Opleiding loopbaancoaching met Transformational Presence

Onze wereld is in constante verandering. Mensen zijn in constante verandering. Organisaties zijn in constante verandering.  Dit zorgt ervoor dat loopbaanvraagstukken steeds vaker boven komen drijven en op een ander niveau dan voorheen. We ontdekken dat door al deze veranderingen de reguliere aanpak rond het coachen op loopbaanvraagstukken niet alleen meer voldoet. Transformational Presence inzetten bij loopbaanvraagstukken helpt je vanuit andere perspectieven te coachen, je cliënt te helpen andere perspectieven te zien en ervaren. Beweging te brengen waar het vast zit. We verlaten de oplossingsgerichte aanpak en vertrekken vanuit het potentieel van je cliënt en de situatie. Transformational Presence ligt aan de basis van deze opleiding.

De opleiding in het kort

 • Voor wie: ervaren loopbaancoaches die verdieping
        willen brengen in hun werk
 • Data: 2 en 3 mei 2024
 • 2 hele dagen (9:00 uur – 17:00 uur)
 • Investering: € 895,00 (excl btw) – vroegboekkorting tot 31/01/24: € 695,00
 • Locatie: online 

* Dit is een vervolgtraining op de tweedaagse basistraining “het fundament van Transformational Presence

Een team van collega's houdt een gezellige vergadering

Zij nemen je mee in de wereld van Transformational Presence

Het programma wordt verzorgd door Petra Peltenburg en Sander van Eekelen. Beide gecoached en gementored door Alan Seale, de grondlegger van Transformational Presence. Petra en Sander dompelen je met veel enthousiasme onder in deze aanpak en helpen je Transformational Presence in te zetten in je eigen praktijk als loopbaancoach. 

Petra heeft een ruime ervaring als coach en loopbaanbegeleider. Ze is gepassioneerd door de puzzel mens-werk vanuit het hart. 

Sander heeft een ruime ervaring als coach en trainer en biedt meerdere programma’s aan binnen Transformational Presence. 

Het programma

Het programma is ervaringsgericht van aard. We oefenen met diverse tools van Transformational Presence. Dit doen we via demo-coachings voor de groep, waarna je direct zelf met deze tool gecoacht wordt en zelf gaat coachen. Op die manier ervaar je zelf aan den lijve wat deze wijze van coaching teweegbrengt én wat het van je vraagt om dit zelf toe te passen. Ook werken we met verschillende groepsoefeningen, waarna we gezamenlijk de relatie leggen met loopbaancoaching.

De volgende onderwerpen staan o.a. op het programma:

 • Jouw missie in het leven
 • Het ontdekken van je rol
 • Omgaan met polariteiten
 • In beweging brengen wat vast zit / het aangaan van je eigen drempels
 • Het ontmoeten van je toekomstige zelf

De kracht van Transformational Presence

Dit programma is gebaseerd op het werk van Alan Seale: Transformational Presence. Transformational Presence zorgt ervoor dat je anders in het leven staat: opener en nieuwsgieriger. Je benadert het leven vanuit een rotsvast vertrouwen in jezelf en het leven. Vanuit een diepe innerlijke rust draag je bij aan een groter geheel. Het gaat niet meer óm jou, maar dingen gebeuren vía jou. 

Door middel van Transformational Presence leer je jezelf niet alleen die open en verkennende houding aan, het reikt je bovendien eenvoudige en krachtige coachtools aan die je coachee écht verder helpen. Door het ervaren van de verschillende oefeningen ontstaan diepgaande zelf-inzichten. Met Transformational Presence, het woord zegt het al, creëer je door jouw wijze van aanwezig zijn de voorwaarden om innerlijke verschuivingen mogelijk te maken die je coachee kunnen bevrijden. 

De klassieke manier van coaching voldoet niet altijd meer, niet in de wereld waarin we vandaag leven. Een wereld waarin dingen snel veranderen, waarin we flexibel en wendbaar moeten zijn.  

Transformational Presence helpt je cliënten te navigeren in deze snel veranderende wereld, helpt ze keuzes te maken vanuit wie ze zijn en wat ze te brengen hebben in de wereld. We helpen ze hun eigen werk vorm te geven in plaats van ze te laten aanpassen naar de “kant en klare” jobomschrijving.

Dit zeggen anderen over de opleiding

Schrijf je in voor de opleiding Loopbaancoaching met Transformational Presence

Klaar voor een transformerende aanpak? Schrijf je in door het formulier in te vullen. We sturen je zo snel mogelijk een bevestigingsmailtje met betaalgegevens en extra praktische info. Als je nog vragen hebt, stuur dan gerust een mailtje naar petra@dialogisch.be. Ik beantwoord je vragen zo snel mogelijk.