Onze ervaren loopbaancoaches komen uit alle hoeken van Vlaanderen. Ze zijn allemaal gepassioneerd bezig met het begeleiden en inspireren van mensen om hun kracht in volle vertrouwen te ontplooien. Ze werken sterk vanuit eigenheid en specialisatie om jou de best mogelijke match te geven en op de best mogelijke manier te helpen. Hieronder vind je zeker een loopbaancoach die bij je past.

Vind een VDAB loopbaancoach in je buurt

Via de kaart hieronder vind je makkelijk de dichtstbijzijnde loopbaanbegeleider. Klik op een pinnetje en ontdek meer over de jobcoach die op die locatie een praktijk heeft.

Onze loopbaanbegeleiders per locatie op een rijtje

Volg loopbaancoaching in Herenthout bij Petra, Hilde, Nicole of Charline.
Volg loopbaancoaching in Kapellen bij Dominique.
Volg loopbaancoaching in Putte bij Inez.
Volg loopbaancoaching in Herentals bij Kathleen.
Volg loopbaancoaching in Schoten bij Marianne.
Volg loopbaancoaching in Mechelen bij Veerle.
Volg loopbaancoaching in Lier bij Charline.
Volg loopbaancoaching in Wilrijk bij Sandra.
Volg loopbaancoaching in Bouwel bij Niké.
Volg loopbaancoaching in Turnhout bij Tania.
Volg loopbaancoaching in Bevel bij Charline.
Volg loopbaancoaching in Hoboken bij Sandra.
Volg loopbaancoaching in Herselt bij Valerie.
Volg loopbaancoaching in Antwerpen bij Sigrid.
Volg loopbaancoaching in Heist-op-den-Berg bij Marielle.
Volg loopbaancoaching in Olen bij Niels.
Volg loopbaancoaching in Boechout bij Wendy.

Volg loopbaancoaching in Gent bij Isabelle.
Volg loopbaancoaching in Temse bij Kim.
Volg loopbaancoaching in Gentbrugge bij Lili.
Volg loopbaancoaching in Laarne bij Isabelle.
Volg loopbaancoaching in Brakel bij Lili.

Volg loopbaancoaching in Brugge bij Jeroen.
Volg loopbaancoaching in Wevelgem bij Lieselot.
Volg loopbaancoaching in Oostende bij Tania.

Volg loopbaancoaching in Diest bij Inge.
Volg loopbaancoaching in Bertem bij Greet.
Volg loopbaancoaching in Galmaarden bij Cindy.
Volg loopbaancoaching in Leuven bij Greet.

Volg loopbaancoaching in Leopoldsburg bij Nathalie.
Volg loopbaancoaching in Beringen bij Inge.
Volg loopbaancoaching in Hasselt bij Kristien, Christel en Tania.
Volg loopbaancoaching in Tongeren bij Kaatje.
Volg loopbaancoaching in Heusden-Zolder bij Lieve.

Volg online loopbaancoaching bij Laurens.

Volg online loopbaancoaching bij Sandra.

Onze jobcoaches uit de provincie Antwerpen

Jobcoach Petra Peltenburg

Petra Peltenburg

Als coach in hart en nieren en zaakvoerder van Dialogisch, is het mijn missie om mensen en organisaties te begeleiden naar meer geluk en welzijn op de werkvloer.

Jobcoach Hilde Geuens

Hilde Geuens

In de loop van een (werkend) leven verliezen we soms uit het oog waar we écht goed in zijn, wat we graag doen, waar we energie van krijgen.

Jobcoach Marianne De Geyter

Marianne De Geyter

Ik geloof erin dat als mensen hun talent in een voor hun passende context kunnen inzetten, er meer bezieling en goesting ontstaat op de werkvloer.

Jobcoach Tania van Dialogisch

Tania Gevaert

Jouw talentontwikkeling is waar ik voor ga. Samen verkennen we jouw behoeftes en kwaliteiten. Stap voor stap werken we aan jouw doel.

Jobcoach Sandra Van Reeth

Sandra Van Reeth

Iedereen verdient een coach! Zeker wanneer vragen zoals ‘is dit wel wat ik wil doen?’ je overvallen. Ik kan je dan helpen om tot inzicht te komen over wat de juiste weg is voor jou.

