Onze coaches

Onze ervaren loopbaancoaches komen uit alle hoeken van Vlaanderen. Ze zijn allemaal gepassioneerd bezig met het begeleiden en inspireren van mensen om hun kracht in volle vertrouwen te ontplooien. Ze werken sterk vanuit eigenheid en specialisatie om jou de best mogelijke match te geven en op de best mogelijke manier te helpen. Hieronder vind je zeker een loopbaancoach die bij je past.

Vind een VDAB loopbaancoach in je buurt

Via de kaart hieronder vind je makkelijk de dichtstbijzijnde loopbaanbegeleider. Klik op een pinnetje en ontdek meer over de jobcoach die op die locatie een praktijk heeft.

Onze loopbaancoaches uit de provincie Antwerpen

Jobcoach Petra Peltenburg

Petra Peltenburg

Herenthout

Als coach in hart en nieren en zaakvoerder van Dialogisch, is het mijn missie om mensen en organisaties te begeleiden naar meer geluk en welzijn op de werkvloer. Eens je ontdekt op welke (werk)plek je je volledige zelf kan zijn, gaat er een hele wereld voor je open.
Jobcoach Charline Neyrinck

Charline Neyrinck

Bevel en Lier

Ik heb de kracht van loopbaancoaching zelf ondervonden: ik stopte als advocaat om zelf loopbaanbegeleider te worden. Ik ben ook: mama, een bezige bij en geboeid door gezondheid, sport en psychologie. Op jouw pad onderweg naar meer werkgeluk ben ik graag jouw compagnon de route.

Dominique De Ranter

Kapellen

Ik ga vol enthousiasme op zoek naar wat jou uniek maakt, omdat er voor iedereen een plek bestaat om (werk)gelukkig te zijn. Juist daarom werk ik ook als HR consultant voor bedrijven, want zo weet ik wat er speelt aan beide kanten: die van de werkgever én werknemer.
Jobcoach Hilde Geuens

Hilde Geuens

Herenthout

Ik heb een passie voor de mens in al zijn facetten. Naast mijn gezellige praktijk is ook de natuur mijn kantoor. Voor een coachingssessie in de bossen en velden trek ik graag mijn wandelschoenen aan.

Inez Boexstaens

Putte

Ik coach op een zachte en nieuwsgierige manier. Die manier van werken kwam ook van pas toen ik in het onderwijs stond. Mijn missie is om iedereen vanuit zijn natuurlijke staat van ‘zijn’ de job van zijn/haar leven te laten vinden, zodat ‘werkgeluk’ geen vaag begrip meer is, maar een gevoel van thuiskomen.

Kathleen Weuts

Herentals

Ik ondersteun mensen op de weg naar werkgeluk na een moeilijke periode van rouw en verlies. Mijn begeleiding is geworteld in zowel mijn persoonlijke ervaringen als professionele opleidingen over loopbaancoaching en rouwbegeleiding.
Jobcoach Marianne De Geyter

Marianne De Geyter

Schoten

Vanuit volle overtuiging is het als coach al meer dan 25 jaar mijn missie om bezig te zijn met de puzzel ‘mens en werk’. Ik geloof erin dat als mensen hun talent in een voor hun passende context kunnen inzetten, er meer bezieling en goesting ontstaat op de werkvloer.  
Jobcoach Marielle De Bruyn

Marielle De Bruyn

Heist-op-den-Berg

Met behulp van handige tools en vanuit mijn eigen levenservaring wil ik graag samen met jou ontdekken hoe je meer voldoening en energie uit je werk en je leven kan halen. Het is voor mij heel waardevol om jou te laten groeien en bloeien. Ik ben altijd op zoek naar verbinding en bied graag een luisterend oor. 
Jobcoach Niels Van Steenvoort

Niels Van Steenvoort

Olen

Ik noem mezelf ontdekkingsbegeleider en autonomie-bevorderaar. Want dat is mijn doel: jou begeleiden bij het ontdekken van voldoening en betekenis in je (levens)loopbaan én je aanmoedigen om zelf je leven in handen te nemen. Ik hecht veel waarde aan een gezonde levensstijl, want lichaam en geest zijn onlosmakelijk verbonden.
Jobcoach Niké Mertens

Niké Mertens

Bouwel

Ik bekijk elke situatie door twee brillen: die van coach en die van psycholoog. Deze dubbele aanpak verrijkt het loopbaantraject enorm. Mijn benadering is geworteld in systeemtherapie, wat betekent dat ik niet alleen naar de individuele persoon kijk, maar ook naar hun bredere leefomgeving. We leven immers niet in isolatie.
Jobcoach Sandra Van Reeth

