Onze ervaren loopbaancoaches komen uit alle hoeken van Vlaanderen. Ze zijn allemaal gepassioneerd bezig met het begeleiden en inspireren van mensen om hun kracht in volle vertrouwen te ontplooien. Ze werken sterk vanuit eigenheid en specialisatie om jou de best mogelijke match te geven en op de best mogelijke manier te helpen. Hieronder vind je zeker een loopbaancoach die bij je past.

Vind een VDAB jobcoach in je buurt

Via de kaart hieronder vind je makkelijk de dichtstbijzijnde loopbaanbegeleider. Klik op een pinnetje en ontdek meer over de jobcoach die op die locatie een praktijk heeft.

Provincie Antwerpen

Jobcoach Petra, oprichter van Dialogisch

Petra Peltenburg
(ik ben actief in de regio Herenthout)

Als coach in hart en nieren en zaakvoerder van Dialogisch, is het mijn missie om mensen en organisaties te begeleiden naar meer geluk en welzijn op de werkvloer.
Lees meer

Jobcoach Hilde

Hilde Geuens
(ik ben actief in de regio Herenthout) 

In de loop van een (werkend) leven verliezen we soms uit het oog waar we écht goed in zijn, wat we graag doen, waar we energie van krijgen.
Lees meer

Jobcoach Nicole

Nicole Dewinter
(ik ben actief in de regio Herenthout) 

Ik help je inzichten te krijgen in welke kwaliteiten jou echt energie geven, waar jij op wil inzetten en hoe je je staande kan houden in een veeleisende omgeving.
Lees meer

Jobcoach Marianne

Marianne De Geyter
(ik ben actief in de regio Schoten)

Als coach in hart en nieren is het mijn missie om bezig te zijn met de puzzel ‘mens en werk’, ik geloof erin dat als mensen hun talent in een voor hun passende context kunnen inzetten, er meer bezieling en goesting ontstaat op de werkvloer.
Lees meer

Jobcoach Dominique

Dominique De Ranter
(ik ben actief in de regio Kapellen) 

Ik begeleid je om je energiebalans te herstellen, je authenticiteit te herontdekken, je carrièreswitch een duwtje in de rug te geven.
Lees meer

Jobcoach Sandra

Sandra Van Reeth
(ik ben actief in de regio Hoboken) 

Ik vind dat iedereen een coach verdient! Zeker op het moment in je leven waar vragen zoals ‘is het dit wel dat ik wil doen?’ je overvallen. Ik kan je als coach op die momenten helpen om tot inzicht te komen wat de juiste weg is voor jou.
Lees meer

Jobcoach Laurens

Laurens Van Thillo
(ik ben actief in de regio Hove en Antwerpen) 

Ik gids professionals die voor een persoonlijke of zakelijke uitdaging staan en op zoek zijn naar ontwikkeling en verdieping.
Lees meer

Jobcoach Charline

Charline Neyrinck
(ik ben actief in de regio Bevel en Lier) 

Wil je helderheid over jouw volgende stap op vlak van je loopbaan? Wil je bewuster keuzes maken voor jezelf?  Coaching kan je helpen om inzichten te creëren en doelen te verduidelijken.
Lees meer

Jobcoach Kathleen

Kathleen Weuts
(ik ben actief in de regio Herentals) 

Ben je (opnieuw) op zoek naar positieve energie in je leven? Naar meer werkgeluk en zelfvertrouwen? Naar een job die helemaal bij je past? Dan heet ik je graag welkom in mijn praktijk.
Lees meer

Jobcoach Veerle

Veerle Meurs
(ik ben actief in de regio Mechelen)  

Vanuit ervaring als werknemer en leidinggevende heb ik geleerd dat mensen zich pas écht goed voelen in hun job als ze hun talent kunnen inzetten. Ik help je zicht krijgen op je talenten en je pad naar innerlijk leiderschap te bewandelen.
Lees meer

Jobcoach Lynn

Lynn Lambrechts
(ik ben actief in de regio Ekeren) 

Authentieke keuzes maken vraagt een stevige portie durf. Het resultaat is echter heerlijk: als mens helemaal openbloeien en volop in het leven staan, ook in je job. Als coach sta ik graag aan je zijde tijdens deze ontdekkingstocht.
Lees meer

Jobcoach Inez

Inez Boextaens
(ik ben actief in de regio Putte) 

Ik ga graag met jou op pad tijdens je zoektocht naar je droomjob. En ook al zie je aan het begin de bomen door het bos niet meer, toch ben ik ervan overtuigd dat jij degene zal zijn die de wegwijzers weer zal vinden en zo jouw loopbaan de juiste richting kan insturen.
Lees meer

Jobcoach Niké

Niké Mertens
(ik ben actief in de regio Bouwel) 

Ik geloof dat jij uniek bent en dat er voor jou een job bestaat die het beste in jou naar boven brengt. Daarvoor is het belangrijk dat er een juiste afstemming is tussen jouw takkenpakket, vaardigheden, werk- en gezinscontext.
Lees meer

Provincie Oost-Vlaanderen

Jobcoach Kim

Kim Peeters
(ik ben actief in de regio Waasland) 

Ben je je energie op het werk verloren? Wil je een andere richting uit met je carrière maar weet je niet hoe je dat aanpakt? Is solliciteren voor jou moeilijk en snak je naar ondersteuning?
Lees meer