Dominique De Ranter

Ik begeleid je om je energiebalans te herstellen, je authenticiteit te herontdekken, je carrièreswitch een duwtje in de rug te geven.

Jobcoach Inez van Dialogisch

Inez Boextaens

Ik ga graag met jou op pad tijdens je zoektocht naar je droomjob. En ook al zie je aan het begin de bomen door het bos niet meer, toch ben ik ervan overtuigd dat jij degene zal zijn die de wegwijzers weer zal vinden en zo jouw loopbaan de juiste richting kan insturen.

Jobcoach Veerle Meurs

Veerle Meurs

Vanuit ervaring als werknemer en leidinggevende heb ik geleerd dat mensen zich pas écht goed voelen in hun job als ze hun talent kunnen inzetten. Ik help je zicht krijgen op je talenten en je pad naar innerlijk leiderschap te bewandelen.

Jobcoach Niké van Dialogisch

Niké Mertens

Ik geloof dat jij uniek bent en dat er voor jou een job bestaat die het beste in jou naar boven brengt. Daarvoor is het belangrijk dat er een juiste afstemming is tussen jouw takkenpakket, vaardigheden, werk- en gezinscontext.

Jobcoach Nicole van Dialogisch

Nicole Dewinter

Ik help je inzichten te krijgen in welke kwaliteiten jou echt energie geven, waar jij op wil inzetten en hoe je je staande kan houden in een veeleisende omgeving.

Jobcoach Charline Neyrinck

Charline Neyrinck

Wil je helderheid over jouw volgende stap op vlak van je loopbaan? Wil je bewuster keuzes maken voor jezelf?  Coaching kan je helpen om inzichten te creëren en doelen te verduidelijken.

Jobcoach Kathleen van Dialogisch

Kathleen Weuts

Ben je (opnieuw) op zoek naar positieve energie in je leven? Naar meer werkgeluk en zelfvertrouwen? Naar een job die helemaal bij je past? Dan heet ik je graag welkom in mijn praktijk.

Valerie Fonteyn

Als coach is het mijn missie om mensen terug in hun kracht te zetten.  Wanneer je terug in jouw kracht staat, weet je wie je bent en waar je voor staat. Dat is het moment dat alles begint te stromen en antwoorden vanzelf komen. 

Jobcoach Sigrid De Bie

Sigrid De Bie

Vanuit een stevige achtergrond binnen HR en een brede kijk op de mens en welzijn, help ik je tot inzichten te komen op vlak van je werk. Op deze manier kan je werk en leven weer op de juiste manier in balans brengen.

Jobcoach Marielle De Bruyn

Marielle De Bruyn

Met behulp van handige tools en vanuit mijn eigen levenservaring wil ik graag samen met jou ontdekken hoe je meer voldoening en energie uit je werk en je leven kan halen. Als coach is het mijn doel om jouw doelen klaar en duidelijk te krijgen.

Jobcoach Niels Van Steenvoort

Niels Van Steenvoort

Ik streef ik ernaar om samen met jou te ontdekken wat jouw unieke talenten en drijfveren zijn. Samen gaan we op zoek naar jouw werkgeluk en wat jou motiveert om vol zelfvertrouwen in je loopbaan en leven te staan.

Jobcoach Wendy Van Nunen

Wendy Van Nunen

Ben je op zoek naar een loopbaancoach met ruime ervaring in KMO’s en internationale bedrijven? Ik begeleid je op je reis om je enorme potentieel te ontgrendelen.

Onze jobcoaches uit de provincie Oost-Vlaanderen

Jobcoach Kim van Dialogisch

Kim Peeters

Ben je je energie op het werk verloren? Wil je een andere richting uit met je carrière maar weet je niet hoe je dat aanpakt? Vanuit mijn betrokkenheid en luistervaardigheid ga ik samen met jou als coachee op weg naar inzicht.

Jobcoach Isabelle Ottermans

Isabelle Ottermans

Mijn missie is om jou te coachen naar een job en werkomgeving die past bij wie je bent. Een job waarin je volop je talenten kan ontwikkelen en inzetten.

