weer vloeiend. Werk komt mijn richting uit omdat ik mezelf heb laten zien in wie ik ben en wat ik wil. Ik heb weer goesting in alles."
Kristin
"Veerle liet me in een traject loopbaanbegeleiding mijn professionele sterktes en energiegevers ontdekken. Op die manier kon ik bewust, gericht en overtuigd op zoek gaan naar een nieuwe uitdaging. Na ondertussen 4 maanden in mijn nieuwe job kan ik aangeven dat Veerle me tot de correcte inzichten heeft gebracht. De moeite waard!"
Koen
Jobcoach Veerle Meurs in haar praktijk

Waar ik energie van krijg?

Een kijkje in mijn wereld

Als ik tijdens een begeleidingstraject zie hoe mensen echt beginnen te luisteren naar hun hart, ontstaan er diepgaande veranderingen waar ze zelf ook dankbaar voor zijn. Het helpen ontluiken van vernieuwde levensenergie geeft mijzelf ook veel voldoening. Het voelt als het ondersteunen van de geboorte van nieuw leven, vergelijkbaar met een vroedvrouw. De inspanningen die eraan voorafgaan worden dan ruimschoots beloond.

Wat mij energie geeft? Na een goed gesprek, geniet ik graag van een wandeling of een boek waarin ik me kan verliezen. Mijn batterij laadt helemaal op wanneer ik kan dansen en plezier maken met vrienden.

Gratis en vrijblijvend kennismaken?

Ben je klaar voor nieuwe inzichten in je loopbaan? Vul het formulier in en ik neem binnen de week contact met je op voor een gratis kennismakingsgesprek.

Loopbaanbegeleiding in Haacht volgen?

Zo verloopt het traject

 1. We starten met een gratis kennismakingsgesprek waarin je al je vragen kan stellen en ik je uitleg hoe ik te werk ga.
 2. Voel je een klik? Dan plannen we de het eerste coachgesprek in. Ik werk altijd op maat en in samenspraak met jou. Gemiddeld duurt een traject loopbaanbegeleiding 4 tot 12 weken. We volgen jouw tempo. Het kan trager of sneller gaan naargelang jouw behoeften en noden.
 3. Het resultaat van onze gesprekken? Heldere inzichten over wie je bent en wat je wil, het zelfvertrouwen om werk te maken van jouw versie 2.0 én een concreet plan richting meer werkgeluk.
Loopbaancheques van de VDAB

Voordelige jobcoaching in Haacht

Ontdek de loopbaancheques van VDAB

Omdat Dialogisch door de VDAB erkend is als loopbaancentrum, kan je bij onze loopbaancoaches de VDAB-loopbaancheques gebruiken. Voor 7 uur loopbaancoaching betaal je dan € 90. Niet slecht voor zo’n kostbaar traject, toch?

Je bent welkom in mijn praktijk of online