Loopbaancoaching in Herenthout bij Petra

Jobcoach Petra Peltenburg

Welkom!

Hallo, ik ben Petra Peltenburg

Ik ben een coach en loopbaanbegeleider uit Herenthout en de zaakvoerder van Dialogisch. Ik ben ook: mama, potentieelzoeker, ondernemer en levensgenieter. Mijn missie? Jou begeleiden naar meer werkgeluk, naar een gebalanceerd leven waarbij je werk het verlengde is van wie je bent.

Hoe kan ik je helpen?

Leer me beter kennen

Als coach in hart en nieren hou ik ervan om beweging te brengen bij mensen. Om het beste te halen uit wat er al is. Want wanneer goesting en talent samenkomen, ontstaat er iets bijzonders. En het beste van al is: je bent nooit te jong of te oud om aan je loopbaan of jezelf te werken. Bij mij is dan ook iedereen welkom: jong, oud, zelfstandige of in loondienst. Ik begeleid mensen van 18 tot 65 jaar.

Omdat ik ook als stresscoach en hartcoherentietrainer werk, begeleid ik vaak mensen waarbij de loopbaanvraag voor een stuk vanuit stress komt of ter preventie van een burn-out. Ook loopbaancoaching in het kader van re-integratie na een periode van ziekte komt vaak op mijn pad. Daarnaast ben ik ook actief als ondernemers- en leiderschapscoach, waardoor zaakvoerders en managers meestal een goede aansluiting bij mij vinden.

Mijn aanpak kan je warm en betrokken noemen. Jij staat centraal. Ik geniet ervan mensen een versie 2.0 van zichzelf te laten ontdekken, een versie van jezelf waarin je de ballast achter je laat en in je volle potentieel stapt.

Mijn reis als loopbaancoach

Professionele ervaring

 • 20 jaar als HR Manager en Consultant
 • 20 jaar actief als coach
 • Eigenaar van loopbaancentrum Dialogisch

Opleidingen

 • Arbeids- en organisatiepsychologie
 • HR Management
 • Certified Transformational Presence Coach (CTPC-certified)
 • Gecertificeerd stress- en burn-outcoach (VESB)
 • Hartcoherentie coach en trainer (Hearthmath)
 • Bemiddelaar (MEDIV)

Specialisaties

 • Loopbaanbegeleiding
 • Hartcoherentie
 • Stresscoaching
 • Re-integratie na een periode van ziekte
 • (Zelf)leiderschap
 • Transformational Presence coaching
 • Werken na kanker

Zij volgden al jobcoaching in Herenthout

Wat anderen zeggen over Petra Peltenburg

Petra's betrokken aanpak hielp me als leidinggevende. Ze begreep mijn rol en gaf tools om anders met uitdagingen om te gaan. Ze gaat tot de essentie, confronteert indien nodig en leidde me naar stappen in persoonlijk en professioneel leiderschap. Haar coachingsaanpak is een aanrader!
Geert | Herentals
Loopbaanbegeleiding starten tijdens een burn-out was spannend. Petra's helende begeleiding, een mix van warmte, directheid en humor, hielp me sterker te staan. Ik ben enorm dankbaar voor de positieve verandering.
Yvonne Van Gorp
Petra's loopbaanbegeleiding en hartcoherentiesessies waren waardevol. Haar persoonlijke aanpak hielp mij ontdekken welke job me gelukkig maakt. Dankzij haar handvaten blijf ik rustig in stressvolle situaties.
Stef | Geel
Petra, met empathie en oog voor detail, verraste me met haar scherpe inzichten. Door haar leerde ik mezelf beter kennen, zowel professioneel als persoonlijk. Mijn keuze voor een nieuwe job voelt nu gericht en passend. Petra's impact op mijn zoektocht is onmiskenbaar!
Sarah | Herentals
Communiceren en duidelijkheid zijn zo belangrijk,en de belangrijkste les voor mij is dat loslaten niet hetzelfde is als opgeven! Dat allemaal heeft veel in beweging gezet voor mij, en dat terwijl ik muurvast zat! Terug werkplezier gevonden, heel fijn!
Katrien | Herenthout

Waar ik energie van krijg?

Een kijkje in mijn wereld

Ik krijg energie van mensen die hun hart volgen en de volgende stap durven zetten naar hun beste zelf. En dat vraagt vaak veel moed, vertrouwen én loslaten. Wanneer die stap gezet is, en de eerste inzichten er zijn, begint alles te stromen.

Wat me ook energie geeft? Even tot stilstand komen in de natuur of wandelen met mijn trouwe viervoeter Aiko.

Gratis en vrijblijvend kennismaken?

Ben je klaar voor nieuwe inzichten in je loopbaan? Vul het formulier in en ik neem binnen de week contact met je op voor een gratis kennismakingsgesprek.

Loopbaanbegeleiding in Herenthout volgen?

Zo verloopt het traject

 1. We starten met een gratis kennismakingsgesprek waarin je al je vragen kan stellen en ik je uitleg hoe ik te werk ga.
 2. Voel je een klik? Dan plannen we de het eerste coachgesprek in. Ik werk altijd op maat en in samenspraak met jou. Gemiddeld duurt een traject loopbaanbegeleiding 4 tot 12 weken. We volgen jouw tempo. Het kan trager of sneller gaan naargelang jouw behoeften en noden.
 3. Het resultaat van onze gesprekken? Heldere inzichten over wie je bent en wat je wil, het zelfvertrouwen om werk te maken van jouw versie 2.0 én een concreet plan richting meer werkgeluk.
Loopbaancheques van de VDAB

Voordelige jobcoaching in Herenthout

Ontdek de loopbaancheques van VDAB

Omdat Dialogisch door de VDAB erkend is als loopbaancentrum, kan je bij onze loopbaancoaches de VDAB-loopbaancheques gebruiken. Voor 7 uur loopbaancoaching betaal je dan € 90. Niet slecht voor zo’n kostbaar traject, toch?

Je bent welkom in mijn praktijk of online