Loopbaancoaching in Antwerpen

Jobcoach Michael Tubex

Welkom!

Hallo, ik ben Michael Tubex

Ik ben een gedreven loopbaanbegeleider uit Antwerpen waarbij spontaniteit, authenticiteit en een positieve benadering centraal staan. Hoe ik het beste in jou naar boven haal? Door te begrijpen welke individuele, beroepsmatige en maatschappelijke patronen een barrière kunnen vormen om je werk met plezier te vervullen. Daarna begeleid en motiveer ik je naar nog meer werkgeluk.

Hoe kan ik je helpen?

Leer me beter kennen

Als loopbaanbegeleider kan ik je helpen bij:

 • Het helder definiëren van jouw carrièredoelen
 • Het verkennen van de arbeidsmarkt
 • Het ontdekken van je unieke talenten en uitdagingen
 • Het bevorderen van persoonlijke groei en ontplooiing
 • Het aanpakken van moeilijke werkrelaties en werkgerelateerde spanningen
 • Coaching gericht op het ontwikkelen van motiverend leiderschap
 • Het vinden van de juiste balans tussen werk en privé
 • Het overwinnen van motivatieproblemen

 

Mijn manier van coachen? Die hangt helemaal van jou af. Mijn gereedschapskist zit boordevol met effectieve methoden. Ik geef je graag inspraak in hoe jij gecoacht wilt worden. Samen ontdekken we wat het beste voor jou werkt. Ik ben voortdurend op zoek naar nieuwe manieren om je te inspireren en te motiveren.

Mijn reis als loopbaancoach

Professionele ervaring

 • Sociaal coach bij City Pirates
 • Coördinator en teambegeleider bij Chirojeugd Vlaanderen
 • Adviseur studentenloopbaan bij AP Hogeschool
 • Eigen praktijk voor loopbaanbegeleiding

Opleidingen

 • Opleiding tot jobcoach, Systo
 • Masterdiploma Culturele Studies, KULeuven
 • Bachelordiploma Sociaal Werk, KdG Hogeschool

Specialisaties

 • Loopbaanbegeleider
 • Systemisch coach
 • Sociaal werk
 • Coaching
 • Leiderschap

Zij volgden al jobcoaching in Antwerpen

Wat anderen zeggen over Michael Tubex

"Michael stelt je echt op je gemak, hanteert interessante methodieken en denkt breed mee na over de mogelijkheden die je kan exploreren en stappen die je kan nemen. De opdrachten geven je nuttige inzichten over wie je bent op professioneel en menselijk vlak."
Kristof Hendrickx
"Ik voelde mij volledig op mijn gemak tijdens onze tijd samen. Michael stelde de juiste vragen en slaagde erin de link te leggen tussen mijn interesses en de verdere uitbouw van mijn professionele carrière. Bedankt Michael!"
Dieter Jooken
"Enorm goede begeleiding op maat. Duidelijke feedback en motiverende communicatie geven je al snel weer wat richting."
Robbe Lenaerts
Jobcoach Michael Tubex helpt je graag verder in zijn praktijk in Antwerpen

Waar ik energie van krijg?

Een kijkje in mijn wereld

Mijn professionele achtergrond omvat uitgebreide ervaring in het begeleiden en coachen van jongeren en volwassenen. Mijn carrière begon als social coach bij City Pirates, een organisatie in de sportsector die zich inzet voor jongeren met beperkte perspectieven en hen ondersteunt in hun persoonlijke en sociale ontwikkeling. Hier was ik verantwoordelijk voor het begeleiden en coachen van jongeren op het gebied van persoonlijke ontwikkeling, sociale vaardigheden en het vinden van werk.

Later maakte ik de overstap naar de jeugdsector en werkte ik bij Chirojeugd Vlaanderen. Daar werd ik coördinator en teambegeleider en vervulde die functie gedurende twee jaar. In deze rol coachte en begeleidde ik tal van vrijwilligers en medewerkers.

Op dit moment ben ik werkzaam als Adviseur Studentenloopbaan bij AP Hogeschool. Daarnaast heb ik mijn eigen coachingspraktijk op mijn gezellige zolder in Borgerhout.

Tijdens mijn loopbaan besefte ik dat ik mijn coachingsvaardigheden verder wilde ontwikkelen en besloot ik een opleiding tot jobcoach te volgen. Deze opleiding bood me de mogelijkheid om me te verdiepen in verschillende coachingsmethoden en -technieken.

Gratis en vrijblijvend kennismaken?

Ben je klaar voor nieuwe inzichten in je loopbaan? Vul het formulier in en ik neem binnen de week contact met je op voor een gratis kennismakingsgesprek.

Loopbaanbegeleiding in Antwerpen volgen?

Zo verloopt het traject

 1. We starten met een gratis kennismakingsgesprek waarin je al je vragen kan stellen en ik je uitleg hoe ik te werk ga.
 2. Voel je een klik? Dan plannen we de het eerste coachgesprek in. Ik werk altijd op maat en in samenspraak met jou. Gemiddeld duurt een traject loopbaanbegeleiding 4 tot 12 weken. We volgen jouw tempo. Het kan trager of sneller gaan naargelang jouw behoeften en noden.
 3. Het resultaat van onze gesprekken? Heldere inzichten over wie je bent en wat je wil, het zelfvertrouwen om werk te maken van jouw versie 2.0 én een concreet plan richting meer werkgeluk.
Loopbaancheques van de VDAB

Voordelige jobcoaching in Antwerpen

Ontdek de loopbaancheques van VDAB

Omdat Dialogisch door de VDAB erkend is als loopbaancentrum, kan je bij onze loopbaancoaches de VDAB-loopbaancheques gebruiken. Voor 7 uur loopbaancoaching betaal je dan € 90. Niet slecht voor zo’n kostbaar traject, toch?

Je bent welkom in mijn praktijk of online