Loopbaancoaching in Boechout

Jobcoach Wendy Van Nunen

Welkom!

Hallo, ik ben Wendy van Nunen

Ik ben een loopbaanbegeleider uit Boechout met een luisterend oor en een holistische aanpak. Ben je op zoek naar een loopbaancoach met ruime ervaring in KMO’s en internationale bedrijven? Ik begeleid je op je reis om je enorme potentieel te ontgrendelen.

Hoe kan ik je helpen?

Leer me beter kennen

Mijn kijk op loopbaanbegeleiding

Een coachtraject vergelijk ik graag met de voorbereiding van een reis, waarbij ik jouw reisbegeleider ben. We ontdekken jouw ware wensen, talenten, kernwaarden en behoeften. Zo kun je gerichte stappen zetten voor jouw reis. We putten inspiratie uit levenservaringen, zowel de positieve momenten als de uitdagingen onderweg. We combineren rationeel denken (hoofd) en intuïtie (buik), zodat je vanuit je hart (gevoel) volmondig “JA” kunt zeggen tegen jouw reis.

Volg een workshop loopbaanopstellingen

Omdat ik geloof in de kracht van interactie en verbinden met peers, bied ik de mogelijkheid om tijdens het traject deel te nemen aan een workshop loopbaanopstellingen. Hierin brengen we coachees samen in een veilige setting en kijken we op een andere manier, namelijk met opstellingen, naar bijvoorbeeld loopbaanthema’s of -vraagstukken of keuzemogelijkheden.

Wat is een opstelling?

Dit is een effectieve methode om inzicht te krijgen in dieperliggende oorzaken van een vraagstuk. Je brengt elementen gerelateerd aan de vraag in beeld met voorwerpen of mensen die de elementen representeren. Onbewuste en/of belemmerende dynamieken worden zichtbaar waardoor de vraagsteller, en vaak ook andere deelnemers, inzicht krijgen, een vernieuwend perspectief en/of verborgen hulpbronnen (her)ontdekken.

Mijn reis als loopbaancoach

Professionele ervaring

 • 25 jaar voor kmo’s en in internationale organisaties in diverse rollen: HR consultant, leidinggevende, kantoordirecteur, coach en trainer
 • 10 jaar als ondernemer, vaak samen met collega-ondernemers

Opleidingen

 • Gecertificeerd inspirerend coach
 • Verbindende communicatie
 • Gecertificeerd familie-, systeem- en organisatie-opsteller
 • Gecertificeerd systemisch adviseur en coach

Specialisaties

 • Loopbaanbegeleiding
 • Hartcoherentie
 • (Zelf)leiderschap
 • Verbindende communicatie
 • Zelfvertrouwen
 • Systemisch coach

Zij volgden al jobcoaching in Boechout

Wat anderen zeggen over Wendy van Nunen

"Met zachtheid, warmte en kracht, faciliteert Wendy oefeningen om mensen in beweging te brengen. Door mij te coachen, heeft ze een beperkende overtuiging naar boven laten komen, maar ze heeft mij die overtuiging ook laten aanpakken. Dank je wel, Wendy, om vanuit je authenticiteit mensen te laten groeien!"
Nele Bogaert
Loopbaanbegeleider Wendy Van Nunen

Waar ik energie van krijg?

Een kijkje in mijn wereld

Ik voel energie stromen bij het begeleiden van mensen die naar zichzelf durven kijken (ook als het spannend is), samen diep willen duiken om aan te kijken wat nodig is en daarna vol in hun kracht kunnen staan.

Enkele jaren geleden heb ik de kracht van oude wijsheid en rituelen ontdekt én ervaren, in het bijzonder tijdens mijn trainingen en reizen in de Zuid-Afrikaanse Kaap. Essentiële hulpbronnen voor mezelf en mijn begeleiderschap.

Daarnaast geniet ik van wandelen in de natuur of staren naar de oceaan, samen of alleen, om mijn batterijen terug op te laden of inspiratie op te doen.

Gratis en vrijblijvend kennismaken?

Ben je klaar voor nieuwe inzichten in je loopbaan? Vul het formulier in en ik neem binnen de week contact met je op voor een gratis kennismakingsgesprek.

Loopbaanbegeleiding in Boechout volgen?

Zo verloopt het traject

 1. We starten met een gratis kennismakingsgesprek waarin je al je vragen kan stellen en ik je uitleg hoe ik te werk ga.
 2. Voel je een klik? Dan plannen we de het eerste coachgesprek in. Ik werk altijd op maat en in samenspraak met jou. Gemiddeld duurt een traject loopbaanbegeleiding 4 tot 12 weken. We volgen jouw tempo. Het kan trager of sneller gaan naargelang jouw behoeften en noden.
 3. Het resultaat van onze gesprekken? Heldere inzichten over wie je bent en wat je wil, het zelfvertrouwen om werk te maken van jouw versie 2.0 én een concreet plan richting meer werkgeluk.
Loopbaancheques van de VDAB

Voordelige jobcoaching in Boechout

Ontdek de loopbaancheques van VDAB

Omdat Dialogisch door de VDAB erkend is als loopbaancentrum, kan je bij onze loopbaancoaches de VDAB-loopbaancheques gebruiken. Voor 7 uur loopbaancoaching betaal je dan € 90. Niet slecht voor zo’n kostbaar traject, toch?

Je bent welkom in mijn praktijk of online