Jobcoach Martine

Martine Saey
(ik ben actief in de regio Buggenhout,  Dendermonde, Sint-Niklaas, Aalst) 

Wringt je huidige job? Voel je je leeg en krijg je geen voldoening? Wil je iets anders doen maar je weet niet goed wat?
Lees meer

Jobcoach Tessa

Tessa De Buysere
(ik ben actief in de regio Gent)

Als loopbaancoach begeleid ik je in een ontdekkingstocht naar wat je graag doet, wat je goed kan, en wat een job voor jou echt waardevol maakt. Ik daag je uit om je eigen potentieel te benutten en bewust te kiezen voor de job en werkomgeving die bij jou passen.
Lees meer

Provincie West-Vlaanderen

Jobcoach Lieselot

Lieselot Nollet
(ik ben actief in de regio Wevelgem - Kortrijk) 

Ik geloof dat mensen hun eigen weg moeten banen, hun eigen wijzerzin moeten volgen. Dat gaat op voor alle aspecten in het leven, maar zeker ook voor een job.
Lees meer

Jobcoach Jeroen

Jeroen Bogaert
(ik ben actief in de regio Brugge) 

Je bent gelukkig(er) als je je talenten kan ontplooien. Ik help je weer uitzicht te krijgen op je loopbaan door je inzicht te laten verwerven in wat je zelf écht wil.
Lees meer

Jobcoach Tania

Tania Gevaert
(ik ben actief in de regio Oostende) 

Jouw talentontwikkeling is waar ik voor ga. Samen verkennen we jouw behoeftes en kwaliteiten. Stap voor stap werken we aan jouw doel.
Lees meer

Provincie Limburg

Jobcoach Christel

Christel Putzeys
(ik ben actief in de regio Hasselt) 

Ben jij tijdens je loopbaan stukjes van jezelf verloren? Als loopbaancoach luister ik zonder oordeel naar je verhaal en gids je terug naar je ware natuur. Ik geloof dat hoe dichter je bij jezelf komt hoe duidelijker je grootste talenten zichtbaar worden. Samen gaan we op ontdekkingstocht.
Lees meer

Jobcoach Marike

Marike De Rooze
(ik ben actief in de provincie Limburg) 

Als loopbaan- en natuurcoach help ik jou terug je eigen weg te vinden zodat je met meer veerkracht in het leven en het werkveld kan staan. Ik help je beter omgaan met stress en meer connectie te maken met je persoonlijke talenten en energiebronnen.
Lees meer

Jobcoach Kristien

Kristien Jenaer
(ik ben actief in de regio Kuringen) 

Er zit zoveel kracht in je. De mogelijkheden van je denken, kunnen, willen en durven samen exploreren is iets waar ik je graag op uitnodig in onze gesprekken.
Lees meer

Jobcoach Nathalie

Nathalie De Backer
(ik ben actief in de regio Leopoldsburg) 

Wil je meer tevredenheid ervaren op je werk? Wil je weten welk werk echt bij je past? Ik ondersteun je graag in het vinden van nieuwe inzichten zodat jij meer voldoening uit je loopbaan haalt.
Lees meer

Jobcoach Tania

Tania Gevaert
(ik ben actief in de regio Hasselt) 

Jouw talentontwikkeling is waar ik voor ga. Samen verkennen we jouw behoeftes en kwaliteiten. Stap voor stap werken we aan jouw doel.
Lees meer

Jobcoach Inge

Inge Hermans
(ik ben actief in de regio Beringen) 

Mijn missie: zoveel mogelijk werknemers begeleiden in hun zoektocht naar hun unieke talenten, oneindige potentieel en drijfveren om zo met intrinsieke motivatie in hun loopbaan en leven te staan.
Lees meer

Provincie Vlaams-Brabant

Jobcoach Inge

Inge Hermans
(ik ben actief in de regio Diest) 

Mijn missie: zoveel mogelijk werknemers begeleiden in hun zoektocht naar hun unieke talenten, oneindige potentieel en drijfveren om zo met intrinsieke motivatie in hun loopbaan en leven te staan.
Lees meer

Boek een gratis kennismakingsgesprek

Klaar om je werkgeluk in eigen handen te nemen? Vul het formulier in om een kennismakingsgesprek met een van onze loopbaanbegeleiders te plannen. Zo kan je al je vragen stellen en ontdekken of jobcoaching iets voor jou is. Het gesprek is gratis en vrijblijvend.

  Voornaam *

  Achternaam *

  E-mailadres *

  Telefoonnummer *

  Met welke coach wil je een afspraak maken?

  * Verplichte velden

  Gelieve onderstaande code in te voeren alvorens op "Verzenden" te klikken.
  captcha

  Maatwerk voor elke vraag

  Bij Dialogisch mag je rekenen op een traject op maat. Geen eenheidsworst of een vast traject, maar een loopbaanbegeleidingstraject op maat van jouw specifieke loopbaanvraag. Onze jobcoaches werken op een flexibele manier: ze begeleiden je in hun praktijkruimte, coachen je online, gaan met je de natuur in of kiezen een combinatie. Afhankelijk van wat voor jou werkt.

  Ben je geïnteresseerd in de achtergrond of specialisatie van een van onze loopbaancoaches? Bekijk de uitgebreide voorstelling van de coaches hieronder of mail je vraag naar info@dialogisch.be.