Loopbaancoaching in Heist-op-den-Berg

Jobcoach Marielle De Bruyn

Welkom!

Hallo, ik ben Marielle De Bruyn

Als loopbaanbegeleider uit Heist-op-den-Berg ben ik altijd op zoek naar verbinding. Ik ben ook een echt familiemens, bied graag een luisterend oor. Met behulp van handige tools en vanuit mijn eigen levenservaring wil ik graag samen met jou ontdekken hoe je meer voldoening en energie uit je werk en je leven kan halen. Het is voor mij heel waardevol om jou te laten groeien en bloeien. 

Hoe kan ik je helpen?

Leer me beter kennen

Zit jij met vragen over je werk of ben je op zoek naar meer balans in je leven? Ervaar je langdurige en overmatige stress op het werk, thuis of beiden? Ben je bereid om actie te ondernemen en je te laten begeleiden naar een oplossing? Als stresscoach ontmoet ik regelmatig mensen met een loopbaanvraag die voortkomt vanuit stress of ter preventie van een burn-out.

Samen ga ik graag met jou op pad om JOUW doel te bereiken: waar jij gelukkig van wordt, waar jij energie van krijgt, waar jij ’s ochtends (weer) graag voor uit bed komt!

Mijn reis als loopbaancoach

Professionele ervaring

 • Meer dan 30jaar ervaring in diverse managementfuncties
 • Begeleider van medewerkers in een outsourcingbureau
 • Coach in het gezondheidshuis Green D&A

Opleidingen

 • Gecertificeerd loopbaanbegeleider
 • Gecertificeerd stress- en burn-outcoach (VESB)
 • Hartcoherentietrainer

Specialisaties

 • Loopbaanbegeleiding
 • Stresscoaching
 • Hartcoherentie

Zij volgden al jobcoaching in Heist-op-den-Berg

Wat anderen zeggen over Marielle De Bruyn

“Je bent een enorme behulpzame en lieve vrouw, die het beste ziet in iedereen! Je sessies waren iedere keer erg leerrijk. Dankjewel om mij terug een positieve kijk te geven.”
Lore
“Van moment 1 voelde ik me op mijn gemak. Je stelde me gerust en luisterde naar mijn hele verhaal. Beetje bij beetje gaf je terug vertrouwen in mezelf en in wat ik deed. Je liet me zien dat het oke is hoe ik me voelde en dat ik voor mezelf mocht opkomen in bepaalde situaties. Zonder dat ik na een nare situatie helemaal in zak en ass zat. Je besprak situaties met me die ik daarna ook beter kon begrijpen. Je trok me hierdoor uit de negatieve spiraal waar ik dat moment inzat.”
-
Marielle De Bruyn-Waar ik energie van krijg

Waar ik energie van krijg?

Een kijkje in mijn wereld

Ik ben gelukkig getrouwd, mama van twee prachtige dochters en omi van twee schatten van kleinkinderen. Als echtgenote, mama, omi en dochter, hou ik van mijn warm nest en geniet ik volop van onze momenten samen.

Deze quote staat op mijn adreskaartjes en geeft mij kracht en energie:

“Luister naar je hart want dat klopt altijd!” 

Gratis en vrijblijvend kennismaken?

Ben je klaar voor nieuwe inzichten in je loopbaan? Vul het formulier in en ik neem binnen de week contact met je op voor een gratis kennismakingsgesprek.

Loopbaanbegeleiding in Heist-op-den-Berg volgen?

Zo verloopt het traject

 1. We starten met een gratis kennismakingsgesprek waarin je al je vragen kan stellen en ik je uitleg hoe ik te werk ga.
 2. Voel je een klik? Dan plannen we de het eerste coachgesprek in. Ik werk altijd op maat en in samenspraak met jou. Gemiddeld duurt een traject loopbaanbegeleiding 4 tot 12 weken. We volgen jouw tempo. Het kan trager of sneller gaan naargelang jouw behoeften en noden.
 3. Het resultaat van onze gesprekken? Heldere inzichten over wie je bent en wat je wil, het zelfvertrouwen om werk te maken van jouw versie 2.0 én een concreet plan richting meer werkgeluk.
Loopbaancheques van de VDAB

Voordelige jobcoaching in Heist-op-den-Berg

Ontdek de loopbaancheques van VDAB

Omdat Dialogisch door de VDAB erkend is als loopbaancentrum, kan je bij onze loopbaancoaches de VDAB-loopbaancheques gebruiken. Voor 7 uur loopbaancoaching betaal je dan € 90. Niet slecht voor zo’n kostbaar traject, toch?

Je bent welkom in mijn praktijk of online