Loopbaancoaching in Temse

Jobcoach Kim Peeters

Welkom!

Hallo, ik ben Kim Peeters

Ik ben een warme en betrokken HR partner en loopbaanbegeleider uit Temse, met jaren HR-ervaring in grotere en kleinere bedrijven. Warm en betrokken ben ik ook als mama, vriendin en collega. Ik begeleid mensen en organisaties naar hun ware schittering. Ik maak bespreekbaar wat moeilijk is en breng in beweging wat vast zit, om naar oplossingen te kunnen gaan.

Hoe kan ik je helpen?

Leer me beter kennen

Ik laat je graag stilstaan en tot rust komen om dan in actie te komen, onderweg naar je doel.

Een aantal thema’s waarbinnen ik graag en regelmatig coach: zoeken naar je eigen identiteit, je persoonlijk bewustzijn en leiderschap ontwikkelen, beter omgaan met stress, evenwicht werk-privé (terug) vinden, loopbaankeuzes maken, loopbaanswitches, …

Ik word blij van het geven van oprechte aandacht en belangstelling aan coachees en klanten om dan samen onderweg te gaan naar een doel.

Mijn reis als loopbaancoach

Professionele ervaring

 • Zelfstandig HR partner en coach sinds 2017
 • Meer dan 20 jaar HR ervaring bij Indaver en Multi Engineering (in dienstverband) en bij verschillende KMO’s in diverse sectoren als zelfstandige
 • 4 jaar praktijk- en projectbegeleider binnen de opleiding Sociaal Werk Personeelswerk aan Odisee Brussel

Opleidingen

 • Bachelor sociaal werk Personeelswerk (KdG Antwerpen)
 • Executive programma HRM (Ehsal management school)
 • Gecertifieerd coach “Inspirerend coachen” door Center for self management van Jef Clement
 • Loopbaancoach en stress en burn-outcoach bij Annita Rogier (HRD academy)
 • Krachtgericht coachen bij Fred Korthagen
 • Systemisch coachen bij Jan Ardui en Philippe Bailleur (HRD Academy)

Specialisaties

 • Loopbaanbegeleiding
 • Stresscoaching
 • Systemisch coach
 • Zoeken naar eigen identiteit en persoonlijke waarden
 • Persoonlijk bewustzijn en (zelf)leiderschap
 • Evenwicht privé-werk (terug)vinden

Zij volgden al jobcoaching in Temse

Wat anderen zeggen over Kim Peeters

"Kim gaf me van bij ons eerste gesprek een warm gevoel en stelde me gerust dat “zoekend zijn” perfect oké is. Doorheen de sessies ben ik mezelf een paar keer tegengekomen, wat er voor zorgde dat ik me voor nieuwe uitdagingen durfde openstellen.  Dankzij de loopbaanbegeleiding ben ik durven springen in een nieuw avontuur en ik raad iedereen dan ook aan om loopbaanbegeleiding te volgen. Ik heb weer volop zin in het leven en geniet nu weer van elke (werk)dag.”
L. De Wolf
"Het verschil voor en na de loopbaancoaching is gigantisch. Ik blik terug op verrijkende sessies loopbaanbegeleiding: ik kreeg inzicht in wie ik ben, wat ik kan en wat ik wil. Aan de hand van diepgaande gesprekken en denkvragen voor thuis lukte het me om concrete stappen te zetten. Het verschil tussen toen en nu is gigantisch. Ik waardeer vooral de warmte, oprechtheid en echtheid van Kim. Zij geeft het vertrouwen dat nodig is om jezelf als coachee te tonen en een begeleiding bijgevolg doeltreffend te maken."
N. De Boeck
Loopbaanbegeleider Kim Peeters in haar vrije tijd

Waar ik energie van krijg?

Een kijkje in mijn wereld

Ik word er blij van als ik tijd kan maken en aandacht kan geven aan mensen. Zowel in werk- als privécontext. Om anderen te leren kennen, hen te kunnen waarderen en uit te dagen om een stap te zetten die voor hen past en hen gelukkiger maakt in het leven.

Ik krijg energie van samen te zijn met mijn drie zonen (alle drie samen en ook apart), lekker te eten, in de tuin te werken, te gaan wandelen met vrienden of vriendinnen en tijd voor mezelf te nemen met een boek.

Gratis en vrijblijvend kennismaken?

Ben je klaar voor nieuwe inzichten in je loopbaan? Vul het formulier in en ik neem binnen de week contact met je op voor een gratis kennismakingsgesprek.

Loopbaanbegeleiding in Temse volgen?

Zo verloopt het traject

 1. We starten met een gratis kennismakingsgesprek waarin je al je vragen kan stellen en ik je uitleg hoe ik te werk ga.
 2. Voel je een klik? Dan plannen we de het eerste coachgesprek in. Ik werk altijd op maat en in samenspraak met jou. Gemiddeld duurt een traject loopbaanbegeleiding 4 tot 12 weken. We volgen jouw tempo. Het kan trager of sneller gaan naargelang jouw behoeften en noden.
 3. Het resultaat van onze gesprekken? Heldere inzichten over wie je bent en wat je wil, het zelfvertrouwen om werk te maken van jouw versie 2.0 én een concreet plan richting meer werkgeluk.
Loopbaancheques van de VDAB

Voordelige jobcoaching in Temse

Ontdek de loopbaancheques van VDAB

Omdat Dialogisch door de VDAB erkend is als loopbaancentrum, kan je bij onze loopbaancoaches de VDAB-loopbaancheques gebruiken. Voor 7 uur loopbaancoaching betaal je dan € 90. Niet slecht voor zo’n kostbaar traject, toch?

Je bent welkom in mijn praktijk of online