Rekrutering: de juiste persoon op de juiste plek

Wanneer je een vacature uitstuurt, sta je voor de uitdaging om de ideale persoon voor de job te vinden. Hoe vind je die ene medewerker met de juiste combinatie van talenten, ervaring, opleiding en goesting om voor jouw organisatie te werken? Dialogisch helpt je graag bij de rekrutering van nieuwe werknemers. Samen gaan we op zoek naar de perfecte match.

Waarom je laten ondersteunen bij rekrutering

Een nieuwe medewerker vinden, is als het juiste puzzelstukje vinden. Je gaat op zoek naar iemand die perfect past bij het profiel, de skills en de mindset die jouw organisatie nodig heeft. Dat kan soms overweldigend zijn. Niet alleen moet je eerst duidelijk op papier zetten waar je nu écht naar op zoek bent, welk profiel jouw organisatie écht zou versterken. Je moet daarna ook uit een stapel sollicitaties de beste kandidaten kunnen filteren. Een HR-partner schept op die momenten duidelijkheid in de chaos, altijd met de behoeftes van je organisatie én de werknemer in het achterhoofd. De jobcoaches van Dialogisch zijn gespecialiseerd in die vraagstukken. We helpen je met plezier om de puzzel mens-werk te leggen.

Wil je je laten ondersteunen bij het rekruteringsproces?

Onze aanpak

Bij Dialogisch geloven we in maatwerk, want elke onderneming heeft andere noden en wensen. Daarom bekijken we graag samen met jou hoe we je organisatie het beste kunnen helpen. Onze ondersteuning kan zowel minimaal als uitgebreid zijn. Ben je enkel op zoek naar wervende vacatureteksten? Zoek je iemand om te bepalen in hoeverre kandidaten bij je organisatie passen? Of geef je graag het volledige wervingsproces uit handen?

We starten in ieder geval met een uitgebreid gesprek om in kaart te brengen wat je bedrijf precies zoekt. Welke positie moet er worden ingevuld? Hoe verhoudt deze positie zich tot de rest van het bedrijf? Gaat het om een knelpuntberoep of niet? Hoe zit het met de bedrijfscultuur? En in welk team komt de nieuwe medewerker terecht? Welke hard en soft skills, mentaliteit en persoonlijkheid heeft de ideale kandidaat?

Het doel duidelijk definiëren: check. De volgende stap is de werving zelf bespreken. We geven advies en bespreken welke taken wij overnemen. Als we betrokken worden bij de volledige rekrutering hebben we een duidelijk overzicht van de kandidaten. Wanneer er een match is, kunnen we daarom ook concrete tips geven om de opstart zo goed mogelijk te laten verlopen. Heeft de nieuwe werknemer nood aan extra ondersteuning of juist niet? Is een extra training nodig of niet?

Ons tarief

Bij ons geen torenhoog tarief voor een aanwerving, maar enkel de uren die wij voor je onderneming presteren. Hierdoor ligt je investering heel wat lager dan bij een werving- en selectiekantoor. Bovendien blijven alle cv’s in het bezit van jouw onderneming. Ideaal om een heuse werfreserve aan te maken. Wij kunnen ook als externe HR-partner vanuit je bedrijfsnaam aanwerven.

Praktisch

  • Volledig op maat
  • Van vacatureteksten tot assessment
  • Tarief per uur
  • Inclusief aanmaak cv-bibliotheek

Het resultaat van onze samenwerking

  • Een duidelijk inzicht in de noden en wensen van je onderneming
  • Een al even duidelijk inzicht in de noden en wensen van de kandidaten
  • Een duurzame match tussen werknemer en bedrijf

Wil je meer weten? Contacteer ons voor een vrijblijvend gesprek. We denken graag met je mee.