Loopbaancoaching in Tongeren

Jobcoach Kaatje Verlinden

Welkom!

Hallo, ik ben Kaatje Verlinden

Ik ben een loopbaanbegeleider uit Tongeren. Ik ben ook: mama van twee schatten van jongens, een creatieveling en een echte zinzoeker. Mijn missie? Jou begeleiden naar een werkplek waar je helemaal tot je recht komt en een job waar je zin en energie van krijgt. Ik focus mij ook op stress en hoogsensitiviteit.

Hoe kan ik je helpen?

Leer me beter kennen

Het leven kan op zich best uitdagend zijn. Zo is het ook gemaakt: met ‘ups’ maar ook met ‘downs’. Dat we ons niet iedere dag op ons best voelen, dat hoort er nu eenmaal bij. Sommige zaken blijven echter knagen, schuren of worden gewoonweg onleefbaar. In dat geval kijk je best even verder, want het kan ook anders. Graag nodig ik je uit te exploreren, te doen en te ervaren. Vanuit die nieuwe sensaties ontstaan inzichten die jou toelaten een weg te kiezen die jou, op dit moment, het beste dient.

Mijn reis als loopbaancoach

Professionele ervaring

 • 15 jaar als HR/Change consultant
 • Voorname focus op competentie- en talentmanagement, gedragsverandering en persoonlijke begeleiding
 • Change Capability advisor en Prosci Executive Instructor

Opleidingen

 • Communicatiebeheer (BA) & Psychologie (BSc)
 • Certified Personal Coach
 • Hartcoherentiecoach
 • Rouw- en verliesbegeleider
 • Palliatieve zorgen

Specialisaties

 • Loopbaanbegeleiding
 • Hartcoherentie
 • Stresscoaching
 • (Zelf)leiderschap
 • Hoogsensitiviteit (HSP)
 • Verbindende communicatie

Zij volgden al jobcoaching in Tongeren

Wat anderen zeggen over Kaatje Verlinden

"Kaatje is erg sterk en snel in het stellen van de juiste vragen. Haar erg brede opleiding zorgt ervoor dat ze ruim kan kaderen. Haar werk hangt niet af van een eenzijdig of al te beperkend kader. Een sterk inlevingsvermogen en een down-to-earth-aanpak zorgen ervoor dat ze snel en effectief veranderingsprocessen kan initiëren en mensen daarin kan meenemen."
Karel Moons
"Kaatje heeft sterke interpersoonlijke vaardigheden en toont zich sterk in het verbinden met anderen. Ze vindt een goede balans tussen coachen, ondersteunen én triggeren, in vraag stellen, verschillende perspectieven aanreiken. Kaatje kan zorgen voor een 'fresh touch' in een team met haar open en optimistische houding alsook haar out of the box denken."
Veronique Marcelis
"Ik ben overtuigd van de professionele en menselijke aanpak van Kaatje. Ze legt de focus op de juiste (pijn)punten, maakt schitterende analyses en heeft de juiste inzichten. Ze blijft rust en vertrouwen uitstralen in soms delicate situaties/boodschappen. Ze slaagt erin om de aandacht terug te brengen indien er afgeweken wordt of indien er teveel vanuit het gevoel/subjectiviteit gewerkt wordt. Dit alles op een kordate, duidelijke manier, maar toch met de juiste zachtheid en glimlach. Een heel moeilijk evenwicht die Kaatje meester is. Het was een plezier om samen te werken."
Frank Guillierme

Waar ik energie van krijg?

Een kijkje in mijn wereld

“Koffie, of thee?” is meestal een van de eerste vragen die ik jou zou stellen mocht je hier binnen wandelen. Zelf ben ik een fervente koffiezetter en geniet ik van het maken van latte art. Verder krijg ik energie van gezelligheid, lees ik graag een goed boek en schilder ik vogels ter ontspanning. Binnen mijn praktijk maak ik ook gebruik van de technieken binnen de creative art therapy. Hoeft niet, maar kan als je daarvoor open staat.

Zin in? Wees alvast welkom!

Gratis en vrijblijvend kennismaken?

Ben je klaar voor nieuwe inzichten in je loopbaan? Vul het formulier in en ik neem binnen de week contact met je op voor een gratis kennismakingsgesprek.

Loopbaanbegeleiding in Tongeren volgen?

Zo verloopt het traject

 1. We starten met een gratis kennismakingsgesprek waarin je al je vragen kan stellen en ik je uitleg hoe ik te werk ga.
 2. Voel je een klik? Dan plannen we de het eerste coachgesprek in. Ik werk altijd op maat en in samenspraak met jou. Gemiddeld duurt een traject loopbaanbegeleiding 4 tot 12 weken. We volgen jouw tempo. Het kan trager of sneller gaan naargelang jouw behoeften en noden.
 3. Het resultaat van onze gesprekken? Heldere inzichten over wie je bent en wat je wil, het zelfvertrouwen om werk te maken van jouw versie 2.0 én een concreet plan richting meer werkgeluk.
Loopbaancheques van de VDAB

Voordelige jobcoaching in Tongeren

Ontdek de loopbaancheques van VDAB

Omdat Dialogisch door de VDAB erkend is als loopbaancentrum, kan je bij onze loopbaancoaches de VDAB-loopbaancheques gebruiken. Voor 7 uur loopbaancoaching betaal je dan € 90. Niet slecht voor zo’n kostbaar traject, toch?

Je bent welkom in mijn praktijk of online