Loopbaancoaching in Genk

Jobcoach Kristien Jenaer

Welkom!

Hallo, ik ben Kristien Jenaer

Ik ben een bedrijfscoach en loopbaanbegeleider uit de buurt van Genk met ervaring in leiderschapscoaching. Daarnaast ben ik ook moeder van twee dynamische dochters, ondernemer en levensgenieter. Met een heldere kijk op jouw talent, begeleid ik je naar meer energie, richting en daadkracht om dat te versterken wat je werkgeluk geeft.

Hoe kan ik je helpen?

Leer me beter kennen

Wat ik doe: ik luister met volle en warme aandacht naar zowel wat je zegt als wat je niet zegt, en observeer je acties. Samen verkennen we door te verstillen en uitdagende opdrachten te verkennen, waardoor je veilig uit je comfortzone stapt en zelfverzekerd nieuwe uitdagingen aangaat. Ik voeg puzzelstukjes toe aan jouw verhaal, die helpen om naar dieper inzicht te gaan en antwoorden te vinden.

Met meer dan twintig jaar ervaring als HR-manager en zelfstandig organisatieadviseur, werk ik in diverse werkcontexten, variërend van multinationals tot kleine KMO’s en lokale besturen. Dit stelt me in staat om mensen en teams met uiteenlopende uitdagingen te ontmoeten en hen verder te helpen. Mijn brede ervaring stelt me in staat om flexibel en met diepgaande kennis te reageren op jouw loopbaanvragen. Iedereen is welkom.

Mijn interesse in teamdynamiek en het stimuleren van positieve samenwerking heeft me geleid tot bijscholing als conflictbemiddelaar. Ik ben ook actief als executive coach en trainer gericht op leiderschapsontwikkeling, waardoor zaakvoerders en managers vaak een goede match vinden in mijn aanpak.

Mijn reis als loopbaancoach

Professionele ervaring

 • 25 jaar als HR-manager en organisatieadviseur
 • Eigenaar van consultancybedrijf “Zicht op Zee”
 • Senior team-, personal en executive coach
 • Erkend loopbaancoach
 • Proces(bege)leider in organisatie-verandervraagstukken
 • Enthousiasmerend trainer in (zelf)leiderschap en communicatie
 • Senior assessor in assessments en development centers

Opleidingen

 • Communicatie management – bedrijfscommunicatie
 • Postacademische opleiding CIGO – Coaching in Groepen en Organisaties
 • Coachopleiding (SCL)
 • Conflictbemiddeling (MEDIV)
 • Geaccrediteerd in Belbin Teamrollen, tool voor individuele en teamontwikkelingstrajecten

Specialisaties

 • Systemisch coach individuele werk- en teamdynamieken
 • Groeien in (zelf)leiderschap – Executive coaching
 • Conflictbemiddeling
 • Zelfvertrouwen, assertiviteit, veerkracht
 • Verbindende communicatie
 • Werk na een hersenletsel

