Loopbaancoaching in Brakel

Jobcoach Lili Matthijs

Welkom!

Hallo, ik ben Lili Matthijs

Ik ben een loopbaanbegeleider uit Brakel. Ik begeleid je in je zoektocht naar jouw unieke (vervolg)verhaal in werk en leven, zodat je met goesting weet waarom je doet wat je doet. Met ervaring in verschillende sectoren – van profit en non-profit tot het onderwijs en de overheid – en een aandachtig, geïnteresseerd en waarderend oor luister ik naar jouw verhaal.

Hoe kan ik je helpen?

Leer me beter kennen

Werken met mensen rond loopbaan en persoonlijke ontwikkeling geeft me veel voldoening. Bij mijn eigen loopbaankeuzes liet ik me steeds leiden door mijn drijfveren, mijn waarden en mijn goesting. Gaan voor wat je echt wil, gaat niet altijd vanzelf. Toch is er veel mogelijk. Stap voor stap. Het raakt me als mensen ongelukkig zijn met hun keuzes en er niets mee doen of als ik mensen ontmoet die weten dat wat ze doen niet matcht met wie ze zijn.

Daarom is het liefste wat ik doe in loopbaanbegeleiding samen op zoek gaan naar jouw rode draad, jouw drijfveren, werkwaarden, kracht en goesting. Zodat jij voor jezelf ook keuzes kan maken die van binnenuit komen, vanuit jezelf.

Laten we samen exploreren zodat je de voor jou juiste keuzes kan maken. Wat telt is dat jij antwoorden vindt op jouw loopbaanvraag! 

Mijn reis als loopbaancoach

Professionele ervaring

 • Ervaring in rekrutering en selectie, algemeen HR en vormingswerk
 • Ervaren trainer in communicatie in profit, non-profit en bij de overheid
 • Meer dan zeven jaar loopbaancoach
 • Bemiddelaar bij conflicten op het werk
 • Docent bij Odisee binnen de richting personeelswerk

Opleidingen

Ik ben opgeleid in personeelswerk en agogiek.

Bijkomende opleidingen 

 • Praktijkopleiding oplossingsgericht loopbaancoach, Arabel
 • Krachtgericht coachen, HRD Academy
 • Coachen met Theory U
 • Basis en verdiepende opleiding coachen, Coaching Square
 • Practitioner Insights en DISC

Specialisaties

 • Loopbaanbegeleiding
 • (Zelf)leiderschap
 • Re-integratie na een periode van ziekte
 • Verbindende communicatie
 • Zelfvertrouwen
 • Assertiviteit

Zij volgden al jobcoaching in Brakel

Wat anderen zeggen over Lili Matthijs

"Ik maak met heel veel plezier reclame voor jou, Lili. Want ja, jij hebt een verschil gemaakt in mijn leven! Ik ben het traject bij jou gestart op een heel moeilijk moment in mijn leven, en jij hebt me (waarschijnlijk onbewust), op veel meer vlakken dan enkel mijn loopbaan, vooruit geholpen. Dankzij jou heb ik op een andere manier leren kijken naar mezelf, en heb ik grote stappen vooruit gezet."
Inge V.
"Ik ben heel erg blij en wil je erg bedanken voor de hulp en de begeleiding. Het was een parcours met soms lange pauzes en je hebt mij een paar keer terug moeten aanvuren. maar ik heb de tijd nodig gehad om tot dit punt te komen en een goede beslissing te kunnen maken."
Karolien F.
Loopbaanbegeleider Lili Matthijs tijdens een wandeling

Waar ik energie van krijg?

Een kijkje in mijn wereld

Levenslang leren is mijn motto, zowel in mijn persoonlijk leven als op professioneel vlak. Als ik niet werk, ben ik aan het sporten, lezen, verwonderen, dromen of in gezelschap van mensen die ik graag zie. Wandelen in de natuur doe ik het allerliefst.

Wist je dat ik ook luisterportretten maak? Audio-verhalen van je dierbaren, om te geven en om te krijgen. Eigenlijk, het cadeau voor de meerwaardezoeker! Neem gerust een kijkje op www.luisterportret.be.

Gratis en vrijblijvend kennismaken?

Ben je klaar voor nieuwe inzichten in je loopbaan? Vul het formulier in en ik neem binnen de week contact met je op voor een gratis kennismakingsgesprek.

Loopbaanbegeleiding in Brakel volgen?

Zo verloopt het traject

 1. We starten met een gratis kennismakingsgesprek waarin je al je vragen kan stellen en ik je uitleg hoe ik te werk ga.
 2. Voel je een klik? Dan plannen we de het eerste coachgesprek in. Ik werk altijd op maat en in samenspraak met jou. Gemiddeld duurt een traject loopbaanbegeleiding 4 tot 12 weken. We volgen jouw tempo. Het kan trager of sneller gaan naargelang jouw behoeften en noden.
 3. Het resultaat van onze gesprekken? Heldere inzichten over wie je bent en wat je wil, het zelfvertrouwen om werk te maken van jouw versie 2.0 én een concreet plan richting meer werkgeluk.
Loopbaancheques van de VDAB

Voordelige jobcoaching in Brakel

Ontdek de loopbaancheques van VDAB

Omdat Dialogisch door de VDAB erkend is als loopbaancentrum, kan je bij onze loopbaancoaches de VDAB-loopbaancheques gebruiken. Voor 7 uur loopbaancoaching betaal je dan € 90. Niet slecht voor zo’n kostbaar traject, toch?

Je bent welkom in mijn praktijk of online