Zoek je een loopbaancoach in de provincie Vlaams-Brabant? Hieronder vind je een overzicht van onze gespecialiseerde loopbaanbegeleiders in die regio. Van loopbaanbegeleiding tot stress- en burn-outcoaching, van een focus op hoogbegaafdheid tot kennis van hooggevoeligheid: voor iedereen is er een gespecialiseerde coach. Meer info over de werkwijze en specialisaties van onze loopbaanbegeleiders in Vlaams-Brabant vind je op hun persoonlijke profiel. Je kan er ook meteen je gratis kennismakingsgesprek aanvragen.

Onze jobcoaches uit de provincie Vlaams-Brabant

Jobcoach Inge van Dialogisch

Inge Hermans

Mijn missie: zoveel mogelijk werknemers begeleiden in hun zoektocht naar hun unieke talenten, oneindige potentieel en drijfveren om zo met intrinsieke motivatie in hun loopbaan en leven te staan.

Jobcoach Greet van Dialogisch

Greet Vanderwegen

Ben je je begeestering of je balans kwijt in je loopbaan? Door samen te kijken naar waar je talenten, passies en prioriteiten liggen, help ik je tot inzichten te komen van wat er voor jou belangrijk is in je loopbaan of onderneming.

Cindy Van de Wyngaerde

Ik help je stilstaan bij wat je verwacht van werk en hoe dat matched met wie jij bent. Ik help je in je professionele leven gerichte keuzes maken zodat je meer kan halen uit werk én leven. 

Ontdek de coaches uit de andere provincies

Vind een jobcoach in de provincie Antwerpen.

Vind een jobcoach in de provincie West-Vlaanderen.

Vind een jobcoach in de provincie Oost-Vlaanderen.

Vind een jobcoach in de provincie Limburg.