Test: neemt het imposter syndrome je leven over?

Het imposter syndrome, dat is het gevoel dat je elk moment door de mand kan vallen. Dat anderen op elk moment zullen ontdekken dat je eigenlijk toch niet zo goed bent in je job dan ze dachten. Om te ontdekken of en hoeveel last je hebt van het imposter syndrome hebben we een korte test voor je opgesteld.

Hieronder krijg je 20 korte stellingen. Vink telkens aan in hoeverre je je in de stellingen herkent: nooit, zelden, soms, vaak of altijd.

Jobcoaching om het impostersyndroom voor eens en voor altijd achter je te laten

Veel mensen hebben vooral op het werk last van het imposter syndrome. Niet onlogisch, want de werkvloer is een omgeving vol uitdaging, werkdruk en beoordeling. En dus ook de perfecte voedingsbodem voor het oplichterssyndroom.

Herkenbaar? En ben je klaar om je innerlijke imposter achter je te laten? Tijdens een traject jobcoaching ga je samen met een van onze jobcoaches op zoek naar wat jou triggert, hoe je daarmee omgaat en hoe je het impostersyndroom kunt loslaten.

Heb je vragen over loopbaanbegeleiding? Of wil je graag een van onze coaches ontmoeten om te ontdekken of jobcoaching iets voor jou is? Tijdens een gratis kennismakingsgesprek geven we je met plezier én vrijblijvend alle info.