Loopbaancoaching in Sint-Niklaas

Jobcoach Kim Peeters

Welkom!

Hallo, ik ben Kim Peeters

Ik ben een toegewijde en empathische HR-partner en loopbaanbegeleider uit de buurt van Sint-Niklaas, met een rijke achtergrond in human resources in zowel grote als kleine bedrijven. Deze warme en betrokken benadering kenmerkt niet alleen mijn professionele leven, maar ook mijn rol als moeder, vriendin en collega. Mijn passie ligt in het begeleiden van mensen en organisaties om hun volledige potentieel te bereiken. Ik geloof in het bespreekbaar maken van moeilijkheden en het stimuleren van verandering waar stagnatie optreedt, om zo tot duurzame oplossingen te komen.

Hoe kan ik je helpen?

Leer me beter kennen

Ik hecht er veel waarde aan om samen met jou een moment van rust te creëren, zodat we vervolgens vol energie en focus aan de slag kunnen gaan richting jouw doelen.

Binnen mijn coachingsessies werk ik graag rond verschillende thema’s, waaronder het verkennen van jouw eigen identiteit, het ontwikkelen van persoonlijk bewustzijn en leiderschapskwaliteiten, het leren omgaan met stress, het vinden van een evenwicht tussen werk en privé, het maken van loopbaankeuzes en het uitvoeren van loopbaanswitches.

Het geeft me veel voldoening om oprecht geïnteresseerd te zijn in jouw verhaal en om samen met jou op weg te gaan naar het bereiken van jouw doelen.

Mijn reis als loopbaancoach

Professionele ervaring

 • Zelfstandig HR partner en coach sinds 2017
 • Meer dan 20 jaar HR ervaring bij Indaver en Multi Engineering (in dienstverband) en bij verschillende KMO’s in diverse sectoren als zelfstandige
 • 4 jaar praktijk- en projectbegeleider binnen de opleiding Sociaal Werk Personeelswerk aan Odisee Brussel

Opleidingen

 • Bachelor sociaal werk Personeelswerk (KdG Antwerpen)
 • Executive programma HRM (Ehsal management school)
 • Gecertifieerd coach “Inspirerend coachen” door Center for self management van Jef Clement
 • Loopbaancoach en stress en burn-outcoach bij Annita Rogier (HRD academy)
 • Krachtgericht coachen bij Fred Korthagen
 • Systemisch coachen bij Jan Ardui en Philippe Bailleur (HRD Academy)

Specialisaties

 • Loopbaanbegeleiding
 • Stresscoaching
 • Systemisch coach
 • Zoeken naar eigen identiteit en persoonlijke waarden
 • Persoonlijk bewustzijn en (zelf)leiderschap
 • Evenwicht privé-werk (terug)vinden

Zij volgden al jobcoaching in Sint-Niklaas

Wat anderen zeggen over Kim Peeters

"Kim gaf me van bij ons eerste gesprek een warm gevoel en stelde me gerust dat “zoekend zijn” perfect oké is. Doorheen de sessies ben ik mezelf een paar keer tegengekomen, wat er voor zorgde dat ik me voor nieuwe uitdagingen durfde openstellen.  Dankzij de loopbaanbegeleiding ben ik durven springen in een nieuw avontuur en ik raad iedereen dan ook aan om loopbaanbegeleiding te volgen. Ik heb weer volop zin in het leven en geniet nu weer van elke (werk)dag.”
L. De Wolf
"Het verschil voor en na de loopbaancoaching is gigantisch. Ik blik terug op verrijkende sessies loopbaanbegeleiding: ik kreeg inzicht in wie ik ben, wat ik kan en wat ik wil. Aan de hand van diepgaande gesprekken en denkvragen voor thuis lukte het me om concrete stappen te zetten. Het verschil tussen toen en nu is gigantisch. Ik waardeer vooral de warmte, oprechtheid en echtheid van Kim. Zij geeft het vertrouwen dat nodig is om jezelf als coachee te tonen en een begeleiding bijgevolg doeltreffend te maken."
N. De Boeck
Loopbaanbegeleider Kim Peeters in haar vrije tijd

Waar ik energie van krijg?

Een kijkje in mijn wereld

Ik vind het ontzettend waardevol om de tijd te nemen om mensen te leren kennen en hen mijn oprechte aandacht te geven, zowel in mijn professionele als persoonlijke leven. Het is een bron van vreugde voor mij om anderen te waarderen en hen uit te dagen om stappen te zetten die hen gelukkiger maken en beter passen bij wie ze zijn.

Mijn energie krijg ik vooral van de momenten die ik doorbreng met mijn drie zonen, zowel samen als individueel. Daarnaast geniet ik van lekker eten, tuinieren, wandelen met vrienden of vriendinnen, en af en toe wat tijd voor mezelf nemen met een goed boek.

Gratis en vrijblijvend kennismaken?

Ben je klaar voor nieuwe inzichten in je loopbaan? Vul het formulier in en ik neem binnen de week contact met je op voor een gratis kennismakingsgesprek.

Loopbaanbegeleiding in Sint-Niklaas volgen?

Zo verloopt het traject

 1. We starten met een gratis kennismakingsgesprek waarin je al je vragen kan stellen en ik je uitleg hoe ik te werk ga.
 2. Voel je een klik? Dan plannen we de het eerste coachgesprek in. Ik werk altijd op maat en in samenspraak met jou. Gemiddeld duurt een traject loopbaanbegeleiding 4 tot 12 weken. We volgen jouw tempo. Het kan trager of sneller gaan naargelang jouw behoeften en noden.
 3. Het resultaat van onze gesprekken? Heldere inzichten over wie je bent en wat je wil, het zelfvertrouwen om werk te maken van jouw versie 2.0 én een concreet plan richting meer werkgeluk.
Loopbaancheques van de VDAB

Voordelige jobcoaching in Sint-Niklaas

Ontdek de loopbaancheques van VDAB

Omdat Dialogisch door de VDAB erkend is als loopbaancentrum, kan je bij onze loopbaancoaches de VDAB-loopbaancheques gebruiken. Voor 7 uur loopbaancoaching betaal je dan € 90. Niet slecht voor zo’n kostbaar traject, toch?

Je bent welkom in mijn praktijk of online