Sandra Van Reeth

Hoboken en Wilrijk

Met een master in de levenslooppsychologie op zak is het mijn doel bij te dragen aan het floreren en welbevinden van mensen. Dit doe ik door wat we weten uit wetenschap te combineren met mijn jarenlange praktijkervaring. Op belangrijke momenten in je leven kan ik je sparringpartner zijn om te kijken wat voor jou de best mogelijke keuze is.
Jobcoach Michael Tubex

Michael Tubex

Antwerpen

Tijdens mijn coaching staan spontaniteit, authenticiteit en een positieve benadering centraal. Hoe ik het beste in jou naar boven haal? Door te begrijpen welke individuele, beroepsmatige en maatschappelijke patronen een barrière kunnen vormen om je werk met plezier te vervullen. Daarna begeleid en motiveer ik je naar nog meer werkgeluk.
Jobcoach Valerie Fonteyn

Valerie Fonteyn

Herselt

Mijn missie: jou terug (of nog meer) in je kracht zetten, zodat je bewustere keuzes maakt die echt bij jou passen. In mijn rugzak zitten alvast een brede HR kennis, doelgerichte coachingskills, heel wat mensenkennis en levenslessen na een burn-out. Met een luisterend oor en een leergierige blik ga ik samen met je op pad.
Jobcoach Wendy Van Nunen

Wendy van Nunen

Boechout

Ben je op zoek naar een loopbaancoach met een luisterend oor, een holistische aanpak en ruime ervaring in KMO’s en internationale bedrijven? Ik begeleid je op je reis om je enorme potentieel te ontgrendelen.
Jobcoach Veerle Meurs

Veerle Meurs

Mechelen

Ik ben een holistische loopbaanbegeleider uit Mechelen. Meer energie en minder gedoe, daar ga ik voor. Door stevig in je schoenen te staan, kom je op plekken waar jouw unieke talent welkom is. Zo kom je tot volle bloei. Hoe ik mezelf zou omschrijven? Als een hybride groeifacilitator, nieuwsgierige onderzoeker en begeesterde verbinder.

Onze loopbaancoaches uit de provincie Oost-Vlaanderen

Jobcoach Isabelle Ottermans

Isabelle Ottermans

Gent en Laarne

Ik ben een loopbaanbegeleider en psycholoog met een groot hart voor de zorgsector. Mensen noemen me enthousiast, echt en gedreven. En dat is ook de kern van waaruit ik coach. Het is mijn missie om mensen en teams te begeleiden naar meer authenticiteit, zodat zij ten volle zichzelf kunnen zijn. Thuis, op het werk en in de wereld.
Jobcoach Kim Peeters

Kim Peeters

Temse

Met een warme, betrokken aanpak en jaren HR-ervaring in grotere en kleinere bedrijven, begeleid ik mensen en organisaties naar hun ware schittering. Ik maak bespreekbaar wat moeilijk is en breng in beweging wat vast zit, om naar oplossingen te kunnen gaan. 
Jobcoach Lili Matthijs

Lili Matthijs

Gentbrugge en Brakel

Ik begeleid je in je zoektocht naar jouw unieke (vervolg)verhaal in werk en leven, zodat je met goesting weet waarom je doet wat je doet. Met ervaring in verschillende sectoren – van profit en non-profit tot het onderwijs en de overheid – en met een aandachtig, geïnteresseerd en waarderend oor luister ik naar jouw verhaal.

Onze loopbaancoaches uit de provincie West-Vlaanderen

Jobcoach Jeroen van Dialogisch

Jeroen Bogaert

Brugge

Ik voel me sterk verbonden met de publieke sector en het onderwijs. Ik breng je graag dichter bij jezelf, zodat je jouw talenten kan inzetten voor je eigen (werk)geluk en dat van anderen.
Jobcoach Lieselot Nollet

Lieselot Nollet

Wevelgem

Zinvolle, plezierige en succesvolle werkrelaties helpen tot stand brengen en onderhouden: dàt is wat ik doe, voor zelfstandigen, werknemers en leidinggevenden. Mijn eigen carrièrepad voerde me tot in Londen en terug. Ik ken dus zelf de uitdagingen van hoe je je eigen loopbaan richting geeft.

Onze loopbaancoaches uit de provincie Limburg

Inge Hermans

Beringen en Diest

Ik begeleid je in je zoektocht naar zelfbewustzijn, eigenwaarde, levenskracht en welzijn in je leven en werk. Daarvoor put ik uit mijn eigen ervaring als mama en plusmama van drie jongvolwassenen, als ontdekkingsreiziger in mijn eigen loopbaan en als ervaringsdeskundige in veerkracht na een periode van ziekte.
Jobcoach Kristien Jenaer

Kristien Jenaer

Hasselt

Ik ben bedrijfscoach en loopbaanbegeleider, maar ook ondernemer en levensgenieter. Met een heldere kijk op jouw talent, begeleid ik je naar meer energie, richting en daadkracht om dat te versterken wat je werkgeluk geeft. Ik focus ook op leiderschapscoaching.
Jobcoach Lieve Scheepers

Lieve Scheepers

Heusden-Zolder

Vanuit de visie ‘Hecht mens en organisatie’ begeleid ik als ervaren vakvrouw mensen en organisaties in hun groei en ontwikkeling. Zodat je voor jezelf en met anderen meer richting kan geven aan betekenisvol leven en werk.

