Loopbaancoaching in Brugge

Jobcoach Jeroen van Dialogisch

Welkom!

Hallo, ik ben Jeroen Bogaert

Ik ben een loopbaanbegeleider en arbeidspsycholoog uit Brugge met een affiniteit voor de publieke sector en het onderwijs. Ik ben ook: papa, vertrouweling en zinzoeker. Ik breng je graag dichter bij jezelf, zodat je jouw talenten kan inzetten voor je eigen (werk)geluk en dat van anderen.

Hoe kan ik je helpen?

Leer me beter kennen

Vaak starten mensen een coachingstraject omdat ze verder willen groeien, maar niet weten hoe. Omdat ze vastzitten, en niet weten hoe los te raken. Omdat ze in hun loopbaan omgeven zijn door mist, en niet weten waarheen. Ze zijn de weg naar (werk)geluk kwijt geraakt. Onder het motto “als je dicht bij jezelf blijft, raak je verder”, ga ik samen met jou op stap via een traject op maat. Iedereen is bij mij welkom, of je nu theoretisch of praktisch bent geschoold, in een overheids- of privé-organisatie of als zelfstandige werkt, of je een starter bent of ervaring zat hebt. Ik help je graag naar meer werkgeluk en persoonlijke effectiviteit.

Ik help je uitzicht te krijgen op je loopbaan door je inzicht te laten verwerven in wat je zelf écht wil, graag doet en goed kan. Ik laat je je talenten ontdekken, ervaren en verder ontwikkelen. Want je bent gelukkig(er) als je met je talenten zinvol werk kan creëren. Met een luisterend oor, een scherp inzicht, een onderbouwde aanpak, een respectvolle curiositeit en een vleugje humor ga ik samen met jou je talenten ontdekken. Daarbij werk ik vanuit de positieve psychologie en zoek ik samen met jou naar wat je energie geeft, wat je graag doet, wat je passie is en in welke (werk)context je je het beste voelt. In dialoog zoeken we samen wat dit concreet kan betekenen voor je loopbaan en voor jezelf.

Mijn reis als loopbaancoach

Professionele ervaring

 • 16 jaar consultant en directeur in een internationale context
 • 10 jaar HR partner in de publieke sector
 • 10 jaar coach en loopbaanbegeleider
 • 10 jaar ondernemer en zelfstandige

Opleidingen

 • Psychologie, KULeuven
 • Word grootmeester in management, Vlerick Business School
 • Loopbaancoaching, Vonk
 • Begeleiding en aanpak van stress en burn-out, Artevelde hogeschool
 • Intuïtief coachen (Transformational Presence), Sander Van Eekelen
 • Evidence Based coaching, VOCAP

Specialisaties

 • Loopbaanbegeleiding
 • Stresscoaching
 • Verbindende communicatie
 • (Zelf)leiderschap en management
 • Onderwijs en publieke sector
 • Autismespectrum

Zij volgden al jobcoaching in Brugge

Wat anderen zeggen over Jeroen Bogaert

"Ik kwam redelijk verward bij Jeroen. Ik wist niet of de job die ik al bijna 12 jaar deed wel nog wou blijven doen. Door de inzichten die ik kreeg is mij redelijk snel duidelijk geworden dat ik daar nog steeds heel goed op mijn plaats zit. Ik heb concrete handvaten gekregen om zaken in mijn job te verbeteren en ik weet nu hoe ik (op termijn) een andere job kan zoeken mocht dit toch nodig zijn. Daardoor ervaar ik rust en beleef ik terug het werkgeluk dat ik zocht."
Charlotte
"Jeroen heeft snel mijn vertrouwen gewonnen. Ik liep vast, zowel op het werk als in mijn relatie. Door zijn rustige en luisterende houding voelde ik mij meteen op mijn gemak. Daardoor is er heel veel los gekomen bij mij en kon ik, beetje bij beetje, vanuit mijn kracht die keuzes maken die belangrijk waren voor mij. Zo heb ik mijn (werk)geluk terug gevonden."
Ellen
"Al een tijdje vroeg ik mij af of ik mijn job tot aan mijn pensioen wou doen. Kan ik nog doorgroeien of ga ik een andere richting uit? Jeroen pakte dit heel vriendelijk en persoonlijk aan. Ik voelde me steeds op mijn gemak. Hij luisterde en adviseerde mij. Hij liet mij zelf bepaalde dingen ontdekken over mijzelf en mijn job. Ik kreeg meer inzicht en kon daardoor nieuwe plannen maken om verdere stappen te zetten in mijn loopbaan en kreeg ik de moed om meer te communiceren op het werk. Bedankt voor de positieve ondersteuning Jeroen!"
Julie
De wereld van Jeroen Bogaert

Waar ik energie van krijg?

Een kijkje in mijn wereld

Dankzij verwondering en bewondering krijg ik energie van de dingen die rondom mij gebeuren. Dit kan de coachee zijn, die vol goede moed een nieuw pad bewandelt, of kwetsbaar in de spiegel durft kijken om zichzelf te ontdekken, of de energie die de coachee voelt als de mist rond het hoofd optrekt omdat hij de behoeften ontdekt die hij wil vervullen.

Zo sta ik evenzeer vol verwondering en bewondering voor de natuur die ik via reizen ontdek, liefst op een onverwachte plek en ongepland. Het brengt mij en mijn gezin dichter bij onszelf. En dus zeg ik vaak: over morgen nog geen zorgen, onderweg is ‘t altijd nu.

Gratis en vrijblijvend kennismaken?

Ben je klaar voor nieuwe inzichten in je loopbaan? Vul het formulier in en ik neem binnen de week contact met je op voor een gratis kennismakingsgesprek.

Loopbaanbegeleiding in Brugge volgen?

Zo verloopt het traject

 1. We starten met een gratis kennismakingsgesprek waarin je al je vragen kan stellen en ik je uitleg hoe ik te werk ga.
 2. Voel je een klik? Dan plannen we de het eerste coachgesprek in. Ik werk altijd op maat en in samenspraak met jou. Gemiddeld duurt een traject loopbaanbegeleiding 4 tot 12 weken. We volgen jouw tempo. Het kan trager of sneller gaan naargelang jouw behoeften en noden.
 3. Het resultaat van onze gesprekken? Heldere inzichten over wie je bent en wat je wil, het zelfvertrouwen om werk te maken van jouw versie 2.0 én een concreet plan richting meer werkgeluk.
Loopbaancheques van de VDAB

Voordelige jobcoaching in Brugge

Ontdek de loopbaancheques van VDAB

Omdat Dialogisch door de VDAB erkend is als loopbaancentrum, kan je bij onze loopbaancoaches de VDAB-loopbaancheques gebruiken. Voor 7 uur loopbaancoaching betaal je dan € 90. Niet slecht voor zo’n kostbaar traject, toch?

Je bent welkom in mijn praktijk of online