Bemiddeling helpt bij het constructief oplossen van conflicten. Het is een werkwijze die als doel heeft een duurzame oplossing te creëren voor betrokken partijen met behoud of verbetering van de relatie.

Bij Dialogisch geloven we dat conflicten op te lossen zijn. Door bemiddeling bieden we partijen de mogelijkheid creatief te zijn bij het vinden van oplossingen. Ervaring leert dat een gezamenlijk gevonden oplossing beter “houdbaar” is dan een voorgestelde aanpak of afspraak. Bovendien maken we zichtbaar wat de onderliggende noden zijn van elke betrokken partij en brengen we in kaart waar het écht om draait.

Wij bieden bemiddeling bij de volgende situaties:

  • Arbeidsgeschillen
  • Conflicten binnen teams of tussen werknemers
  • Conflicten tussen leidinggevende en werknemer

Heb je een vraag rond bemiddeling? Neem gerust vrijblijvend contact op via info@dialogisch.be

Onze bemiddelaars

Petra Peltenburg

Petra Peltenburg

Executive en team coach

Petra is de bezielster van Dialogisch en gecertificeerd coach (ICF) en Certified Transformational Presence Coach (CTPC – Center for Transformational Presence (USA). Petra heeft een ruime ervaring binnen HRM en is ervaren executive coach, career coach en bemiddelaar. Petra richt zich binnen bedrijven vooral op: (executive) coaching, team coaching, stress coaching, bemiddeling en HR trajecten op maat.

Annick Huybrechts

Annick Huybrechts

Executive coach & bemiddelaar

Annick is een ervaren coach en trainer die haar strepen in het bedrijfsleven heeft verdiend als directielid. Annick heeft ruime ervaring in het geven van trainingen op het vlak van leiderschap, verbindende communicatie en persoonlijke ontwikkeling. Annick richt zich binnen bedrijven op executive coaching, bemiddeling, stress coaching en opleidingen op maat.