Loopbaancoaching in Kapellen

Welkom!

Hallo, ik ben Dominique De Ranter

Ik ben een loopbaanbegeleider uit Kapellen en een echte positivo, helper en perfectionist. Ik ga vol enthousiasme op zoek naar wat jou uniek maakt, omdat er voor iedereen een plek bestaat om (werk)gelukkig te zijn. Juist daarom werk ik ook als HR consultant voor bedrijven, want zo weet ik wat er speelt aan beide kanten: die van de werkgever én werknemer.

Hoe kan ik je helpen?

Leer me beter kennen

Als gepassioneerde loopbaancoach help ik jou stappen te zetten naar meer authenticiteit, een positievere mindset en meer zelfvertrouwen. In ieder van ons zit er veel meer potentieel dan we zelf soms durven dromen. Dit samen met jou uitzoeken, ongeacht jouw leeftijd of functie, geeft me elke dag opnieuw energie.

Je kan ook voor stress-en burnoutcoaching bij me terecht. Ik begeleid je om jouw veerkracht te versterken aan de hand van tools zoals ademhalingsoefeningen.  

Als bedrijfscoach ben ik bovendien ook op bedrijfsvlak actief, waardoor ik de brug kan maken tussen jouw zoektocht en wat zich in het bedrijfsleven afspeelt. Leidinggevenden en zaakvoerders doen beroep op mij om personeel te motiveren, te selecteren, te ondersteunen en werk te maken van meer werkgeluk en welzijn op de werkvloer.  

Mijn reis als loopbaancoach

Professionele ervaring

 • 8 jaar recruiter in Luxemburg  
 • 5 jaar HR manager in de financiële sector  
 • 14 jaar zaakvoerder en HR consultant in België, waarvan ook 10 jaar actief als coach 

Opleidingen

 • Master handels- en financiële wetenschappen 
 • Gecertifieerd coach 
 • Hartcoherentiecoach 
 • Bemiddelaar 
 • Stress-en burnout coach 

Specialisaties

 • Loopbaanbegeleiding 
 • Hartcoherentie 
 • Stresscoaching 
 • (Zelf)leiderschap 
 • Zelfvertrouwen 
 • Authenticiteit

Zij volgden al jobcoaching in Kapellen

Wat anderen zeggen over Dominique De Ranter

‘Zonder te overdrijven durf ik te stellen dat de coaching bij Dominique iets in mij heeft veranderd. Door mijn talenten zo expliciet in kaart te brengen, kreeg ik meer zelfvertrouwen. En door mijn valkuilen duidelijk te benoemen, kon ik ze veel beter rationeel en vanop afstand analyseren. Mezelf zoveel beter leren kennen, zorgde voor meer rust in mijn hoofd. Wat een cadeau.’
BM
‘Coaching volgen bij Dominique brengt je in de richting waar je heen moet gaan. Op een heel persoonlijke manier worden inzichten verkregen, waarmee je ook achteraf zelfstandig mee verder kan. Een coach die je dus brengt waar je wil wezen, zonder je afhankelijk te maken. Je eindigt de begeleiding met tools en een helderheid die je ook lang nadien nog kan gebruiken. Een echte aanrader voor wie zijn leven graag in handen neemt zonder als een kip zonder kop rond te draven!’
BR
‘Ze zeggen dat er soms mensen in je leven komen die je leven veranderen. Laten we stellen dat jij zo iemand voor mij bent. Zonder jou had ik de keuzes die gemaakt zijn niet gedaan, zonder jou had ik mezelf niet leren kennen, zonder jou had ik niet geleerd dat het ok is om ook aan jezelf te denken en te vertrouwen op je gevoel. Ik heb de laatste maanden, dankzij je begeleiding, inzichten gekregen die ik alleen maar levenslang kan meenemen. Ik wil je dan ook nog eens oprecht heel, heel, heel erg bedanken voor je tijd, je visie, je push die ik nodig had.’
EDG

Waar ik energie van krijg?

Een kijkje in mijn wereld

Ik krijg energie van het connecteren met mensen. Samenzijn met familie en vrienden vormt dan ook één van mijn favoriete vrijetijdsbestedingen. Zorg dragen voor anderen, levert mij veel geluksmomenten op. Van een huis een thuis maken met een warme uitstraling kan ik ook enorm genieten.  

Waar krijg ik nog energie van? Nieuwe plaatsen ontdekken, padel, gezond koken, de zon, de zee, de natuur.  

Gratis en vrijblijvend kennismaken?

Ben je klaar voor nieuwe inzichten in je loopbaan? Vul het formulier in en ik neem binnen de week contact met je op voor een gratis kennismakingsgesprek.

Loopbaanbegeleiding in Kapellen volgen?

Zo verloopt het traject

 1. We starten met een gratis kennismakingsgesprek waarin je al je vragen kan stellen en ik je uitleg hoe ik te werk ga.
 2. Voel je een klik? Dan plannen we de het eerste coachgesprek in. Ik werk altijd op maat en in samenspraak met jou. Gemiddeld duurt een traject loopbaanbegeleiding 4 tot 12 weken. We volgen jouw tempo. Het kan trager of sneller gaan naargelang jouw behoeften en noden.
 3. Het resultaat van onze gesprekken? Heldere inzichten over wie je bent en wat je wil, het zelfvertrouwen om werk te maken van jouw versie 2.0 én een concreet plan richting meer werkgeluk.
Loopbaancheques van de VDAB

Voordelige jobcoaching in Kapellen

Ontdek de loopbaancheques van VDAB

Omdat Dialogisch door de VDAB erkend is als loopbaancentrum, kan je bij onze loopbaancoaches de VDAB-loopbaancheques gebruiken. Voor 7 uur loopbaancoaching betaal je dan € 90. Niet slecht voor zo’n kostbaar traject, toch?

Je bent welkom in mijn praktijk of online