Loopbaancoaching in Herentals

Welkom!

Hallo, ik ben Kathleen Weuts

Als loopbaanbegeleider uit Herentals ondersteun ik mensen op de weg naar werkgeluk na een moeilijke periode van rouw en verlies. Mijn begeleiding is geworteld in zowel mijn persoonlijke ervaringen als professionele opleidingen over loopbaancoaching en rouwbegeleiding.

Hoe kan ik je helpen?

Leer me beter kennen

Tot 2016 was ik leerkracht en motivatiecoach. Toen in dat jaar mijn wereld op zijn kop werd gezet, ben ik me gaan omscholen om andere mensen op de moeilijkste momenten in hun leven opnieuw zonnestralen en positieve energie te helpen voelen.

Vanuit mijn praktijk merk ik dat velen na een rouw- en verlieservaring (burn-out, echtscheiding, overlijden, verlies van jezelf, ziekte, …) terug op zoek gaan naar wat ze nu eigenlijk willen doen in hun leven. Ik start met hen het avontuur naar een job op maat, vanuit talent, veerkracht, open communicatie en positieve energie. Ook opleidingen rond verbindende communicatie, loopbaanprofessional en neuro-emotionele integratietherapie integreer ik in mijn praktijk.

Mijn reis als loopbaancoach

Professionele ervaring

 • 15 jaar als leerkracht
 • 8 jaar als motivatiecoach & salestrainer
 • 3 jaar als loopbaanbegeleider
 • 10 jaar als coach: focus op rouw en (levend) verlies, communicatie, positiviteit en zingeving na trauma

Opleidingen

 • Bachelor onderwijs
 • Burn-out/bore-out master
 • Rouw- en verliesbegeleiding
 • Loopbaanprofessional

Specialisaties

 • Talentgedreven werken
 • Neuro-emotionele integratietherapie
 • Terug aan het werk na trauma
 • Systemisch coachen
 • Verbindend communiceren
 • Innerlijke rust

Zij volgden al jobcoaching in Herentals

Wat anderen zeggen over Kathleen Weuts

"Ik volgde loopbaanbegeleiding bij Kathleen omdat ik vast zat in mijn huidige job. Ik was op zoek naar mijn talent en mijn drive. Ik ontdekte samen met haar dat ik een mooimaker ben en iemand die graag zelfstandig werkt. Sinds oktober 2021 ben ik gestart als stijl- en interieurcoach in bijberoep en I love it! Zonder Kathleen had ik nooit voor mijn droomjob durven kiezen. Dank je wel daarvoor."
Sarah
"Kathleen luisterde met veel empathie en begrip naar mijn struggles op het werk. Ik had geen plezier meer in mijn job en moest me elke dag uit bed slepen. Door de sessies met haar laat ik deze periode achter me en heb ik een goed gesprek gehad met mijn meerdere. Ik heb terug het werkgeluk en de uitdaging gevonden in mijn job en dat voelt zo goed! Blij dat ik de stap naar Kathleen heb gezet."
Karen
Loopbaanbegeleider Kathleen Weuts in haar vrije tijd

Waar ik energie van krijg?

Een kijkje in mijn wereld

Waar ik energie van krijg? Van mensen in hun kracht te zetten, te laten voelen dan hun innerlijk vuurtje nog aanwezig is.  Zodat ze er vol goesting voor durven gaan, ondanks wat ze hebben meegemaakt.

Daarnaast leef ik op zonne-energie: de zonnestralen van mijn twee kids, een zonsondergang en het ruisen van de zee. Heerlijk genieten van lekkere tapas in goed gezelschap. Een snuifje muziek en een vleugje humor.

“There’s always a reason to go on. Catch the sun and smile.” 

Uit mijn eigen ervaring en uit de jaren dat ik in de praktijk sta is bovenstaande mijn motto. Ongeacht wat  je meemaakt, er is altijd een manier om nog verder te gaan en die zonnestralen te vangen! Positiviteit en humor zijn dan ook mijn gele draad in het leven. En ik ben ongelooflijk trots op hoe wij het verlies van ons zoontje Lou hebben omgezet naar LOU’K UP en ons Lou’k up huis. Zachtmaker in afscheid.

Gratis en vrijblijvend kennismaken?

Ben je klaar voor nieuwe inzichten in je loopbaan? Vul het formulier in en ik neem binnen de week contact met je op voor een gratis kennismakingsgesprek.

Loopbaanbegeleiding in Herentals volgen?

Zo verloopt het traject

 1. We starten met een gratis kennismakingsgesprek waarin je al je vragen kan stellen en ik je uitleg hoe ik te werk ga.
 2. Voel je een klik? Dan plannen we de het eerste coachgesprek in. Ik werk altijd op maat en in samenspraak met jou. Gemiddeld duurt een traject loopbaanbegeleiding 4 tot 12 weken. We volgen jouw tempo. Het kan trager of sneller gaan naargelang jouw behoeften en noden.
 3. Het resultaat van onze gesprekken? Heldere inzichten over wie je bent en wat je wil, het zelfvertrouwen om werk te maken van jouw versie 2.0 én een concreet plan richting meer werkgeluk.
Loopbaancheques van de VDAB

Voordelige jobcoaching in Herentals

Ontdek de loopbaancheques van VDAB

Omdat Dialogisch door de VDAB erkend is als loopbaancentrum, kan je bij onze loopbaancoaches de VDAB-loopbaancheques gebruiken. Voor 7 uur loopbaancoaching betaal je dan € 90. Niet slecht voor zo’n kostbaar traject, toch?

Je bent welkom in mijn praktijk of online