Onze klanten getuigen

Dialogisch organiseert coaching en opleidingen op maat van bedrijven over onderwerpen zoals stress en burn-outteamconnectie en interne loopbaanbegeleiding. Ook ondersteunen we ondernemingen bij de rekrutering van werknemers en bemiddeling. Op andere pagina’s vind je meer info over alle mogelijkheden, maar we laten ook graag onze klanten getuigen over hun ervaring met Dialogisch.

Logo Elia

“Via Dialogisch krijgen onze collega’s bij Elia de keuze uit verschillende coaches waardoor ze hun traject kunnen starten met de coach die het beste bij hen past. Ongeacht de locatie of de vraag, er is altijd wel iemand om de match mee te maken. En dat allemaal met een vlotte, professionele en aangename communicatie. Wij zijn dankbaar om met Petra én Dialogisch te kunnen samenwerken.”

Frédéric De Schepper

Logo Gemeente Berlaar

“Ik heb van alle gecoachte personeelsleden héél positieve feedback gekregen over de coaching. Het heeft hen zeker geholpen om beter te kunnen omgaan met soms moeilijke situaties in hun persoonlijke/ professionele leven. Indien nodig zouden we zeker terug contact opnemen voor eventuele coachingtrajecten als er nood aan is. Ook voor hartcoherentietraining werkten we samen met Dialogisch. De sessies hartcoherentietraining waren zeer interessant en vlot gegeven zodat we er zelf mee aan de slag konden gaan.”

Tine Van der Keilen

Logo SALTO Systems

Inspirerend en motiverend, dat is waar ik aan denk bij de eerste contacten met Petra Peltenburg van ‘Dialogisch coaching’. Zowel tijdens de eerste intakegesprekken als tijdens de verdere opvolging werden steeds de juiste stappen gezet. Men nam ook de tijd om te achterhalen wat precies onze noden waren om zo een duidelijk beeld van het profiel van de geschikte kandidaat te kunnen vormen. Eens een duidelijk profiel werd vastgelegd, werden de kandidaten minutieus afgetoetst door middel van diverse gesprekken en tests. Het resultaat mag er zijn: de geselecteerde kandidaat past perfect in onze groep en helpt ons om de beoogde resultaten te behalen. Ik kan Dialogisch en hun werkwijze absoluut aanbevelen aan ieder die op zoek is naar de juiste kandidaat binnen haar/zijn organisatie.”

Patrick Heylen

Voor de selectie en coaching van onze hogere bediende-profielen rekenen wij op de expertise van Dialogisch. Het is belangrijk om de juiste “fit for the job & fit for the team” te vinden. We krijgen per kandidatuur waardevolle, objectieve en gestandaardiseerde feedback. Informatie die ons al meermaals andere inzichten heeft gegeven over de kandidaten in kwestie. Een vervolgtraject, coaching op maat, zowel gericht op het groeitraject van de kandidaat in zijn/haar functie binnen de onderneming als op zijn/haar valkuilen wordt zowel door de kandidaat als door ons als zeer positief ervaren. Investeren in mensen is een bewuste keuze die we gemaakt hebben in onze onderneming en we vertrouwen daarvoor op de expertise van Dialogisch die de waarden en normen van ons bedrijf kent en die erin slaagt om van onze key-personen zéér gemotiveerde medewerkers te maken! Bedankt Petra!”

David Van Craenenbroeck

Dezelfde resultaten als David, Patrick, Frédéric of Tine behalen?

We zitten graag met je samen om te bekijken wat we voor jouw onderneming kunnen betekenen.