Loopbaancoaching in Hasselt bij Christel

Jobcoach Christel Putzeys

Welkom!

Hallo, ik ben Christel Putzeys

Ik ben een ervaren loopbaanbegeleider uit Hasselt met oog voor verbinding. Mijn missie: jouw veerkracht terugvinden, je passie in je werk (her)ontdekken in balans met je zijn, je eigen ondernemerschap naar boven laten komen. En dit zowel als je als ondernemer of als werknemer aan de slag bent of wil.

Hoe kan ik je helpen?

Leer me beter kennen

Alles hangt samen in een mensenleven. Nét als in de natuur: altijd in verandering en altijd in verbinding. Ik zie jouw werk, een deel van het geheel, een deel van jouw zijn. De zoektocht naar jouw intrapreneurschap of dat nu als zelfstandige of als werknemer is, is daarin heel belangrijk voor mij. Als zelfstandig ondernemer kan ik putten uit een jarenlange ervaring die ik graag met jou deel om op zoek te gaan naar de ondernemer in jou.

Mijn reis als loopbaancoach

Professionele ervaring

 • Stad Hasselt: projectmedewerker
 • Visit Limburg: coördinator Vlaanderen Lekker Land
 • Jessenhofke: medezaakvoerder
 • Lichaamsbelevingstherapie voor mensen met kanker
 • Randstad: recrutering en selectie

Opleidingen

 • Maatschappelijk werk: human resources
 • 4-dimensioneel lichaamswerk
 • Theorie U, Art of hosting
 • Veerkrachtcoaching
 • Loopbaancoaching in de natuur
 • Social intrapreneurship coach

Specialisaties

 • Loopbaanbegeleiding in de natuur
 • Veerkrachtcoaching
 • Intrapreneurship
 • Coaching voor ondernemers (in spé)
 • Hoogsensitiviteit (HSP)
 • Re-integratie na een periode van ziekte

Zij volgden al jobcoaching in Hasselt

Wat anderen zeggen over Christel Putzeys

"Vanaf onze eerste ontmoeting voelde ik me thuis. Als leidinggevende had ik geleerd om veel niet te zeggen. Jij luisterde tussen de lijnen en veranderde mijn manier van kijken naar mijn werk. Ik werk nu terug met de ambitie die ik 20 jaar geleden voelde toen ik startte bij mijn huidige werkgever."
G. W. | 48 jaar
"Dit coachingstraject was anders dan verwacht. Je nam me mee naar buiten, waar ik ankerpunten ontdekte waarmee ik de verbinding tussen mijn lichaam en mijn geest kon activeren. Als kers op de taart gaf je mij op het water tools waarmee ik duidelijk mijn grenzen kan aangeven. Ik sta nu veerkrachtig en zelfzeker in mijn nieuwe job."
R. J. | 37 jaar
"Het was een bijzonder heftige tijd voor mij toen ik Christel als mijn jobcoach leerde kennen. Met haar bijzondere gave om écht te luisteren en ogenblikkelijk linken te leggen, liep ze een tijd met me mee. Ze gaf me zetjes die voor mij heel erg op maat en eerlijk voelden. Haar boodschap om gas terug te nemen en te onderzoeken hoe ik me kan laten dragen en ondersteunen, stuitte bij mij op weerstand. Toch bleek ze erg noodzakelijk én van levensbelang. Gaandeweg kon Christel me eraan herinneren waar mijn talenten en krachten liggen, zonder de valkuilen te bedekken. Zo schreef ze voor mij mee aan het voorwoord en de inleiding van een nieuw verhaal."
Wende
Loopbaanbegeleider Christel Putzeys

Waar ik energie van krijg?

Een kijkje in mijn wereld

Voor je bij me aanbelt, ruik je ze al: de rozen. In oude geschriften kan je lezen dat rozengeur je verbindt met ”je ware zijn”. Hierin begeleid ik je als loopbaancoach. Wie ben je, wat zijn je talenten en je waarden? Wat maakt jou als persoon uniek? De natuur is voor mij een belangrijke hulpbron bij het begeleiden van mensen op hun ontdekkingstocht in zichzelf. Het kan dus zijn dat we soms de natuur intrekken om tot nieuwe inzichten te komen.

Ik heb verder een Master in Conceptuele Feng Shui, want ook je natuurlijke omgeving (je huis) kan dienen als spiegel voor je groei, je kansen en je uitdagingen.

Leren door te ervaren en te ontdekken, dat is mijn belangrijkste energiegever. Daarnaast druk ik regelmatig op de pauzeknop. Je kan mij dan vinden in de bossen of op het water. En ’s avonds laat stook ik graag een vuurtje. Je ziet het: ook in mijn vrije tijd laat ik mij leiden door de natuurlijke elementen. Het is een passie die als een rode draad door mijn leven loopt.

Gratis en vrijblijvend kennismaken?

Ben je klaar voor nieuwe inzichten in je loopbaan? Vul het formulier in en ik neem binnen de week contact met je op voor een gratis kennismakingsgesprek.

Loopbaanbegeleiding in Hasselt volgen?

Zo verloopt het traject

 1. We starten met een gratis kennismakingsgesprek waarin je al je vragen kan stellen en ik je uitleg hoe ik te werk ga.
 2. Voel je een klik? Dan plannen we de het eerste coachgesprek in. Ik werk altijd op maat en in samenspraak met jou. Gemiddeld duurt een traject loopbaanbegeleiding 4 tot 12 weken. We volgen jouw tempo. Het kan trager of sneller gaan naargelang jouw behoeften en noden.
 3. Het resultaat van onze gesprekken? Heldere inzichten over wie je bent en wat je wil, het zelfvertrouwen om werk te maken van jouw versie 2.0 én een concreet plan richting meer werkgeluk.
Loopbaancheques van de VDAB

Voordelige jobcoaching in Hasselt

Ontdek de loopbaancheques van VDAB

Omdat Dialogisch door de VDAB erkend is als loopbaancentrum, kan je bij onze loopbaancoaches de VDAB-loopbaancheques gebruiken. Voor 7 uur loopbaancoaching betaal je dan € 90. Niet slecht voor zo’n kostbaar traject, toch?

Je bent welkom in mijn praktijk of online