Onze ervaren loopbaancoaches komen uit alle hoeken van Vlaanderen. Ze zijn allemaal gepassioneerd bezig met het begeleiden en inspireren van mensen om hun kracht in volle vertrouwen te ontplooien. Ze werken sterk vanuit eigenheid en specialisatie om jou de best mogelijke match te geven en op de best mogelijke manier te helpen. Hieronder vind je zeker een loopbaancoach die bij je past.

Maatwerk voor elke vraag

Bij Dialogisch mag je rekenen op een traject op maat. Geen eenheidsworst of een vast traject, maar een loopbaanbegeleidingstraject op maat van jouw specifieke loopbaanvraag. Onze jobcoaches werken op een flexibele manier: ze begeleiden je in hun praktijkruimte, coachen je online, gaan met je de natuur in of kiezen een combinatie. Afhankelijk van wat voor jou werkt.

Ben je geïnteresseerd in de achtergrond of specialisatie van een van onze loopbaancoaches? Bekijk de uitgebreide voorstelling van de coaches hieronder of mail je vraag naar info@dialogisch.be.

Vind een loopbaancoach in je buurt

Via de kaart hieronder vind je altijd een jobcoach in je buurt.

Aalst - Antwerpen - BevelBonheiden - BouwelBrugge - Buggenhout - Dendermonde - Ekeren - Gentbrugge - Hasselt (Anne Ruttenstraat) - Hasselt (Blookstraat) - Hasselt (Simpernelstraat) - Herenthout (Kloosterstraat) - Herenthout (Liefkenshoek) - Herenthout (Pauwelstraat) - Hoboken - HoveKapellen - LierMechelen - Merelbeke - Mortsel - Oosterzele - Putte - Schoten - Sint-Niklaas - Temse - Wevelgem - Wilrijk

Provincie Antwerpen

Jobcoach Petra, oprichter van Dialogisch

Petra Peltenburg
(ik ben actief in de regio Herenthout)

Als coach in hart en nieren en zaakvoerder van Dialogisch, is het mijn missie om mensen en organisaties te begeleiden naar meer geluk en welzijn op de werkvloer.
Lees meer

Jobcoach Hilde

Hilde Geuens
(ik ben actief in de regio Herenthout) 

In de loop van een (werkend) leven verliezen we soms uit het oog waar we écht goed in zijn, wat we graag doen, waar we energie van krijgen.
Lees meer

Jobcoach Nicole

Nicole Dewinter
(ik ben actief in de regio Herenthout) 

Ik help je inzichten te krijgen in welke kwaliteiten jou echt energie geven, waar jij op wil inzetten en hoe je je staande kan houden in een veeleisende omgeving.
Lees meer

Jobcoach Marianne

Marianne De Geyter
(ik ben actief in de regio Schoten)

Als coach in hart en nieren is het mijn missie om bezig te zijn met de puzzel ‘mens en werk’, ik geloof erin dat als mensen hun talent in een voor hun passende context kunnen inzetten, er meer bezieling en goesting ontstaat op de werkvloer.
Lees meer

Jobcoach Dominique

Dominique De Ranter
(ik ben actief in de regio Kapellen) 

Ik begeleid je om je energiebalans te herstellen, je authenticiteit te herontdekken, je carrièreswitch een duwtje in de rug te geven.
Lees meer

Jobcoach Sandra

Sandra Van Reeth
(ik ben actief in de regio Hoboken) 

Ik vind dat iedereen een coach verdient! Zeker op het moment in je leven waar vragen zoals ‘is het dit wel dat ik wil doen?’ je overvallen. Ik kan je als coach op die momenten helpen om tot inzicht te komen wat de juiste weg is voor jou.
Lees meer

Jobcoach Laurens

Laurens Van Thillo
(ik ben actief in de regio Hove en Antwerpen) 

Ik gids professionals die voor een persoonlijke of zakelijke uitdaging staan en op zoek zijn naar ontwikkeling en verdieping.
Lees meer

Jobcoach Charline

Charline Neyrinck
(ik ben actief in de regio Bevel en Lier) 

Wil je helderheid over jouw volgende stap op vlak van je loopbaan? Wil je bewuster keuzes maken voor jezelf?  Coaching kan je helpen om inzichten te creëren en doelen te verduidelijken.
Lees meer

Jobcoach Didier

Didier Vercruysse
(ik ben actief in de regio Mortsel) 

 Ben je zoekend  naar antwoorden met betrekking tot je huidige loopbaan en/of toekomstige loopbaan?  Ik help je graag samen het pad te bewandelen naar jouw antwoorden.
Lees meer

Jobcoach Veerle

Veerle Meurs
(ik ben actief in de regio Mechelen)  

Vanuit ervaring als werknemer en leidinggevende heb ik geleerd dat mensen zich pas écht goed voelen in hun job als ze hun talent kunnen inzetten. Ik help je zicht krijgen op je talenten en je pad naar innerlijk leiderschap te bewandelen.
Lees meer

