Loopbaancoaching in Merelbeke

Jobcoach Lili Matthijs

Welkom!

Hallo, ik ben Lili Matthijs

Ik ben loopbaanbegeleider in de buurt van Merelbeke en ik sta klaar om je te begeleiden op jouw ontdekkingsreis naar jouw unieke verhaal in werk en leven. Het is mijn missie om je te helpen begrijpen wat jou drijft, zodat je met hernieuwde energie en passie jouw pad kunt vervolgen. Met een brede ervaring in verschillende sectoren, zoals profit, non-profit, onderwijs en overheid, luister ik met oprechte interesse en empathie naar jouw verhaal.

Hoe kan ik je helpen?

Leer me beter kennen

Het coachen van mensen in hun loopbaan en persoonlijke ontwikkeling geeft me veel voldoening. Bij het maken van mijn eigen loopbaankeuzes heb ik altijd mijn innerlijke drijfveren, waarden en interesses laten leiden. Het streven naar wat je echt wilt, verloopt niet altijd zonder obstakels, maar er zijn talloze mogelijkheden, stap voor stap. Het raakt me diep wanneer mensen ongelukkig zijn met hun loopbaan en hier niets aan veranderen, of wanneer ik mensen ontmoet die beseffen dat hun huidige werk niet in lijn is met wie ze werkelijk zijn.

Daarom is mijn grootste passie in loopbaanbegeleiding om samen met jou op ontdekkingsreis te gaan naar jouw rode draad, innerlijke drijfveren, werkwaarden, kracht en passie. Zo kun je authentieke keuzes maken die in overeenstemming zijn met je innerlijke zelf.

Mijn reis als loopbaancoach

Professionele ervaring

 • Ervaring in rekrutering en selectie, algemeen HR en vormingswerk
 • Ervaren trainer in communicatie in profit, non-profit en bij de overheid
 • Meer dan zeven jaar loopbaancoach
 • Bemiddelaar bij conflicten op het werk
 • Docent bij Odisee binnen de richting personeelswerk

Opleidingen

Ik ben opgeleid in personeelswerk en agogiek.

Bijkomende opleidingen 

 • Praktijkopleiding oplossingsgericht loopbaancoach, Arabel
 • Krachtgericht coachen, HRD Academy
 • Coachen met Theory U
 • Basis en verdiepende opleiding coachen, Coaching Square
 • Practitioner Insights en DISC

Specialisaties

 • Loopbaanbegeleiding
 • (Zelf)leiderschap
 • Re-integratie na een periode van ziekte
 • Verbindende communicatie
 • Zelfvertrouwen
 • Assertiviteit

Zij volgden al jobcoaching in Merelbeke

Wat anderen zeggen over Lili Matthijs

"Ik maak met heel veel plezier reclame voor jou, Lili. Want ja, jij hebt een verschil gemaakt in mijn leven! Ik ben het traject bij jou gestart op een heel moeilijk moment in mijn leven, en jij hebt me (waarschijnlijk onbewust), op veel meer vlakken dan enkel mijn loopbaan, vooruit geholpen. Dankzij jou heb ik op een andere manier leren kijken naar mezelf, en heb ik grote stappen vooruit gezet."
Inge V.
"Ik ben heel erg blij en wil je erg bedanken voor de hulp en de begeleiding. Het was een parcours met soms lange pauzes en je hebt mij een paar keer terug moeten aanvuren. maar ik heb de tijd nodig gehad om tot dit punt te komen en een goede beslissing te kunnen maken."
Karolien F.
Loopbaanbegeleider Lili Matthijs tijdens een wandeling

Waar ik energie van krijg?

Een kijkje in mijn wereld

Voor mij staat levenslang leren centraal, zowel in mijn persoonlijke leven als in mijn professionele bezigheden. Wanneer ik niet aan het werk ben, vind ik mijn ontspanning in sporten, lezen, verwonderen, dagdromen of in het gezelschap van mijn dierbaren. Mijn favoriete bezigheid is wandelen in de natuur, waar ik volledig tot rust kom.

Wist je dat ik ook luisterportretten maak? Dit zijn audioverhalen van je geliefden, perfect om cadeau te geven en te ontvangen. Het is eigenlijk het ideale geschenk voor wie op zoek is naar een meerwaarde! Neem gerust een kijkje op www.luisterportret.be.

Gratis en vrijblijvend kennismaken?

Ben je klaar voor nieuwe inzichten in je loopbaan? Vul het formulier in en ik neem binnen de week contact met je op voor een gratis kennismakingsgesprek.

Loopbaanbegeleiding in Merelbeke volgen?

Zo verloopt het traject

 1. We starten met een gratis kennismakingsgesprek waarin je al je vragen kan stellen en ik je uitleg hoe ik te werk ga.
 2. Voel je een klik? Dan plannen we de het eerste coachgesprek in. Ik werk altijd op maat en in samenspraak met jou. Gemiddeld duurt een traject loopbaanbegeleiding 4 tot 12 weken. We volgen jouw tempo. Het kan trager of sneller gaan naargelang jouw behoeften en noden.
 3. Het resultaat van onze gesprekken? Heldere inzichten over wie je bent en wat je wil, het zelfvertrouwen om werk te maken van jouw versie 2.0 én een concreet plan richting meer werkgeluk.
Loopbaancheques van de VDAB

Voordelige jobcoaching in Merelbeke

Ontdek de loopbaancheques van VDAB

Omdat Dialogisch door de VDAB erkend is als loopbaancentrum, kan je bij onze loopbaancoaches de VDAB-loopbaancheques gebruiken. Voor 7 uur loopbaancoaching betaal je dan € 90. Niet slecht voor zo’n kostbaar traject, toch?

Je bent welkom in mijn praktijk of online