Loopbaancoaching in Lier

Jobcoach Charline Neyrinck

Welkom!

Hallo, ik ben Charline Neyrinck

Ik ben een loopbaanbegeleider uit Lier. Ik ben ook mama en een bezige bij, en ik ben geboeid door gezondheid, sport en psychologie. Mijn eigen ervaring met loopbaancoaching had een grote impact: ik heb de stap gezet van advocaat naar loopbaanbegeleider. Op jouw reis naar meer voldoening in je werk, sta ik graag aan je zijde. Zodat jij het vertrouwen en de moed vindt om te doen wie je bent.

Hoe kan ik je helpen?

Leer me beter kennen

Met mijn ervaring als coach en bemiddelaar, en mijn juridische achtergrond, leid ik je met plezier naar een leven met meer energie, duidelijkheid en vastberadenheid. Samen identificeren we de obstakels die je tegenhouden en pakken we deze bij de kern aan. Waar dingen onduidelijk zijn, zorgen we samen voor helderheid. Het resultaat is een op maat gemaakte, duurzame oplossing waardoor je de kans krijgt om volledig jezelf te zijn.

Mijn reis als loopbaancoach

Professionele ervaring

 • 9 jaar als advocaat (balie Antwerpen) 
 • 6 jaar actief als coach  
 • 7 jaar actief als bemiddelaar 

Opleidingen

 • Opleiding tot loopbaanprofessional (HRD Academy) 
 • Erkend bemiddelaar (Federale Bemiddelingscommissie) 
 • Gecertificeerd stress- en burn-outcoach (VESB) 
 • Hartcoherentie 
 • Transformational Presence 
 • Klinische psychologie (in opleiding) 

Specialisaties

 • Loopbaanbegeleiding 
 • Verbindende communicatie 
 • Stress- en burn-outcoaching 
 • (Zelf)leiderschap 
 • Zelfvertrouwen 
 • Hartcoherentie 

Zij volgden al jobcoaching in Lier

Wat anderen zeggen over Charline Neyrinck

Het traject dat ik bij Charline aflegde sloot helemaal aan bij mijn persoonlijk proces. Ik stuitte binnen mijn loopbaan op een aantal issues en kwam in een ernstige burn-out terecht. Charline bood een kader waarbinnen ik mezelf kon ontvouwen en op ontdekking kon gaan. Ze plande een aantal technieken en reikte de juiste oefeningen aan. Vanuit haar achtergrond als advocate/juriste kon ze mij de nodige feedback geven op verschillende vlakken, steeds op een zachte en genuanceerde manier.
Tine Bellens
Charline ontvangt je in alle warmte, gezelligheid en vertrouwen. Als (loopbaan)coach heeft ze mij al tot verschillende nuttige inzichten gebracht. Ik ervaar het ook als zeer inspirerend dat Charline zelf ervaringsdeskundige is in het bewandelen van een loopbaantraject.
Sielke Hillen
Ik had het geluk dat ik werd doorverwezen naar Charline door mijn huisarts. Door aanhoudend thuiswerk, stress en veranderde werkomstandigheden zag ik het steeds minder zitten. Charline heeft me verschillende waardevolle inzichten gegeven tijdens onze gesprekken. Ze heeft zeker bijgedragen tot de verbetering van mijn professioneel functioneren maar ook privé is zeker e.e.a. verbeterd. Minstens 1 keer per dag denken aan een fijne gebeurtenis blijf ik doen! In het geval ik opnieuw vast kom te zitten, zal ik niet twijfelen om terug een afspraak te maken.
Wouter B.
Charline is een warm en hartelijk persoon. Ik voelde mij onmiddellijk “thuis” bij haar. Ik kan op een rustige en voor mij veilige manier mijn verhaal kwijt bij haar. Aan de hand van gesprekken, oefeningen en opdrachten daagt ze mij uit om uit mijn comfortzone te komen, te denken. Gaandeweg merk ik dat mijn blik op bepaalde obstakels die speelden, is veranderd.
Marijke Verhoeven
Loopbaanbegeleider Charline Neyrinck

Waar ik energie van krijg?

Een kijkje in mijn wereld

Na een periode van 9 jaar in de advocatuur, besloot ik mijn toga aan de haak te hangen en een nieuwe weg in te slaan. Ik startte mijn eigen praktijk als coach en bemiddelaar, en nam de beslissing om terug te keren naar de schoolbanken en klinische psychologie te studeren. Het was geen gemakkelijke beslissing, maar wel een waar ik enorm dankbaar voor ben. Het is trouwens dankzij loopbaancoaching dat ik de moed vond om deze stappen te zetten.

De combinatie van mijn ervaring in coaching, bemiddeling, psychologie en mijn juridische achtergrond zorgt voor een vruchtbare wisselwerking en verruimt mijn perspectief op diverse terreinen.

In het gezelschap van mijn partner en dochter, in de natuur met mijn hardloopschoenen aan, voel ik me helemaal in mijn element. Daarnaast ben ik graag bezig met gezonde voeding en sport. Bloemen, bergen en zonneschijn brengen steevast een glimlach op mijn gezicht.

Het blijven leren en groeien, geeft me energie. Ik hoop deze energie op jou over te kunnen brengen, zodat ook jij het beste uit jezelf kunt halen en een leven kunt leiden dat in lijn is met jouw ware aard.

Gratis en vrijblijvend kennismaken?

Ben je klaar voor nieuwe inzichten in je loopbaan? Vul het formulier in en ik neem binnen de week contact met je op voor een gratis kennismakingsgesprek.

Loopbaanbegeleiding in Lier volgen?

Zo verloopt het traject

 1. We starten met een gratis kennismakingsgesprek waarin je al je vragen kan stellen en ik je uitleg hoe ik te werk ga.
 2. Voel je een klik? Dan plannen we de het eerste coachgesprek in. Ik werk altijd op maat en in samenspraak met jou. Gemiddeld duurt een traject loopbaanbegeleiding 4 tot 12 weken. We volgen jouw tempo. Het kan trager of sneller gaan naargelang jouw behoeften en noden.
 3. Het resultaat van onze gesprekken? Heldere inzichten over wie je bent en wat je wil, het zelfvertrouwen om werk te maken van jouw versie 2.0 én een concreet plan richting meer werkgeluk.
Loopbaancheques van de VDAB

Voordelige jobcoaching in Lier

Ontdek de loopbaancheques van VDAB

Omdat Dialogisch door de VDAB erkend is als loopbaancentrum, kan je bij onze loopbaancoaches de VDAB-loopbaancheques gebruiken. Voor 7 uur loopbaancoaching betaal je dan € 90. Niet slecht voor zo’n kostbaar traject, toch?

Je bent welkom in mijn praktijk of online