Zoek je een loopbaancoach in de provincie Oost-Vlaanderen? Hieronder vind je een overzicht van onze gespecialiseerde loopbaanbegeleiders in Oost-Vlaanderen. Voor iedereen is er een gespecialiseerde coach: van een focus op hoogbegaafdheid tot kennis van hooggevoeligheid, van loopbaanbegeleiding tot stress- en burn-outcoaching. Meer info over de werkwijze en specialisaties van onze loopbaanbegeleiders vind je op hun persoonlijke profiel. Je kan er ook meteen je gratis kennismakingsgesprek aanvragen.

Onze jobcoaches uit de provincie Oost-Vlaanderen

Jobcoach Kim van Dialogisch

Kim Peeters

Ben je je energie op het werk verloren? Wil je een andere richting uit met je carrière maar weet je niet hoe je dat aanpakt? Vanuit mijn betrokkenheid en luistervaardigheid ga ik samen met mijn jou als coachee op weg naar inzicht.

Jobcoach Tessa van Dialogisch

Tessa De Buysere

Als loopbaancoach begeleid ik je in een ontdekkingstocht naar wat je graag doet, wat je goed kan, en wat een job voor jou echt waardevol maakt. Ik daag je uit om je eigen potentieel te benutten en bewust te kiezen voor de job en werkomgeving die bij jou passen.

Isabelle Ottermans

Mijn missie is om jou te coachen naar een job en werkomgeving die past bij wie je bent. Een job waarin je volop je talenten kan ontwikkelen en inzetten.

Ontdek de coaches uit de andere provincies

Vind een jobcoach in de provincie Antwerpen.

Vind een jobcoach in de provincie West-Vlaanderen.

Vind een jobcoach in de provincie Vlaams-Brabant.

Vind een jobcoach in de provincie Limburg.