Loopbaancoaching in Gentbrugge

Jobcoach Lili Matthijs

Welkom!

Hallo, ik ben Lili Matthijs

Als loopbaanbegeleider uit Gentbrugge help ik je jouw unieke verhaal in werk en leven te ontdekken, zodat je begrijpt waarom je doet wat je doet. Met ervaring in diverse sectoren en een luisterend oor, bied ik aandacht, interesse en waardering voor jouw verhaal.

Hoe kan ik je helpen?

Leer me beter kennen

Het begeleiden van mensen in loopbaan- en persoonlijke ontwikkeling geeft me veel voldoening. In mijn eigen carrière koos ik altijd op basis van mijn drijfveren, waarden en passie. Ik begrijp dat dit niet altijd eenvoudig is, maar geloof dat er stap voor stap veel mogelijk is. Het raakt me als mensen ongelukkig zijn in hun keuzes of wanneer ze beseffen dat hun werk niet bij hen past.

Daarom vind ik het zo waardevol om samen met jou op zoek te gaan naar jouw rode draad, drijfveren, waarden, kracht en passie. Zo kun je keuzes maken die echt bij jou passen.

Laten we samen op ontdekking gaan, zodat jij de juiste antwoorden vindt op jouw loopbaanvraag.

Mijn reis als loopbaancoach

Professionele ervaring

 • Meer dan zeven jaar loopbaancoach
 • Ervaring in rekrutering en selectie, algemeen HR en vormingswerk
 • Ervaren trainer in communicatie in profit, non-profit en bij de overheid
 • Docent bij Odisee binnen de richting personeelswerk
 • Bemiddelaar bij conflicten op het werk

Opleidingen

Ik ben opgeleid in personeelswerk en agogiek.

Bijkomende opleidingen 

 • Praktijkopleiding oplossingsgericht loopbaancoach, Arabel
 • Coachen met Theory U
 • Krachtgericht coachen, HRD Academy
 • Practitioner Insights en DISC
 • Basis en verdiepende opleiding coachen, Coaching Square

Specialisaties

 • Loopbaanbegeleiding
 • Re-integratie na een periode van ziekte
 • (Zelf)leiderschap
 • Zelfvertrouwen
 • Verbindende communicatie
 • Assertiviteit

Zij volgden al jobcoaching in Gentbrugge

Wat anderen zeggen over Lili Matthijs

"Ik maak met heel veel plezier reclame voor jou, Lili. Want ja, jij hebt een verschil gemaakt in mijn leven! Ik ben het traject bij jou gestart op een heel moeilijk moment in mijn leven, en jij hebt me (waarschijnlijk onbewust), op veel meer vlakken dan enkel mijn loopbaan, vooruit geholpen. Dankzij jou heb ik op een andere manier leren kijken naar mezelf, en heb ik grote stappen vooruit gezet."
Inge V.
"Ik ben heel erg blij en wil je erg bedanken voor de hulp en de begeleiding. Het was een parcours met soms lange pauzes en je hebt mij een paar keer terug moeten aanvuren. maar ik heb de tijd nodig gehad om tot dit punt te komen en een goede beslissing te kunnen maken."
Karolien F.
Loopbaanbegeleider Lili Matthijs tijdens een wandeling

Waar ik energie van krijg?

Een kijkje in mijn wereld

Levenslang leren is mijn levensmotto, zowel op persoonlijk als professioneel vlak. In mijn vrije tijd ben ik vaak aan het sporten, lezen, verwonderen, dromen of in gezelschap van dierbaren. Wandelen in de natuur is mijn favoriete bezigheid.

Wist je dat ik ook luisterportretten maak? Audio-verhalen van je geliefden, perfect om te geven en te ontvangen. Een uniek geschenk voor wie op zoek is naar meerwaarde! Neem gerust een kijkje op www.luisterportret.be.

Gratis en vrijblijvend kennismaken?

Ben je klaar voor nieuwe inzichten in je loopbaan? Vul het formulier in en ik neem binnen de week contact met je op voor een gratis kennismakingsgesprek.

Loopbaanbegeleiding in Gentbrugge volgen?

Zo verloopt het traject

 1. We starten met een gratis kennismakingsgesprek waarin je al je vragen kan stellen en ik je uitleg hoe ik te werk ga.
 2. Voel je een klik? Dan plannen we de het eerste coachgesprek in. Ik werk altijd op maat en in samenspraak met jou. Gemiddeld duurt een traject loopbaanbegeleiding 4 tot 12 weken. We volgen jouw tempo. Het kan trager of sneller gaan naargelang jouw behoeften en noden.
 3. Het resultaat van onze gesprekken? Heldere inzichten over wie je bent en wat je wil, het zelfvertrouwen om werk te maken van jouw versie 2.0 én een concreet plan richting meer werkgeluk.
Loopbaancheques van de VDAB

Voordelige jobcoaching in Gentbrugge

Ontdek de loopbaancheques van VDAB

Omdat Dialogisch door de VDAB erkend is als loopbaancentrum, kan je bij onze loopbaancoaches de VDAB-loopbaancheques gebruiken. Voor 7 uur loopbaancoaching betaal je dan € 90. Niet slecht voor zo’n kostbaar traject, toch?

Je bent welkom in mijn praktijk of online