Jobcoach Linda

Linda Michiels
(ik ben actief in de regio Bonheiden) 

Mijn ervaring in het bedrijfsleven heeft me geleerd dat een mens heel wat veerkracht nodig heeft. Bij L'ATELIER word je uitgenodigd vanuit een andere invalshoek naar jezelf te kijken. Je wordt aangezet tot ACTIE - tot doen!
Lees meer

Jobcoach Lynn

Lynn Lambrechts
(ik ben actief in de regio Ekeren) 

Authentieke keuzes maken vraagt een stevige portie durf. Het resultaat is echter heerlijk: als mens helemaal openbloeien en volop in het leven staan, ook in je job. Als coach sta ik graag aan je zijde tijdens deze ontdekkingstocht.
Lees meer

Jobcoach Inez

Inez Boexstaens
(ik ben actief in de regio Putte) 

Als loopbaan- en talentencoach ben ik ervan overtuigd dat je echt op zoek kan gaan naar jouw droomjob. Wat zijn jouw talenten, wat vind jij belangrijk in een job en hoe zie jij de combinatie tussen je job, vrije tijd en/of gezin?
Lees meer

Jobcoach Niké

Niké Mertens
(ik ben actief in de regio Bouwel) 

Ik geloof dat jij uniek bent en dat er voor jou een job bestaat die het beste in jou naar boven brengt. Daarvoor is het belangrijk dat er een juiste afstemming is tussen jouw takkenpakket, vaardigheden, werk- en gezinscontext.
Lees meer

Provincie Oost-Vlaanderen

Jobcoach Kim

Kim Peeters
(ik ben actief in de regio Waasland) 

Ben je je energie op het werk verloren? Wil je een andere richting uit met je carrière maar weet je niet hoe je dat aanpakt? Is solliciteren voor jou moeilijk en snak je naar ondersteuning?
Lees meer

Jobcoach Martine

Martine Saey
(ik ben actief in de regio Buggenhout,  Dendermonde, Sint-Niklaas, Aalst) 

Wringt je huidige job? Voel je je leeg en krijg je geen voldoening? Wil je iets anders doen maar je weet niet goed wat?
Lees meer

Jobcoach Tessa

Tessa De Buysere
(ik ben actief in de regio Gent)

Als loopbaancoach begeleid ik je in een ontdekkingstocht naar wat je graag doet, wat je goed kan, en wat een job voor jou echt waardevol maakt. Ik daag je uit om je eigen potentieel te benutten en bewust te kiezen voor de job en werkomgeving die bij jou passen.
Lees meer

Jobcoach Usha Charlot

Usha Charlot Henning
(ik ben actief in de regio Oosterzele en Merelbeke)

Wil je meer helderheid over de volgende stap in je loopbaan? Als loopbaanbegeleider én natuurcoach help ik je in contact te komen met jouw eigen natuur.
Lees meer

Provincie West-Vlaanderen

Jobcoach Lieselot

Lieselot Nollet
(ik ben actief in de regio Wevelgem - Kortrijk) 

Ik geloof dat mensen hun eigen weg moeten banen, hun eigen wijzerzin moeten volgen. Dat gaat op voor alle aspecten in het leven, maar zeker ook voor een job.
Lees meer

Jobcoach Jeroen

Jeroen Bogaert
(ik ben actief in de regio Brugge) 

Je bent gelukkig(er) als je je talenten kan ontplooien. Ik help je weer uitzicht te krijgen op je loopbaan door je inzicht te laten verwerven in wat je zelf écht wil.
Lees meer

Provincie Limburg

Jobcoach Christel

Christel Putzeys
(ik ben actief in de regio Hasselt) 

Ben jij tijdens je loopbaan stukjes van jezelf verloren? Als loopbaancoach luister ik zonder oordeel naar je verhaal en gids je terug naar je ware natuur. Ik geloof dat hoe dichter je bij jezelf komt hoe duidelijker je grootste talenten zichtbaar worden. Samen gaan we op ontdekkingstocht.
Lees meer

Jobcoach Marike

Marike De Rooze
(ik ben actief in de provincie Limburg) 

Als loopbaan- en natuurcoach help ik jou terug je eigen weg te vinden zodat je met meer veerkracht in het leven en het werkveld kan staan. Ik help je beter omgaan met stress en meer connectie te maken met je persoonlijke talenten en energiebronnen.
Lees meer

Jobcoach Kristien

Kristien Jenaer
(ik ben actief in de regio Kuringen) 

Er zit zoveel kracht in je. De mogelijkheden van je denken, kunnen, willen en durven samen exploreren is iets waar ik je graag op uitnodig in onze gesprekken.
Lees meer

Jobcoach Nathalie

Nathalie De Backer
(ik ben actief in de regio Bree) 

Wil je meer tevredenheid ervaren op je werk? Wil je weten welk werk echt bij je past? Ik ondersteun je graag in het vinden van nieuwe inzichten zodat jij meer voldoening uit je loopbaan haalt.
Lees meer