Loopbaancoaching in Turnhout

Welkom!

Hallo, ik ben Kathleen Weuts

Als loopbaanbegeleider in de buurt van Turnhout, richt ik me op het ondersteunen van mensen op hun weg naar werkgeluk, vooral na een moeilijke periode van rouw en verlies. Mijn begeleiding is diep verankerd in zowel mijn persoonlijke ervaringen als mijn professionele opleidingen op het gebied van loopbaancoaching en rouwbegeleiding.

Hoe kan ik je helpen?

Leer me beter kennen

Tot 2016 was ik werkzaam als leerkracht en motivatiecoach. Toen werd mijn wereld op zijn kop gezet, en besloot ik me om te scholen om anderen te helpen tijdens de moeilijkste momenten in hun leven, zodat ze opnieuw zonnestralen en positieve energie konden ervaren.

Vanuit mijn praktijk zie ik dat velen na een periode van rouw en verlies (zoals een burn-out, echtscheiding, overlijden, verlies van zelf, ziekte, enz.) op zoek gaan naar wat ze echt willen doen in hun leven. Ik begeleid hen op een avontuurlijke reis naar een op maat gemaakte baan, waarbij we vertrekken vanuit hun talenten, veerkracht, open communicatie en positieve energie. Binnen mijn praktijk integreer ik ook opleidingen over verbindende communicatie, loopbaanprofessionalisme en neuro-emotionele integratietherapie.

Mijn reis als loopbaancoach

Professionele ervaring

 • 15 jaar als leerkracht
 • 8 jaar als motivatiecoach & salestrainer
 • 3 jaar als loopbaanbegeleider
 • 10 jaar als coach: focus op rouw en (levend) verlies, communicatie, positiviteit en zingeving na trauma

Opleidingen

 • Bachelor onderwijs
 • Burn-out/bore-out master
 • Rouw- en verliesbegeleiding
 • Loopbaanprofessional

Specialisaties

 • Talentgedreven werken
 • Neuro-emotionele integratietherapie
 • Terug aan het werk na trauma
 • Systemisch coachen
 • Verbindend communiceren
 • Innerlijke rust

Zij volgden al jobcoaching in Turnhout

Wat anderen zeggen over Kathleen Weuts

"Ik volgde loopbaanbegeleiding bij Kathleen omdat ik vast zat in mijn huidige job. Ik was op zoek naar mijn talent en mijn drive. Ik ontdekte samen met haar dat ik een mooimaker ben en iemand die graag zelfstandig werkt. Sinds oktober 2021 ben ik gestart als stijl- en interieurcoach in bijberoep en I love it! Zonder Kathleen had ik nooit voor mijn droomjob durven kiezen. Dank je wel daarvoor."
Sarah
"Kathleen luisterde met veel empathie en begrip naar mijn struggles op het werk. Ik had geen plezier meer in mijn job en moest me elke dag uit bed slepen. Door de sessies met haar laat ik deze periode achter me en heb ik een goed gesprek gehad met mijn meerdere. Ik heb terug het werkgeluk en de uitdaging gevonden in mijn job en dat voelt zo goed! Blij dat ik de stap naar Kathleen heb gezet."
Karen
Loopbaanbegeleider Kathleen Weuts in haar vrije tijd

Waar ik energie van krijg?

Een kijkje in mijn wereld

Waar ik energie van krijg? Van het empoweren van mensen, van het laten voelen dat hun innerlijke vuurtje nog brandt, ondanks wat ze hebben meegemaakt. Ik wil dat ze vol enthousiasme durven gaan, ongeacht de uitdagingen die ze hebben doorstaan.

Daarnaast laad ik op van de stralende glimlach van mijn twee kinderen, een prachtige zonsondergang en het rustgevende geluid van de zee. Ik geniet intens van gezellige momenten met heerlijke tapas in goed gezelschap, terwijl ik een vleugje muziek en humor toevoeg aan het geheel.

Mijn motto, dat voortkomt uit mijn eigen ervaring en mijn jarenlange werk in de praktijk, luidt: “There’s always a reason to go on. Catch the sun and smile.” Ongeacht wat je doormaakt, er is altijd een manier om door te gaan en die stralen van geluk te vangen! Positiviteit en humor vormen dan ook de rode draad in mijn leven. Ik ben ontzettend trots op hoe wij het verlies van ons zoontje Lou hebben omgezet naar LOU’K UP en ons Lou’k up huis, als een eerbetoon en als troostende plek bij afscheid.

Gratis en vrijblijvend kennismaken?

Ben je klaar voor nieuwe inzichten in je loopbaan? Vul het formulier in en ik neem binnen de week contact met je op voor een gratis kennismakingsgesprek.

Loopbaanbegeleiding in Turnhout volgen?

Zo verloopt het traject

 1. We starten met een gratis kennismakingsgesprek waarin je al je vragen kan stellen en ik je uitleg hoe ik te werk ga.
 2. Voel je een klik? Dan plannen we de het eerste coachgesprek in. Ik werk altijd op maat en in samenspraak met jou. Gemiddeld duurt een traject loopbaanbegeleiding 4 tot 12 weken. We volgen jouw tempo. Het kan trager of sneller gaan naargelang jouw behoeften en noden.
 3. Het resultaat van onze gesprekken? Heldere inzichten over wie je bent en wat je wil, het zelfvertrouwen om werk te maken van jouw versie 2.0 én een concreet plan richting meer werkgeluk.
Loopbaancheques van de VDAB

Voordelige jobcoaching in Turnhout

Ontdek de loopbaancheques van VDAB

Omdat Dialogisch door de VDAB erkend is als loopbaancentrum, kan je bij onze loopbaancoaches de VDAB-loopbaancheques gebruiken. Voor 7 uur loopbaancoaching betaal je dan € 90. Niet slecht voor zo’n kostbaar traject, toch?

Je bent welkom in mijn praktijk of online