Loopbaancoaching in Lochristi

Jobcoach Lili Matthijs

Welkom!

Hallo, ik ben Lili Matthijs

Als loopbaanbegeleider uit de buurt van Lochristi sta ik klaar om je te begeleiden op jouw reis naar het ontdekken van jouw unieke pad in werk en leven. Mijn doel is om je te helpen begrijpen waarom je doet wat je doet, zodat je weer met enthousiasme en voldoening kunt handelen. Met ervaring in diverse sectoren, waaronder profit, non-profit, onderwijs en overheid, luister ik met oprechte interesse en respect naar jouw verhaal.

Hoe kan ik je helpen?

Leer me beter kennen

Het begeleiden van mensen op het gebied van loopbaan en persoonlijke ontwikkeling vervult me met veel voldoening. In mijn eigen carrièrekeuzes heb ik altijd vertrouwd op mijn innerlijke drijfveren, waarden en passie. Het streven naar wat je echt wilt, verloopt niet altijd moeiteloos, maar er liggen veel mogelijkheden verscholen, stap voor stap. Het raakt me diep wanneer mensen ongelukkig zijn met hun keuzes en hier niets aan veranderen, of wanneer ik mensen ontmoet die beseffen dat hun huidige werk niet overeenkomt met wie ze werkelijk zijn.

In mijn loopbaanbegeleiding is mijn grootste passie om samen met jou op zoek te gaan naar jouw rode draad, jouw innerlijke drijfveren, werkwaarden, kracht en passie. Dit stelt jou in staat om authentieke keuzes te maken die voortkomen uit je innerlijke zelf.

Mijn reis als loopbaancoach

Professionele ervaring

 • Ervaring in rekrutering en selectie, algemeen HR en vormingswerk
 • Ervaren trainer in communicatie in profit, non-profit en bij de overheid
 • Meer dan zeven jaar loopbaancoach
 • Bemiddelaar bij conflicten op het werk
 • Docent bij Odisee binnen de richting personeelswerk

Opleidingen

Ik ben opgeleid in personeelswerk en agogiek.

Bijkomende opleidingen 

 • Praktijkopleiding oplossingsgericht loopbaancoach, Arabel
 • Krachtgericht coachen, HRD Academy
 • Coachen met Theory U
 • Basis en verdiepende opleiding coachen, Coaching Square
 • Practitioner Insights en DISC

Specialisaties

 • Loopbaanbegeleiding
 • (Zelf)leiderschap
 • Re-integratie na een periode van ziekte
 • Verbindende communicatie
 • Zelfvertrouwen
 • Assertiviteit

Zij volgden al jobcoaching in Lochristi

Wat anderen zeggen over Lili Matthijs

"Ik maak met heel veel plezier reclame voor jou, Lili. Want ja, jij hebt een verschil gemaakt in mijn leven! Ik ben het traject bij jou gestart op een heel moeilijk moment in mijn leven, en jij hebt me (waarschijnlijk onbewust), op veel meer vlakken dan enkel mijn loopbaan, vooruit geholpen. Dankzij jou heb ik op een andere manier leren kijken naar mezelf, en heb ik grote stappen vooruit gezet."
Inge V.
"Ik ben heel erg blij en wil je erg bedanken voor de hulp en de begeleiding. Het was een parcours met soms lange pauzes en je hebt mij een paar keer terug moeten aanvuren. maar ik heb de tijd nodig gehad om tot dit punt te komen en een goede beslissing te kunnen maken."
Karolien F.
Loopbaanbegeleider Lili Matthijs tijdens een wandeling

Waar ik energie van krijg?

Een kijkje in mijn wereld

Voor mij is levenslang leren niet alleen een motto, maar een levenswijze die ik zowel in mijn persoonlijke als professionele leven nastreef. Wanneer ik niet aan het werk ben, vind je me vaak bezig met sporten, lezen, mij verwonderen, dagdromen of in het gezelschap van dierbaren. Mijn favoriete bezigheid is wandelen in de natuur, waar ik volledig tot rust kom.

Wist je dat ik ook luisterportretten maak? Dit zijn audioverhalen van je geliefden, bedoeld om te geven en te ontvangen. Eigenlijk is het het perfecte geschenk voor wie op zoek is naar een meerwaarde! Neem gerust een kijkje op www.luisterportret.be.

Gratis en vrijblijvend kennismaken?

Ben je klaar voor nieuwe inzichten in je loopbaan? Vul het formulier in en ik neem binnen de week contact met je op voor een gratis kennismakingsgesprek.

Loopbaanbegeleiding in Lochristi volgen?

Zo verloopt het traject

 1. We starten met een gratis kennismakingsgesprek waarin je al je vragen kan stellen en ik je uitleg hoe ik te werk ga.
 2. Voel je een klik? Dan plannen we de het eerste coachgesprek in. Ik werk altijd op maat en in samenspraak met jou. Gemiddeld duurt een traject loopbaanbegeleiding 4 tot 12 weken. We volgen jouw tempo. Het kan trager of sneller gaan naargelang jouw behoeften en noden.
 3. Het resultaat van onze gesprekken? Heldere inzichten over wie je bent en wat je wil, het zelfvertrouwen om werk te maken van jouw versie 2.0 én een concreet plan richting meer werkgeluk.
Loopbaancheques van de VDAB

Voordelige jobcoaching in Lochristi

Ontdek de loopbaancheques van VDAB

Omdat Dialogisch door de VDAB erkend is als loopbaancentrum, kan je bij onze loopbaancoaches de VDAB-loopbaancheques gebruiken. Voor 7 uur loopbaancoaching betaal je dan € 90. Niet slecht voor zo’n kostbaar traject, toch?

Je bent welkom in mijn praktijk of online