Loopbaancoaching in Zwijndrecht

Jobcoach Sandra Van Reeth

Welkom!

Hallo, ik ben Sandra Van Reeth

Ik ben een loopbaanbegeleider uit de buurt van Zwijndrecht met een master in de levenslooppsychologie. Mijn doel is om bij te dragen aan het floreren en welzijn van mensen. Dit bereik ik door wetenschappelijke kennis te combineren met mijn uitgebreide praktijkervaring. Op cruciale momenten in je leven kan ik je als sparringpartner bijstaan om te ontdekken wat voor jou de beste keuze is. Daarnaast ben ik een levenslange student, geniet ik van het leven en ben ik een enthousiast persoon.

Hoe kan ik je helpen?

Leer me beter kennen

Met mijn expertise in de levenslooppsychologie, gericht op de functionele ontwikkeling van individuen, verzorg ik gespecialiseerde loopbaanbegeleiding. Mijn focus ligt op het begrijpen van de keuzes die mensen maken gedurende verschillende levensfasen, met speciale aandacht voor het bevorderen van welzijn en zelfverwezenlijking.

Mijn benadering is geïnspireerd door de positieve psychologie, waarbij ik werk aan het stimuleren van groei en veerkracht. Dit omvat begeleiding bij cruciale levensbeslissingen, het versterken van persoonlijke ontwikkeling en het bevorderen van een gelukkig en gezond mentaal leven. Ik maak gebruik van diverse wetenschappelijk onderbouwde behandelmethoden en interventies die effectief zijn gebleken.

Waarvoor kun je bij mij terecht?

 • Bij overgangen in het leven die extra ondersteuning vereisen, zoals ontslag, scheiding, burn-out of een ziekte-diagnose.
 • We kunnen samen werken aan het aanpakken van problemen zoals perfectionisme, gebrek aan zelfvertrouwen, gevoelens van angst of paniek, of moeilijkheden op het werk.
 • Naast loopbaanbegeleiding bied ik ook begeleiding op het gebied van hartcoherentie.

Mijn reis als loopbaancoach

Professionele ervaring

 • Achtergrond in HR: zowel de harde als de zachte kant, zowel als medewerker als in een leidinggevende functie
 • 10 jaar eigenaar van Quest For Life – exploring your choices
 • HR consultant en coach
 • Psychologische ondersteuning bij transitiemomenten in je leven, stress- en burn-out

Opleidingen

 • Master in de levenslooppsychologie
 • HR management
 • iEQ9 Enneagram Practitioner
 • Erkend stress- en burn-outcoach (VESB)
 • ICF geaccrediteerde coaching program (The Coaching Square)
 • Coaching en kanker (ism Stichting tegen Kanker)
 • Hartcoherentie

Specialisaties

 • Belangrijke transities in je leven begeleiden met positief-psychologische interventies
 • Hartcoherentie
 • Stress- en burn-out
 • Re-integratie na een periode van ziekte
 • Werken na kanker
 • Werk na een hersenletsel
 • Enneagram