Zij volgden al jobcoaching in Genk

Wat anderen zeggen over Kristien Jenaer

“Kristien heb ik leren kennen als een hele vakkundige professional, die haar interesse in mensen en HR-expertise combineert om het beste uit mensen te halen. Daarnaast is zij ook een fijne persoonlijkheid, die vooral enthousiast en met een positieve instelling naar mogelijkheden kijkt om uitdagingen op te lossen.”
Rick Kaper
“Ik heb het bos tussen de bomen teruggevonden! Kristien is een zeer bedreven coach ook op psychologisch vlak. Alles verliep in een goede sfeer. Ik voelde een ‘klik’. Ik kreeg een goed inzicht en analyse en kreeg zeer bruikbare informatie. Mijn verwachtingen om een beter inzicht te krijgen in mijn mogelijkheden zijn helder ingelost.”
Wendy S.
“Dit traject bij jou Kristien, heeft me concreet als leidinggevende geholpen en inzicht gegeven om probleemsituaties op de vloer goed aan te pakken. Dankjewel!”
Johan
“Het was erg verhelderend en het deed me goed om met een Kristien over mijn loopbaan en bijhorende struggles te praten. Ze is vriendelijk en respectvol en kwam soms met verrassende invalshoek naar voor. Ze gaf me verschillende opdrachten mee, wat wel effectief werkte. Kristien heeft me in de goeie richting gezet. Mijn stress is gezakt, ik heb weer perspectief. Er zijn nog wel wat stappen te nemen, maar ik sta een stuk verder dan toen ik met mijn hulpvraag kwam.”
Lenah
“Het belangrijkste element uit deze coaching was het gedwongen positief moeten kijken naar mezelf. Dit op een gestructureerde wijze en zeer praktisch uitgewerkt via casussen zodat het dicht bij de praktijk bleef. Deze werden dan tijdens de sessies onder de loep genomen en geanalyseerd. Het voordeel bij aanvang van het traject was dat ik al een opleiding rond leidinggeven van Kristien gekregen had. De combinatie tussen de theoretische achtergrond en het praktische via casussen heeft gemaakt dat ik de inzichten aan de praktijk kon koppelen. Mijn vooropgestelde doelen zijn bereikt. Zowel de persoonlijke als de teamdoelen. Ik heb mijn enthousiasme in mijn job weer terug!”
Reggy

Waar ik energie van krijg?

Een kijkje in mijn wereld

Mijn motto? 

“Ik heb het nog nooit gedaan, dus ik denk dat ik het wel kan!” – P. Langkous.

Het is geweldig hoe denken in mogelijkheden je vleugels kan geven, nietwaar?

Ik nodig je van harte uit om jouw verhaal met mij te delen en samen met mij te ontdekken waar voor jou nieuwe mogelijkheden liggen. Stap voor stap help ik je om je eigen script in handen te nemen.

Als zaakvoerder heb ik ‘Zicht op Zee’ opgericht om te doen wat ik echt wilde doen: mensen, groepen en organisaties ondersteunen om hun talent te ontwikkelen en optimaal te benutten. Met een frisse blik en een nieuw perspectief begeleid ik bewust stappen. Dit alles volgens de waarden die voor mij belangrijk zijn: respect, authenticiteit, nabijheid, vertrouwen en veiligheid. In nauwe samenwerking met Dialogisch bouw ik dit professionele verhaal als ondernemer van ‘Zicht op Zee’ verder uit.

Gratis en vrijblijvend kennismaken?

Ben je klaar voor nieuwe inzichten in je loopbaan? Vul het formulier in en ik neem binnen de week contact met je op voor een gratis kennismakingsgesprek.

Loopbaanbegeleiding in Genk volgen?

Zo verloopt het traject

 1. We starten met een gratis kennismakingsgesprek waarin je al je vragen kan stellen en ik je uitleg hoe ik te werk ga.
 2. Voel je een klik? Dan plannen we de het eerste coachgesprek in. Ik werk altijd op maat en in samenspraak met jou. Gemiddeld duurt een traject loopbaanbegeleiding 4 tot 12 weken. We volgen jouw tempo. Het kan trager of sneller gaan naargelang jouw behoeften en noden.
 3. Het resultaat van onze gesprekken? Heldere inzichten over wie je bent en wat je wil, het zelfvertrouwen om werk te maken van jouw versie 2.0 én een concreet plan richting meer werkgeluk.
Loopbaancheques van de VDAB

Voordelige jobcoaching in Genk

Ontdek de loopbaancheques van VDAB

Omdat Dialogisch door de VDAB erkend is als loopbaancentrum, kan je bij onze loopbaancoaches de VDAB-loopbaancheques gebruiken. Voor 7 uur loopbaancoaching betaal je dan € 90. Niet slecht voor zo’n kostbaar traject, toch?

Je bent welkom in mijn praktijk of online