Loopbaancoaching in Lier bij Kelly

Jobcoach Kelly Michiels

Welkom!

Hallo, ik ben Kelly Michiels

Ik ben een loopbaanbegeleider uit Lier, gepassioneerd door zelfontwikkeling, gezonde voeding en ACT. Mijn missie? Het kweken van veerkracht en het zetten van kleine stappen naar een betekenisvol en bevredigend(er) (werk)leven. Laten we samen kleine stappen zetten voor grote veranderingen!

Hoe kan ik je helpen?

Leer me beter kennen

Het allerliefste begeleid ik jou om je waarden te ontdekken. Het geeft me voldoening om te zien waar je passies liggen en waar je energie van krijgt. Mijn kompas in deze reis van groei en ontwikkeling is ACT, een levenskunst die ik zelf ook nog iedere dag verder aan het verkennen ben.

ACT staat voor Acceptance and Commitment Therapy, een methode die zich richt op het accepteren van gedachten en gevoelens en het zich richten op waardevolle acties, wat helpt bij groei en ontwikkeling. Benieuwd hoe ik deze techniek inzet binnen loopbaanbegeleiding? Ik zit graag met je samen voor een gratis kennismakingsgesprek.

Mijn reis als loopbaancoach

Professionele ervaring

 • 15 jaar ervaring in rekrutering en sales
 • 5 jaar ervaring als leidinggevende
 • 1,5 jaar ervaring als loopbaancoach

Opleidingen

 • Certificaat loopbaanbegeleiding (Delavie)
 • Bachelor maatschappelijk werk
 • Bijkomende opleidingen: ACT, NLP, ACT en voeding

Specialisaties

 • Loopbaanbegeleiding met ACT
 • Stresscoaching
 • Zelfvertrouwen
 • Assertiviteit

Zij volgden al jobcoaching in Lier

Wat anderen zeggen over Kelly Michiels

"Na twijfels over mijn carrière klopte ik bij Kelly aan voor loopbaanbegeleiding. Samen ontdekten we mijn waarden, competenties en passies. Het was een fantastisch traject waarin ik veel over mezelf leerde. Ik raad het iedereen aan, Kelly heeft me echt goed geholpen!"
K. B.
"Bij mijn eerste gesprek met Kelly zat ik vast en voelde me doodongelukkig in mijn werk. Samen zochten we naar verandering. Langzaam zag ik weer lichtpuntjes. Kleine aanpassingen hadden een grote impact op mijn leven. Dank je wel."
E. J.
Kelly Michiels krijgt energie van mooie wandelingen

Waar ik energie van krijg?

Een kijkje in mijn wereld

Hier laad ik van op: reizen, me verdiepen in een goed boek, de warmte van goede vrienden, yoga, een wandeling met de hond of het spinnen van mijn kat. Gezonde lekkere voeding vind ik bovendien essentieel voor fysieke en mentale balans.

Gratis en vrijblijvend kennismaken?

Ben je klaar voor nieuwe inzichten in je loopbaan? Vul het formulier in en ik neem binnen de week contact met je op voor een gratis kennismakingsgesprek.

Loopbaanbegeleiding in Lier volgen?

Zo verloopt het traject

 1. We starten met een gratis kennismakingsgesprek waarin je al je vragen kan stellen en ik je uitleg hoe ik te werk ga.
 2. Voel je een klik? Dan plannen we de het eerste coachgesprek in. Ik werk altijd op maat en in samenspraak met jou. Gemiddeld duurt een traject loopbaanbegeleiding 4 tot 12 weken. We volgen jouw tempo. Het kan trager of sneller gaan naargelang jouw behoeften en noden.
 3. Het resultaat van onze gesprekken? Heldere inzichten over wie je bent en wat je wil, het zelfvertrouwen om werk te maken van jouw versie 2.0 én een concreet plan richting meer werkgeluk.
Loopbaancheques van de VDAB

Voordelige jobcoaching in Lier

Ontdek de loopbaancheques van VDAB

Omdat Dialogisch door de VDAB erkend is als loopbaancentrum, kan je bij onze loopbaancoaches de VDAB-loopbaancheques gebruiken. Voor 7 uur loopbaancoaching betaal je dan € 90. Niet slecht voor zo’n kostbaar traject, toch?

Je bent welkom in mijn praktijk of online