Nathalie De Backer

Leopoldsburg

Mijn missie? Mensen ondersteunen die willen investeren in zichzelf. Het geeft me ontzettend veel energie om mensen te doen groeien. Die energie heb ik al mogen voelen binnen HR, de sociale economie, het onderwijs en de geestelijke gezondheidszorg.
Jobcoach Christel Putzeys

Christel Putzeys

Hasselt

Ik ben een VDAB-loopbaancoach uit Hasselt. Mijn missie: je veerkracht terugvinden, zodat (werk-)geluk en een leven in balans terug behoren tot je dagelijkse realiteit. 

Onze loopbaancoaches uit de provincie Vlaams-Brabant

Jobcoach Cindy Van de Wyngaerde

Cindy Van de Wyngaerde

Galmaarden

Ik ben een buikdenker en vertrouweling. Ik ben heel intuïtief en mensen delen ook spontaan hun diepgaandere verhalen met me. Mijn meme noemde mij altijd ‘masjoefel’, dialect voor een vrolijk meisje. En dat klopt ook: mijn glas is altijd halfvol. Zo werk ik ook als coach: met een glimlach en positieve energie.
Jobcoach Greet Vanderwegen

Greet Vanderwegen

Bertem

Als coach ben ik een ontdekkingsreiziger en gids ik je naar begeestering en balans in je job en het leven. Ik ben daarnaast ook een echte levensgenieter: ik ga al dansend door het leven. Na een lange carrière in de marketingsector werk ik ondertussen al 15 jaar als coach.

Inge Hermans

Beringen en Diest

Ik begeleid je in je zoektocht naar zelfbewustzijn, eigenwaarde, levenskracht en welzijn in je leven en werk. Daarvoor put ik uit mijn eigen ervaring als mama en plusmama van drie jongvolwassenen, als ontdekkingsreiziger in mijn eigen loopbaan en als ervaringsdeskundige in veerkracht na een periode van ziekte.

Onze online loopbaancoaches

Online jobcoach Sandra

Sandra Peeters

Online

Ik ben ervaren coach met roots in Oostende en Antwerpen, maar ik woon nu in Zweden en bied online loopbaanbegeleiding aan. Droom je van een totaal ander leven? Sta je voor een moeilijke keuze? Ik kan jou helpen om te ontdekken welke toekomst er voor jou is weggelegd. Ik heb me de laatste jaren verdiept in de (peri)menopauze en werken na een hersenletsel.

Onze loopbaanbegeleiders per locatie op een rijtje

Volg loopbaancoaching in Herenthout bij Petra of Hilde.
Volg loopbaancoaching in Kapellen bij Dominique.
Volg loopbaancoaching in Putte bij Inez.
Volg loopbaancoaching in Herentals bij Kathleen.
Volg loopbaancoaching in Schoten bij Marianne.
Volg loopbaancoaching in Mechelen bij Veerle.
Volg loopbaancoaching in Lier bij Charline.
Volg loopbaancoaching in Wilrijk bij Sandra.
Volg loopbaancoaching in Bouwel bij Niké.
Volg loopbaancoaching in Bevel bij Charline.
Volg loopbaancoaching in Hoboken bij Sandra.
Volg loopbaancoaching in Herselt bij Valerie.
Volg loopbaancoaching in Heist-op-den-Berg bij Marielle.
Volg loopbaancoaching in Olen bij Niels.
Volg loopbaancoaching in Boechout bij Wendy.
Volg loopbaancoaching in Nijlen bij Niels.

Volg loopbaancoaching in Gent bij Isabelle.
Volg loopbaancoaching in Temse bij Kim.
Volg loopbaancoaching in Gentbrugge bij Lili.
Volg loopbaancoaching in Laarne bij Isabelle.
Volg loopbaancoaching in Brakel bij Lili.

Volg loopbaancoaching in Brugge bij Jeroen.
Volg loopbaancoaching in Wevelgem bij Lieselot.

Volg loopbaancoaching in Diest bij Inge.
Volg loopbaancoaching in Bertem bij Greet.
Volg loopbaancoaching in Galmaarden bij Cindy.
Volg loopbaancoaching in Leuven bij Greet.

Volg loopbaancoaching in Leopoldsburg bij Nathalie.
Volg loopbaancoaching in Beringen bij Inge.
Volg loopbaancoaching in Hasselt bij Kristien en Christel.
Volg loopbaancoaching in Heusden-Zolder bij Lieve.

Volg online loopbaancoaching bij Sandra.