Loopbaancoaching in Schoten

Jobcoach Marianne De Geyter

Welkom!

Hallo, ik ben Marianne De Geyter

Ik ben een enthousiaste en betrokken coach en loopbaanbegeleider uit Schoten en trotse moeder van twee jongvolwassen dochters. Vanuit volle overtuiging is het als coach al meer dan 25 jaar mijn missie om bezig te zijn met de puzzel ‘mens en werk’. Ik geloof erin dat als mensen hun talent in een voor hun passende context kunnen inzetten, er meer bezieling en goesting ontstaat op de werkvloer.

Hoe kan ik je helpen?

Leer me beter kennen

Samen bewandelen we jouw loopbaanpad en gaan we op zoek naar mogelijkheden, met de focus op kwaliteiten en kracht. We kijken wat jou motiveert en wat mogelijks in de weg zit om jouw doelen te bereiken. Bij mij kan je terecht met vragen die horen bij elke fase van je levens- en loopbaanlijn: van je start op de arbeidsmarkt tot het afronden van je professionele loopbaan en alle transities die daartussen kunnen zitten. Denk maar aan een dertigersdillema, een midlife crisis, het legenestsyndroom, de opvolging van je eigen zaak.

Omdat stress-en burn-out thema’s zijn die ik al jaren volg, ook vanuit de wetenschap, begeleid ik graag mensen terug naar veerkracht en goesting. Ook zorgzame re-integratie na ziekte, ligt mij nauw aan het hart. Omdat ik ook gecertifieerd Brainspot-therapeut ben, zet ik deze neuro-biologische methode graag als ondersteuning bij oude blokkades.

Mijn eigen ervaring als zaakvoerder en leidinggevende, zorgt ervoor dat een rol als executive coach en teamcoach voor managers en hun team vaak op mijn pad komt.

Mijn reis als loopbaancoach

Professionele ervaring

 • 15 jaar ervaring als manager en zaakvoerder in profit & non-profit organisaties
 • 25 jaar actief als opleider, coach en counselor

Opleidingen

 • Master pedagogische en psychologische wetenschappen
 • Experciëntieel counselor
 • Voice dialogue facilitator
 • Gecertifieerd stress- en burn-outcoach
 • Brainspot-therapeut
 • Gecertifieerd teamcoach

Specialisaties

 • Loopbaanbegeleiding
 • Stress-en burnoutcoaching
 • Re-integratie na ziekte
 • Leiderschap
 • Brainpsotting bij vastgelopen thema’s
 • Emotion focused Counseling voor volwassenen

Zij volgden al jobcoaching in Schoten

Wat anderen zeggen over Marianne De Geyter

"De coaching bij Marianne ervaar ik als het hebben van een actief klankbord waarbij je een duidelijkere focus krijgt op je professionele plannen en ideeën. Op amper een 4 à 5-tal sessies kom je samen tot afgesproken en doelgerichte acties met merkbaar resultaat voor je bedrijf. Deze manier van coaching kan je misschien nog het beste vergelijken met een gps: je bepaalt zelf waar je naartoe wil en samen met de coach vul je beetje bij beetje het exacte adres in. Je moet uiteraard wel zelf op de startknop duwen!"
Bart | Deurne
"Bedankt Marianne om mijn anker te zijn en de juiste ondertiteling te geven. En bedankt voor je metaforen die er meestal ‘boenk op’ zijn. Jouw empathie en je zeer onderbouwde expertise waren een zegen voor mij."
Ingeborg | Kapellen
"Dankzij jou, Marianne, kon ik tijdens mijn sollicitatie veel beter de juiste vragen stellen en voel ik veel beter aan hoe een bedrijf werkt en wat de verwachtingen zijn. Daardoor kan ik beter beslissen of een bedrijf bij mij ‘past’. Bedankt Marianne voor wat je mij hebt doen inzien."
Chantal | Schoten
"Dank je voor de zorg en de aanmoediging die ik van jou heb gekregen, je geloof in mij en nog zoveel meer. Ik voel mij een geluksvogel dat ik bij jou ben terecht gekomen!"
Kathleen | Schoten
Loopbaanbegeleider Marianne De Geyter in haar vrije tijd-2

Waar ik energie van krijg?

Een kijkje in mijn wereld

Mijn motto (als coach): “Wat aandacht krijgt, groeit!”

Ik hou van experimenten en zet graag ervaringsgerichte methodieken in bij een traject: Voice Dialogue, systemisch werk, … Mijn favoriete ingrediënten als coach: gelijkwaardig en respectvol, enthousiasmerend en positief stimulerend, empathisch én doelgericht, en niet te vergeten… humor en speelsheid. Verbindende communicatie en verbindend leiderschap zit ook steeds verweven in mijn werk met individuen en teams.

Als ‘ideeënfontein’ en ‘bezige bij’ ben ik graag creërend bezig met keramiek, woord en theater, interieur, … Mountainbike en Yoga zijn mijn absolute ont-stressors.

Gratis en vrijblijvend kennismaken?

Ben je klaar voor nieuwe inzichten in je loopbaan? Vul het formulier in en ik neem binnen de week contact met je op voor een gratis kennismakingsgesprek.

Loopbaanbegeleiding in Schoten volgen?

Zo verloopt het traject

 1. We starten met een gratis kennismakingsgesprek waarin je al je vragen kan stellen en ik je uitleg hoe ik te werk ga.
 2. Voel je een klik? Dan plannen we de het eerste coachgesprek in. Ik werk altijd op maat en in samenspraak met jou. Gemiddeld duurt een traject loopbaanbegeleiding 4 tot 12 weken. We volgen jouw tempo. Het kan trager of sneller gaan naargelang jouw behoeften en noden.
 3. Het resultaat van onze gesprekken? Heldere inzichten over wie je bent en wat je wil, het zelfvertrouwen om werk te maken van jouw versie 2.0 én een concreet plan richting meer werkgeluk.
Loopbaancheques van de VDAB

Voordelige jobcoaching in Schoten

Ontdek de loopbaancheques van VDAB

Omdat Dialogisch door de VDAB erkend is als loopbaancentrum, kan je bij onze loopbaancoaches de VDAB-loopbaancheques gebruiken. Voor 7 uur loopbaancoaching betaal je dan € 90. Niet slecht voor zo’n kostbaar traject, toch?

Je bent welkom in mijn praktijk of online