Loopbaancoaching in de provincie Oost-Vlaanderen

Zoek je een loopbaancoach in de provincie Oost-Vlaanderen? Hieronder vind je een overzicht van onze gespecialiseerde loopbaanbegeleiders in Oost-Vlaanderen. Voor iedereen is er een gespecialiseerde coach: van een focus op hoogbegaafdheid tot kennis van hooggevoeligheid, van loopbaanbegeleiding tot stress- en burn-outcoaching. Meer info over de werkwijze en specialisaties van onze loopbaanbegeleiders vind je op hun persoonlijke profiel. Je kan er ook meteen je gratis kennismakingsgesprek aanvragen. 

Onze jobcoaches uit de provincie Oost-Vlaanderen

Jobcoach Isabelle Ottermans

Isabelle Ottermans

Gent, Laarne en Hamme

Ik ben een loopbaanbegeleider en psycholoog met een groot hart voor de zorgsector. Mensen noemen me enthousiast, echt en gedreven. En dat is ook de kern van waaruit ik coach. Het is mijn missie om mensen en teams te begeleiden naar meer authenticiteit, zodat zij ten volle zichzelf kunnen zijn. Thuis, op het werk en in de wereld.
Jobcoach Kim Peeters

Kim Peeters

Temse

Met een warme, betrokken aanpak en jaren HR-ervaring in grotere en kleinere bedrijven, begeleid ik mensen en organisaties naar hun ware schittering. Ik maak bespreekbaar wat moeilijk is en breng in beweging wat vast zit, om naar oplossingen te kunnen gaan. 
Jobcoach Lili Matthijs

Lili Matthijs

Gentbrugge en Brakel

Ik begeleid je in je zoektocht naar jouw unieke (vervolg)verhaal in werk en leven, zodat je met goesting weet waarom je doet wat je doet. Met ervaring in verschillende sectoren – van profit en non-profit tot het onderwijs en de overheid – en met een aandachtig, geïnteresseerd en waarderend oor luister ik naar jouw verhaal.

Ontdek de coaches uit de andere provincies

Vind een jobcoach in de provincie Antwerpen.

Vind een jobcoach in de provincie West-Vlaanderen.

Vind een jobcoach in de provincie Vlaams-Brabant.

Vind een jobcoach in de provincie Limburg.