Gratis kennismakingsgesprek

Overweeg je om loopbaanbegeleiding te volgen, maar heb je nog een hoop vragen? Dat begrijpen we! Daarom leren we jou en je situatie graag kennen om zo op je vragen te kunnen antwoorden. Het concept van een gratis kennismakingsgesprek is simpel: zet je comfortabel met een kop koffie of thee in de zetel en stel ons al je vragen tijdens een gezellig telefoontje of een online videogesprek. Ook kunnen we de natuur in trekken om elkaar al wandelend beter te leren kennen. Vergeet dan zeker je thermos koffie of thee niet.

Waarom eerst kennismaken?

Een kennismakingsgesprek is een laagdrempelige eerste stap richting loopbaanbegeleiding. Tijdens dit vrijblijvend gesprek met een van onze jobcoaches leer je Dialogisch beter kennen, kan je ons je huidige situatie uitleggen en mag je ons alle vragen over loopbaanbegeleiding stellen die in je opkomen. Samen bekijken we of jobcoaching iets voor jou is en hoe we het traject verderzetten.

Vraag een gratis kennismakingsgesprek aan

Een vrijblijvend telefoongesprek aanvragen? Vul het formulier in en we nemen zo snel mogelijk contact met je op. Zet de koffie al maar klaar!