Lili Matthijs

Mijn missie? Jouw begeleiden in je zoektocht naar jouw unieke (vervolg-)verhaal in werk en leven.

Onze jobcoaches uit de provincie West-Vlaanderen

Lieselot Nollet

Ik geloof dat mensen hun eigen weg moeten banen, hun eigen wijzerzin moeten volgen. Dat gaat op voor alle aspecten in het leven, maar zeker ook voor een job.

Jobcoach Jeroen van Dialogisch

Jeroen Bogaert

Je bent gelukkig(er) als je je talenten kan ontplooien. Ik help je weer uitzicht te krijgen op je loopbaan door je inzicht te laten verwerven in wat je zelf écht wil.

Jobcoach Tania van Dialogisch

Tania Gevaert

Jouw talentontwikkeling is waar ik voor ga. Samen verkennen we jouw behoeftes en kwaliteiten. Stap voor stap werken we aan jouw doel.

Onze jobcoaches uit de provincie Limburg

Nathalie De Backer

Wil je meer tevredenheid ervaren op je werk? Wil je weten welk werk echt bij je past? Ik ondersteun je graag in het vinden van nieuwe inzichten zodat jij meer voldoening uit je loopbaan haalt.

Jobcoach Inge van Dialogisch

Inge Hermans

Mijn missie: zoveel mogelijk werknemers begeleiden in hun zoektocht naar hun unieke talenten, oneindige potentieel en drijfveren om zo met intrinsieke motivatie in hun loopbaan en leven te staan.

Jobcoach Kristien Jenaer

Kristien Jenaer

Er zit zoveel kracht in je. De mogelijkheden van je denken, kunnen, willen en durven samen exploreren is iets waar ik je graag op uitnodig in onze gesprekken.

Jobcoach Christel van Dialogisch

Christel Putzeys

Ben jij tijdens je loopbaan stukjes van jezelf verloren? Als loopbaancoach luister ik zonder oordeel naar je verhaal en gids je terug naar je ware natuur. Ik geloof dat hoe dichter je bij jezelf komt hoe duidelijker je grootste talenten zichtbaar worden. Samen gaan we op ontdekkingstocht.

Jobcoach Tania van Dialogisch

Tania Gevaert

Jouw talentontwikkeling is waar ik voor ga. Samen verkennen we jouw behoeftes en kwaliteiten. Stap voor stap werken we aan jouw doel.

Jobcoach Kaatje Verlinden

Kaatje Verlinden

Het leven kan best uitdagend zijn. Daarom ligt mijn focus op jou als individu. Ben je zoekende, naar jezelf of een andere piste, dan begeleid ik je mee op weg. Ik nodig jou uit jouw opties te exploreren, steeds met respect voor wie je reeds bent.

Jobcoach Lieve Scheepers

Lieve Scheepers

Alles wat je aandacht geeft, wordt rustig. Ik nodig je uit in een traject waarin jij en je vraag centraal staan in relatie tot je werkcontext. Waar word je blij van en wat geeft je voldoening? Wat geeft spanning en kost je energie?

Onze jobcoaches uit de provincie Vlaams-Brabant

Jobcoach Inge van Dialogisch

Inge Hermans

Mijn missie: zoveel mogelijk werknemers begeleiden in hun zoektocht naar hun unieke talenten, oneindige potentieel en drijfveren om zo met intrinsieke motivatie in hun loopbaan en leven te staan.

Jobcoach Greet Vanderwegen

Greet Vanderwegen

Ben je je begeestering of je balans kwijt in je loopbaan? Door samen te kijken naar waar je talenten, passies en prioriteiten liggen, help ik je tot inzichten te komen van wat er voor jou belangrijk is in je loopbaan of onderneming.

Jobcoach Cindy Van de Wyngaerde

Cindy Van de Wyngaerde

Ik help je stilstaan bij wat je verwacht van werk en hoe dat matched met wie jij bent. Ik help je in je professionele leven gerichte keuzes maken zodat je meer kan halen uit werk én leven. 

Onze online jobcoaches

Online jobcoach Sandra

Sandra Peeters

Droom je van een totaal ander leven? Sta je voor een moeilijke keuze? Ik kan jou helpen om te ontdekken welke toekomst er voor jou is weggelegd.