Loopbaancoaching in Herenthout bij Hilde

Jobcoach Hilde Geuens

Welkom!

Hallo, ik ben Hilde Geuens

Ik ben een loopbaanbegeleider en trainer uit Herenthout met een passie voor de mens in al zijn facetten. Ik ben ook: mama, partner, muziekliefhebber en verbinder. Naast mijn gezellige praktijk is ook de natuur mijn kantoor. Voor een coachingssessie in de bossen en velden trek ik graag mijn wandelschoenen aan.

Hoe kan ik je helpen?

Leer me beter kennen

Als coach breng ik je graag (terug) in verbinding met wie je in de kern bent, met waar je kracht en je potentieel zit. We verbreden eerst je perspectief op jezelf, je job en (eventueel) op de arbeidsmarkt om daarna terug te focussen en te zoeken naar welke stappen jij kan zetten om de beste versie van jezelf te worden. Bij mij is iedereen welkom: jong, oud, zelfstandige, werknemer, ambtenaar.

Ik bied steeds maatwerk, wat betekent dat we samen op zoek gaan naar wat voor jou werkt. Als psycholoog ben ik bijzonder geboeid door hoe we elkaar soms niet begrijpen of aanvoelen omdat we ieder vanuit ons eigen perspectief naar de werkelijkheid kijken. Ik werk dus graag rond het verbinden van verschillen, bijvoorbeeld via persoonlijkheidstypering als het enneagram of via verbindende communicatie. Omdat ik ook als relatietherapeut werk, komen thema’s als communicatie en conflictmanagement ook in werkcontext vaak op mijn pad.

Mijn reis als loopbaancoach

Professionele ervaring

 • 10 jaar ervaring als  learning- & development consultant (oa bij Siemens)
 • 15 jaar ervaring als trainer en coach rond leiderschap, innovatie en organisatiecultuur (oa bij Red Monkey Company van Jef Staes en bij CEVORA)
 • 10 jaar ervaring als projectleider en docent binnen lerarenopleiding (UCLeuven-Limburg)
 • 10 jaar actief als zelfstandig therapeut, coach en trainer (www.hildegeuens.be)

Opleidingen

 • Master arbeids- en organisatiepsychologie
 • Postgraduaat Talentontwikkeling
 • Postgraduaat Coaching en Mentoring
 • Vierjarige Therapieopleiding tot therapeut in de Interactionele Vormgeving
 • Jaaropleiding Familieopstellingen

Specialisaties

 • Verbindende communicatie 
 • (Zelf)leiderschap 
 • Voice Dialogue 
 • Hartcoherentie 
 • Enneagram 
 • Talentontwikkeling

Zij volgden al jobcoaching in Herenthout

Wat anderen zeggen over Hilde Geuens

“Het is heel verhelderend om eens volledig out of the box naar je eigen persoon (als werknemer) te kijken. Reflecteren op de mij gekende manier bracht nooit deze frisse kijk.” – over werken met enneagrammen
Anja, Herselt
“Door onder jouw warme en betrokken begeleiding uit te zoomen en samen van op een afstand naar mijn loopbaan te kijken, besef ik nu dat ik het niet slecht heb waar ik ben, mits ik een paar dingen aanpas. Ik weet wat me energie geeft en hoe ik dat kan inbouwen in mijn job. Ook mijn partner is je dankbaar want ik ben voor mezelf en voor hem een aangenamer mens 😊.” – over loopbaanbegeleiding en persoonlijke coaching
-
Met de hond op pad

Waar ik energie van krijg?

Een kijkje in mijn wereld

Ik krijg energie van echte verbinding met mensen, gesprekken waarin mensen zichzelf durven tonen in hun kwetsbaarheid, maar ook in hun volle potentieel. Ik ben dankbaar dat ik daar vaak getuige van mag zijn.  

Zelf sta ik ook in mijn kracht wanneer ik training geef, als ik voor en tussen een groep sta en mensen samen aan het reflecteren en groeien kan zetten.  

Mijn batterijen laden op wanneer ik bij mijn gezin ben, als ik wandel in de natuur of als ik me kan verliezen in goede muziek.

Gratis en vrijblijvend kennismaken?

Ben je klaar voor nieuwe inzichten in je loopbaan? Vul het formulier in en ik neem binnen de week contact met je op voor een gratis kennismakingsgesprek.

Loopbaanbegeleiding in Herenthout volgen?

Zo verloopt het traject

 1. We starten met een gratis kennismakingsgesprek waarin je al je vragen kan stellen en ik je uitleg hoe ik te werk ga.
 2. Voel je een klik? Dan plannen we de het eerste coachgesprek in. Ik werk altijd op maat en in samenspraak met jou. Gemiddeld duurt een traject loopbaanbegeleiding 4 tot 12 weken. We volgen jouw tempo. Het kan trager of sneller gaan naargelang jouw behoeften en noden.
 3. Het resultaat van onze gesprekken? Heldere inzichten over wie je bent en wat je wil, het zelfvertrouwen om werk te maken van jouw versie 2.0 én een concreet plan richting meer werkgeluk.
Loopbaancheques van de VDAB

Voordelige jobcoaching in Herenthout

Ontdek de loopbaancheques van VDAB

Omdat Dialogisch door de VDAB erkend is als loopbaancentrum, kan je bij onze loopbaancoaches de VDAB-loopbaancheques gebruiken. Voor 7 uur loopbaancoaching betaal je dan € 90. Niet slecht voor zo’n kostbaar traject, toch?

Je bent welkom in mijn praktijk of online