Loopbaancoaching in Beringen

Welkom!

Hallo, ik ben Inge Hermans

Als loopbaanbegeleider uit Beringen koester ik een duidelijke missie: jou begeleiden op je pad naar zelfbewustzijn, eigenwaarde, veerkracht en welzijn, zowel in je persoonlijke leven als op professioneel vlak. Mijn inspiratie haal ik uit mijn eigen ervaringen als moeder en plusmoeder van drie jongvolwassenen, als iemand die haar eigen loopbaan heeft verkend als een ontdekkingsreiziger, en als iemand die veerkracht heeft opgebouwd na een periode van ziekte.

Hoe kan ik je helpen?

Leer me beter kennen

In 2017 heb ik TalentSpots opgericht met als voornaamste doel om mensen te begeleiden bij het ontdekken en benutten van hun ware potentieel en sterke punten, vooral op cruciale momenten in hun carrière, loopbaan, of andere aspecten van het leven. Mijn coachingdiensten en -methoden zijn gericht op zowel bedrijven als individuen.

Wat mij drijft? Als HR-verantwoordelijke heb ik maar al te vaak gezien hoe mensen vertrekken bij een bedrijf of gefrustreerd raken omdat ze hun echte sterke punten niet voldoende kennen of niet genoeg worden aangemoedigd om op hun best te presteren. Dit geldt ook voor het leven in het algemeen.

De quote van Brené Brown vat dit mooi samen:

“Alleen omdat we niet voldeden aan bepaalde prestatienormen, betekent niet dat we geen gaven en talenten bezitten die alleen wij aan de wereld kunnen schenken. En alleen omdat iemand niet de waarde zag in wat we kunnen creëren of bereiken, doet niets af aan de waarde ervan, noch aan die van ons.” – Brené Brown

Mijn reis als loopbaancoach

Professionele ervaring

 • 20 jaar ervaring in bedrijfscontext en diverse rollen als HR Business partner en in talentontwikkeling, zowel nationaal als internationaal, en in diverse sectoren zoals consulting, chemie, industriële logistiek en de publieke sector
 • 10 jaar ervaring in leiderschap en coaching
 • Gecertificeerd ICF-coach op PCC-niveau

Opleidingen

 • Hartcoherentie training, Dialogisch
 • Brainbased conversations, Neuroscience Leadership Institutute
 • Certified Gallup Strengths Coach
 • Transformational Presence Leadership and Coach Training –Center for Transformational Presence
 • Certified Career Coach, TalentLogics
 • Certified burn-out coach, HR Academy
 • ICF Coaching Program, Coaching Square

Specialisaties

 • Loopbaanbegeleiding
 • Werken en kanker
 • Potentieel, meervoudige intelligenties en sterktes
 • (Zelf)leiderschap
 • Transformational Presence coaching waarin diepe connectie met onze intuïtie centraal staat
 • Zelfvertrouwen

Zij volgden al jobcoaching in Beringen

Wat anderen zeggen over Inge Hermans

Waar ik energie van krijg?

Een kijkje in mijn wereld

Sinds mijn kindertijd ben ik altijd omringd geweest door verschillende dieren. Dieren dragen bij aan onze zelfkennis en inzicht. Vooral paarden zijn buitengewoon speciaal. Ze spiegelen onze emoties: onzekerheid, rusteloosheid of zelfverzekerdheid. Ik herinner me een leiderschapsdag met paarden waar ik aan deelnam, en die dag realiseerde ik me meer dan ooit, tijdens het contact met een paard, dat mijn keuze om coach te worden de juiste was.

Gratis en vrijblijvend kennismaken?

Ben je klaar voor nieuwe inzichten in je loopbaan? Vul het formulier in en ik neem binnen de week contact met je op voor een gratis kennismakingsgesprek.

Loopbaanbegeleiding in Beringen volgen?

Zo verloopt het traject

 1. We starten met een gratis kennismakingsgesprek waarin je al je vragen kan stellen en ik je uitleg hoe ik te werk ga.
 2. Voel je een klik? Dan plannen we de het eerste coachgesprek in. Ik werk altijd op maat en in samenspraak met jou. Gemiddeld duurt een traject loopbaanbegeleiding 4 tot 12 weken. We volgen jouw tempo. Het kan trager of sneller gaan naargelang jouw behoeften en noden.
 3. Het resultaat van onze gesprekken? Heldere inzichten over wie je bent en wat je wil, het zelfvertrouwen om werk te maken van jouw versie 2.0 én een concreet plan richting meer werkgeluk.
Loopbaancheques van de VDAB

Voordelige jobcoaching in Beringen

Ontdek de loopbaancheques van VDAB

Omdat Dialogisch door de VDAB erkend is als loopbaancentrum, kan je bij onze loopbaancoaches de VDAB-loopbaancheques gebruiken. Voor 7 uur loopbaancoaching betaal je dan € 90. Niet slecht voor zo’n kostbaar traject, toch?

Je bent welkom in mijn praktijk of online