Loopbaancoaching in Leuven

Jobcoach Greet Vanderwegen

Welkom!

Hallo, ik ben Greet Vanderwegen

Ik werk als loopbaanbegeleider in de regio rond Leuven. Als coach beschouw ik mezelf als een ontdekkingsreiziger, die je begeleidt naar inspiratie en evenwicht in je werk en leven. Ook buiten mijn werk ben ik een echte levensgenieter: ik dans graag door het leven. Na een lange carrière in de marketingsector ben ik al 15 jaar actief als coach.

Hoe kan ik je helpen?

Leer me beter kennen

Het vervult me met voldoening om als coach mensen te begeleiden bij het vinden van hun weg. Ik help hen de kern van hun vraagstukken te begrijpen, zodat ze van daaruit hun professionele of persoonlijke toekomst kunnen vormgeven en weer volop van het leven kunnen genieten.

Ik help mensen ontdekken wat hun talenten zijn, waar hun passie ligt en hoe ze met hun valkuilen kunnen omgaan. Samen bepalen we welke waarden en missies ze willen nastreven, of dat nu binnen een organisatie, als ondernemer of in een specifieke sector is. Iedereen is welkom, of het nu werknemers, zelfstandigen of mensen met langdurige gezondheidsproblemen zijn.

Naast loopbaanbegeleiding werk ik ook rond mindset, stress, burn-out en perfectionisme. Het bewustzijn van je mindset, hoe je over jezelf en anderen denkt, bepaalt hoe je het leven ervaart. Door mensen hier bewust van te maken en hen te leren eigenaarschap te nemen over hun leven en loopbaan, vervult mijn hart met vreugde.

Mijn reis als loopbaancoach

Professionele ervaring

 • 25 jaar als marketing manager en director 
 • 15 jaar actief als coach 
 • 15 jaar mijn eigen zaak

Opleidingen

 • Perfectionismecoach (OCP/BPC) 
 • Stress- en burn-outcoach (VESB) 
 • Hartcoherentie (Dialogisch) 
 • Transformational Presence (TPIC) 
 • Future employability Designer (Annita Rogier) 
 • Werk en kanker (Stichting tegen kanker)

Specialisaties

 • Loopbaanbegeleiding 
 • Ondernemerschap 
 • Transformatie en Veerkracht 
 • Re-integratie na een periode van ziekte 
 • Werken na kanker 
 • Perfectionisme coaching 
 • Persoonlijk leiderschap

Zij volgden al jobcoaching in Leuven

Wat anderen zeggen over Greet Vanderwegen

"Na de sessie waar we rond mijn missie werkte viel alles op zijn plek in mijn hoofd. Zo mooi om terug connectie te hebben met mijn missie en geen mist meer te hebben in mijn hoofd. Ik ben terug aan de slag in mijn eerste job en voel me er terug gelukkig. Dank je!"
Eva
"Dank je om me terug in mezelf te laten geloven, tijdens en na die moeilijke periode. Ook de inzichten in mijn blinde vlekken hielpen me om meer geloof te hebben in mijn ondernemerschap. Alles staat in de startblokken om als zelfstandige op te starten."
Frank
"Me realiseren dat mijn “oude ik” niet meer terugkomt en vrede nemen met mijn “nieuwe ik”, dat was een belangrijke mijlpaal die ik met de hulp van Greet omarmd heb. Vanuit dit nieuwe perspectief kon ik mijn plek in de maatschappij vinden."
-
Loopbaanbegeleider Greet Vanderwegen in haar vrije tijd

Waar ik energie van krijg?

Een kijkje in mijn wereld

Zowel een stevige wandeling in de natuur als dansen laten het blije kind in mij ontwaken. Er is iets magisch aan het genieten van de natuurlijke schoonheid om me heen en het volledig opgaan in het ritme van de muziek.

Gratis en vrijblijvend kennismaken?

Ben je klaar voor nieuwe inzichten in je loopbaan? Vul het formulier in en ik neem binnen de week contact met je op voor een gratis kennismakingsgesprek.

Loopbaanbegeleiding in Leuven volgen?

Zo verloopt het traject

 1. We starten met een gratis kennismakingsgesprek waarin je al je vragen kan stellen en ik je uitleg hoe ik te werk ga.
 2. Voel je een klik? Dan plannen we de het eerste coachgesprek in. Ik werk altijd op maat en in samenspraak met jou. Gemiddeld duurt een traject loopbaanbegeleiding 4 tot 12 weken. We volgen jouw tempo. Het kan trager of sneller gaan naargelang jouw behoeften en noden.
 3. Het resultaat van onze gesprekken? Heldere inzichten over wie je bent en wat je wil, het zelfvertrouwen om werk te maken van jouw versie 2.0 én een concreet plan richting meer werkgeluk.
Loopbaancheques van de VDAB

Voordelige jobcoaching in Leuven

Ontdek de loopbaancheques van VDAB

Omdat Dialogisch door de VDAB erkend is als loopbaancentrum, kan je bij onze loopbaancoaches de VDAB-loopbaancheques gebruiken. Voor 7 uur loopbaancoaching betaal je dan € 90. Niet slecht voor zo’n kostbaar traject, toch?

Je bent welkom in mijn praktijk of online