Loopbaancoaching in Brasschaat

Jobcoach Marianne De Geyter

Welkom!

Hallo, ik ben Marianne De Geyter

Ik ben een enthousiaste en toegewijde coach en loopbaanbegeleider uit de buurt van Brasschaat en een trotse moeder van twee jongvolwassen dochters. Al meer dan 25 jaar is het mijn passie om me te verdiepen in de dynamiek tussen mens en werk. Ik ben ervan overtuigd dat wanneer mensen hun talenten kunnen benutten in een omgeving die bij hen past, dit leidt tot meer bevlogenheid en motivatie op de werkvloer.

Hoe kan ik je helpen?

Leer me beter kennen

Samen verkennen we jouw loopbaantraject en gaan we op zoek naar mogelijkheden, met een focus op jouw kwaliteiten en kracht. We onderzoeken wat jou motiveert en welke obstakels je mogelijk weerhouden om je doelen te bereiken. Je kunt bij mij terecht met vragen die passen bij elke fase van je professionele en persoonlijke ontwikkeling, van het begin van je carrière tot aan het einde ervan, inclusief alle overgangen daartussen. Denk aan uitdagingen zoals een dertigersdilemma, een midlife-crisis, het legenestsyndroom en de overdracht van je eigen bedrijf.

Met mijn jarenlange interesse en expertise in stress- en burn-outthema’s, zowel vanuit mijn ervaring als vanuit de wetenschap, begeleid ik mensen graag terug naar veerkracht en enthousiasme. Ook hecht ik veel belang aan zorgvuldige re-integratie na ziekte. Als gecertificeerd Brainspot-therapeut maak ik gebruik van deze neurobiologische methode om te helpen bij het overwinnen van oude blokkades.

Dankzij mijn eigen ervaring als ondernemer en manager, merk ik dat ik vaak gevraagd word als executive coach en teamcoach voor managers en hun teams.

Mijn reis als loopbaancoach

Professionele ervaring

 • 15 jaar ervaring als manager en zaakvoerder in profit & non-profit organisaties
 • 25 jaar actief als opleider, coach en counselor

Opleidingen

 • Master pedagogische en psychologische wetenschappen
 • Experciëntieel counselor
 • Voice dialogue facilitator
 • Gecertifieerd stress- en burn-outcoach
 • Brainspot-therapeut
 • Gecertifieerd teamcoach

Specialisaties

 • Loopbaanbegeleiding
 • Stress-en burnoutcoaching
 • Re-integratie na ziekte
 • Leiderschap
 • Brainpsotting bij vastgelopen thema’s
 • Emotion focused Counseling voor volwassenen

Zij volgden al jobcoaching in Brasschaat

Wat anderen zeggen over Marianne De Geyter

"De coaching bij Marianne ervaar ik als het hebben van een actief klankbord waarbij je een duidelijkere focus krijgt op je professionele plannen en ideeën. Op amper een 4 à 5-tal sessies kom je samen tot afgesproken en doelgerichte acties met merkbaar resultaat voor je bedrijf. Deze manier van coaching kan je misschien nog het beste vergelijken met een gps: je bepaalt zelf waar je naartoe wil en samen met de coach vul je beetje bij beetje het exacte adres in. Je moet uiteraard wel zelf op de startknop duwen!"
Bart | Deurne
"Bedankt Marianne om mijn anker te zijn en de juiste ondertiteling te geven. En bedankt voor je metaforen die er meestal ‘boenk op’ zijn. Jouw empathie en je zeer onderbouwde expertise waren een zegen voor mij."
Ingeborg | Kapellen
"Dankzij jou, Marianne, kon ik tijdens mijn sollicitatie veel beter de juiste vragen stellen en voel ik veel beter aan hoe een bedrijf werkt en wat de verwachtingen zijn. Daardoor kan ik beter beslissen of een bedrijf bij mij ‘past’. Bedankt Marianne voor wat je mij hebt doen inzien."
Chantal | Schoten
"Dank je voor de zorg en de aanmoediging die ik van jou heb gekregen, je geloof in mij en nog zoveel meer. Ik voel mij een geluksvogel dat ik bij jou ben terecht gekomen!"
Kathleen | Schoten
Loopbaanbegeleider Marianne De Geyter in haar vrije tijd-2

Waar ik energie van krijg?

Een kijkje in mijn wereld

Mijn motto (als coach): “Wat aandacht krijgt, groeit!”

Ik ben dol op experimenten en maak graag gebruik van ervaringsgerichte methoden tijdens mijn begeleidingstrajecten, zoals Voice Dialogue en systemisch werk. Als coach hanteer ik een aantal favoriete principes: gelijkwaardigheid en respect, enthousiasme en positieve stimulans, empathie en doelgerichtheid, en niet te vergeten… humor en speelsheid. In mijn werk met individuen en teams integreer ik ook verbindende communicatie en verbindend leiderschap.

Als ideeënfontein en enthousiaste bezige bij ben ik graag bezig met keramiek, woord en theater, interieur en andere creatieve bezigheden. Mountainbiken en yoga zijn mijn absolute favoriete manieren om te ontstressen.

Gratis en vrijblijvend kennismaken?

Ben je klaar voor nieuwe inzichten in je loopbaan? Vul het formulier in en ik neem binnen de week contact met je op voor een gratis kennismakingsgesprek.

Loopbaanbegeleiding in Brasschaat volgen?

Zo verloopt het traject

 1. We starten met een gratis kennismakingsgesprek waarin je al je vragen kan stellen en ik je uitleg hoe ik te werk ga.
 2. Voel je een klik? Dan plannen we de het eerste coachgesprek in. Ik werk altijd op maat en in samenspraak met jou. Gemiddeld duurt een traject loopbaanbegeleiding 4 tot 12 weken. We volgen jouw tempo. Het kan trager of sneller gaan naargelang jouw behoeften en noden.
 3. Het resultaat van onze gesprekken? Heldere inzichten over wie je bent en wat je wil, het zelfvertrouwen om werk te maken van jouw versie 2.0 én een concreet plan richting meer werkgeluk.
Loopbaancheques van de VDAB

Voordelige jobcoaching in Brasschaat

Ontdek de loopbaancheques van VDAB

Omdat Dialogisch door de VDAB erkend is als loopbaancentrum, kan je bij onze loopbaancoaches de VDAB-loopbaancheques gebruiken. Voor 7 uur loopbaancoaching betaal je dan € 90. Niet slecht voor zo’n kostbaar traject, toch?

Je bent welkom in mijn praktijk of online