Zij volgden al jobcoaching in Zwijndrecht

Wat anderen zeggen over Sandra Van Reeth

"Ik zocht een loopbaanbegeleidingscoach en na verschillende te hebben bekeken, leek Sandra de meest sympathieke en open coach te zijn. Tijdens de begeleiding bleek dit ook ten volle te kloppen. De aangename sfeer en heel vriendelijke, maar doordachte gesprekken zorgen ervoor dat je een veel sterker inzicht krijgt. De zaken die je echt waardeert in je werk zijn niet altijd even duidelijk te benoemen, maar met de tools die Sandra gebruikt om je waarden en talenten concreet te maken, kom je tot openbarende en soms zelfs onverwachte conclusies. Van carrière veranderen, is altijd zoeken, maar met de coaching ging dit een stuk gerichter en heb ik uiteindelijk een job kunnen vinden die me zeer goed past."
Koen B.
"Sandra heeft me goed geholpen om terug connectie te maken met mijn talenten. Ze heeft me doen inzien dat er een verschil is tussen wat ik “kan” en waar ik energie van krijg. En hoe belangrijk het is om een voldoende sterke match te vinden tussen mijn persoonlijke waarden en die van het bedrijf. Hierdoor zie ik nu veel beter in welke richting ik mijn volgende carrièrestap kan zoeken."
Cathy C.
"Een topcoach! Sandra gaat met je aan de slag door je talenten naar boven te halen, dat geeft je zelfvertrouwen een boost. Leg daarbij je waarden en je kan op zoek gaan naar die nieuwe uitdaging, die echt bij je past. Ze laat je de mogelijkheden zien en geeft tips mee waardoor je zin krijgt om er direct mee aan de slag te gaan. Ik hoop nog veel van haar te mogen bijleren."
Peggy V.
"Sandra is tegelijk mijn mentor en mijn coach bij de opstart van mijn zaak. Bij haar kan ik rekenen op een (stevig) duwtje in de rug wanneer twijfel en onzekerheid optreden. Ik kan ze ook niets wijsmaken. Ze slaagt erin door mijn façade heen te kijken en me op de naakte waarheid te wijzen. Dit maakt dat ik mezelf, op de duur, ook niets meer kan wijsmaken. Een no-nonsense aanpak waar ik van hou!"
Carole C.
"Sandra was zeer ontvankelijk voor mijn vragen omtrent mijn loopbaan. Ze heeft een aantal goede inzichten en theorieën aangeboden waar ik verder mee aan de slag kan om mezelf nog beter te leren kennen en goed te weten wat mijn noden zijn op werkgebied."
-
"Via via ben ik bij Sandra terecht gekomen. Ik ben door Sandra goed én gericht geholpen en heb een luisterend oor gekregen. Ze heeft me de juiste prikkels gegeven en een bredere kijk op wat mogelijk is. Ik kan het aan iedereen aanraden!"
-
"Het was een fijne samenwerking met Sandra. Ze past zich goed aan wie voor zich zit. Ze had tijd om naar je problemen te luisteren ook al is dat niet echt haar taak. Ze durft je ook te challengen op je uitspraken over job zoeken op een correcte manier. Ik heb veel bijgeleerd door de tools maar ook zeker door de uitdagingen."
Ivo
Loopbaanbegeleider Sandra Van Reeth in haar vrije tijd

Waar ik energie van krijg?

Een kijkje in mijn wereld

Het geeft me voldoening om mensen weer in beweging te zien komen en ze te begeleiden bij het ontdekken van mogelijkheden. Samen onderzoeken we wat er op dit moment haalbaar is in je leven, zodat je weer kunt gedijen en meer welzijn kunt ervaren.

Daarnaast vind ik energie in de natuur, omringd door dieren en planten. Je kunt me tegenkomen tijdens een wandeling met mijn hond of terwijl ik tuinier op een zorgboerderij. Ook zie je me vaak met een boek in mijn handen, genietend van rustige momenten.

Gratis en vrijblijvend kennismaken?

Ben je klaar voor nieuwe inzichten in je loopbaan? Vul het formulier in en ik neem binnen de week contact met je op voor een gratis kennismakingsgesprek.

Loopbaanbegeleiding in Zwijndrecht volgen?

Zo verloopt het traject

 1. We starten met een gratis kennismakingsgesprek waarin je al je vragen kan stellen en ik je uitleg hoe ik te werk ga.
 2. Voel je een klik? Dan plannen we de het eerste coachgesprek in. Ik werk altijd op maat en in samenspraak met jou. Gemiddeld duurt een traject loopbaanbegeleiding 4 tot 12 weken. We volgen jouw tempo. Het kan trager of sneller gaan naargelang jouw behoeften en noden.
 3. Het resultaat van onze gesprekken? Heldere inzichten over wie je bent en wat je wil, het zelfvertrouwen om werk te maken van jouw versie 2.0 én een concreet plan richting meer werkgeluk.
Loopbaancheques van de VDAB

Voordelige jobcoaching in Zwijndrecht

Ontdek de loopbaancheques van VDAB

Omdat Dialogisch door de VDAB erkend is als loopbaancentrum, kan je bij onze loopbaancoaches de VDAB-loopbaancheques gebruiken. Voor 7 uur loopbaancoaching betaal je dan € 90. Niet slecht voor zo’n kostbaar traject, toch?

Je bent welkom in mijn praktijk of online