Loopbaancoaching in Diest

Welkom!

Hallo, ik ben Inge Hermans

Ik ben een loopbaanbegeleider uit Diest met een missie: jou begeleiden in je zoektocht naar zelfbewustzijn, eigenwaarde, levenskracht en welzijn in je leven en werk. Daarvoor put ik uit mijn eigen ervaring als mama en plusmama van drie jongvolwassenen, als ontdekkingsreiziger in mijn eigen loopbaan en als ervaringsdeskundige in veerkracht na een periode van ziekte.

Hoe kan ik je helpen?

Leer me beter kennen

In 2017 startte ik TalentSpots met als doel om mensen te helpen verbinden met hun ware potentieel en sterktes. Dit tijdens belangrijke mijlpalen in hun job, loopbaan of aspecten in ons leven. Mijn coachingsdiensten en -methoden richten zich zowel op bedrijven als op individuen.

Wat drijft mij? Als HR verantwoordelijke, heb ik te vaak ervaren hoe mensen hun bedrijf verlaten of gefrustreerd raken doordat ze hun ware sterktes niet genoeg kennen of te weinig worden  aangemoedigd om naar beste vermogen te presteren. Hetzelfde gebeurt ook in het leven in het algemeen.

De quote van Brené Brown vat het mooi samen:

Alleen omdat we niet voldeden aan een of andere prestatienorm, wil niet zeggen dat we geen gaven en talenten bezitten die alleen wij de wereld kunnen brengen. Alleen omdat iemand de waarde niet inzag in wat we kunnen creëren of bereiken, verandert niets aan de waarde ervan of die van ons. ” -  Brené Brown

Mijn reis als loopbaancoach

Professionele ervaring

 • 20 jaar ervaring in bedrijfscontext en in verschillende HR Business partner- en talentontwikkelingsrollen, in internationale omgevingen en verschillende sectoren (consulting, chemie, industriele logistic, publieke sector)
 • 10 jaar ervaring in leiderschap en coaching
 • Gecertificeerd ICF coach (PCC level)

Opleidingen

 • Brainbased conversations, Neuroscience Leadership Institutute
 • Hartcoherentie training, Dialogisch
 • Transformational Presence Leadership and Coach Training –Center for Transformational Presence
 • Certified Gallup Strengths Coach
 • Certified burn-out coach, HR Academy
 • Certified Career Coach, TalentLogics
 • ICF Coaching Program, Coaching Square

Specialisaties

 • Loopbaanbegeleiding
 • (Zelf)leiderschap
 • Potentieel, meervoudige intelligenties en Sterktes
 • Transformational Presence coaching waarin diepe connectie met onze intuïtie centraal staat.
 • Werken en kanker
 • Zelfvertrouwen

Zij volgden al jobcoaching in Diest

Wat anderen zeggen over Inge Hermans

Waar ik energie van krijg?

Een kijkje in mijn wereld

Van kleins af aan ben ik steeds omringd door allerlei dieren. Dieren verrijken onze inzichten over onszelf. Een paard is met name heel bijzonder. Het houd je een spiegel voor over hoe je je voelt: onzeker, onrustig of zelfzeker. Ik heb ooit meegedaan aan een leiderschapsdag met paarden en heb die dag in contact met een paard meer dan ooit beseft dat ik de juiste keuze heb gemaakt toen ik coach werd.

Gratis en vrijblijvend kennismaken?

Ben je klaar voor nieuwe inzichten in je loopbaan? Vul het formulier in en ik neem binnen de week contact met je op voor een gratis kennismakingsgesprek.

Loopbaanbegeleiding in Diest volgen?

Zo verloopt het traject

 1. We starten met een gratis kennismakingsgesprek waarin je al je vragen kan stellen en ik je uitleg hoe ik te werk ga.
 2. Voel je een klik? Dan plannen we de het eerste coachgesprek in. Ik werk altijd op maat en in samenspraak met jou. Gemiddeld duurt een traject loopbaanbegeleiding 4 tot 12 weken. We volgen jouw tempo. Het kan trager of sneller gaan naargelang jouw behoeften en noden.
 3. Het resultaat van onze gesprekken? Heldere inzichten over wie je bent en wat je wil, het zelfvertrouwen om werk te maken van jouw versie 2.0 én een concreet plan richting meer werkgeluk.
Loopbaancheques van de VDAB

Voordelige jobcoaching in Diest

Ontdek de loopbaancheques van VDAB

Omdat Dialogisch door de VDAB erkend is als loopbaancentrum, kan je bij onze loopbaancoaches de VDAB-loopbaancheques gebruiken. Voor 7 uur loopbaancoaching betaal je dan € 90. Niet slecht voor zo’n kostbaar traject, toch?

Je bent welkom in mijn praktijk of online