Loopbaancoaching in Oostende

Jobcoach Jeroen van Dialogisch

Welkom!

Hallo, ik ben Jeroen Bogaert

Ik ben een loopbaanbegeleider gevestigd in de omgeving van Oostende, met een sterke interesse in de publieke sector en het onderwijs. Daarnaast ben ik ook een vader, vertrouwenspersoon en zoek ik naar zingeving. Mijn doel is om jou te helpen dichter bij jezelf te komen, zodat je je talenten kunt benutten voor jouw eigen welzijn en dat van anderen.

Hoe kan ik je helpen?

Leer me beter kennen

Veel mensen starten een coachingstraject omdat ze verder willen groeien, maar niet weten hoe. Ze voelen zich vastzitten, omringd door mist in hun loopbaan en verloren op weg naar (werk)geluk. Onder het motto “als je dicht bij jezelf blijft, raak je verder“, begeleid ik je op maat. Ongeacht je achtergrond, organisatie of ervaring, help ik je naar meer werkgeluk en persoonlijke effectiviteit.

Ik help je jouw loopbaanperspectief te verhelderen door je inzicht te geven in wat je echt wilt, wat je graag doet en waar je goed in bent. We ontdekken en ontwikkelen samen jouw talenten, want geluk hangt samen met het creëren van zinvol werk op basis van je talenten. Met een luisterend oor, scherp inzicht, respectvolle nieuwsgierigheid en een vleugje humor verkennen we samen wat je energie geeft, je passies zijn en in welke context je het beste gedijt. We bekijken concreet wat dit betekent voor jouw loopbaan en persoonlijke groei.

Mijn reis als loopbaancoach

Professionele ervaring

 • 16 jaar consultant en directeur in een internationale context
 • 10 jaar HR partner in de publieke sector
 • 10 jaar coach en loopbaanbegeleider
 • 10 jaar ondernemer en zelfstandige

Opleidingen

 • Psychologie, KULeuven
 • Word grootmeester in management, Vlerick Business School
 • Loopbaancoaching, Vonk
 • Begeleiding en aanpak van stress en burn-out, Artevelde hogeschool
 • Intuïtief coachen (Transformational Presence), Sander Van Eekelen
 • Evidence Based coaching, VOCAP

Specialisaties

 • Loopbaanbegeleiding
 • Stresscoaching
 • Verbindende communicatie
 • (Zelf)leiderschap en management
 • Onderwijs en publieke sector
 • Autismespectrum

Zij volgden al jobcoaching in Oostende

Wat anderen zeggen over Jeroen Bogaert

"Ik kwam redelijk verward bij Jeroen. Ik wist niet of de job die ik al bijna 12 jaar deed wel nog wou blijven doen. Door de inzichten die ik kreeg is mij redelijk snel duidelijk geworden dat ik daar nog steeds heel goed op mijn plaats zit. Ik heb concrete handvaten gekregen om zaken in mijn job te verbeteren en ik weet nu hoe ik (op termijn) een andere job kan zoeken mocht dit toch nodig zijn. Daardoor ervaar ik rust en beleef ik terug het werkgeluk dat ik zocht."
Charlotte
"Jeroen heeft snel mijn vertrouwen gewonnen. Ik liep vast, zowel op het werk als in mijn relatie. Door zijn rustige en luisterende houding voelde ik mij meteen op mijn gemak. Daardoor is er heel veel los gekomen bij mij en kon ik, beetje bij beetje, vanuit mijn kracht die keuzes maken die belangrijk waren voor mij. Zo heb ik mijn (werk)geluk terug gevonden."
Ellen
"Al een tijdje vroeg ik mij af of ik mijn job tot aan mijn pensioen wou doen. Kan ik nog doorgroeien of ga ik een andere richting uit? Jeroen pakte dit heel vriendelijk en persoonlijk aan. Ik voelde me steeds op mijn gemak. Hij luisterde en adviseerde mij. Hij liet mij zelf bepaalde dingen ontdekken over mijzelf en mijn job. Ik kreeg meer inzicht en kon daardoor nieuwe plannen maken om verdere stappen te zetten in mijn loopbaan en kreeg ik de moed om meer te communiceren op het werk. Bedankt voor de positieve ondersteuning Jeroen!"
Julie
De wereld van Jeroen Bogaert

Waar ik energie van krijg?

Een kijkje in mijn wereld

Ik haal energie uit verwondering en bewondering voor wat er om me heen gebeurt. Het kan de coachee zijn die vol goede moed een nieuw pad inslaat, of die zich kwetsbaar durft opstellen om zichzelf te ontdekken. Ik bewonder ook de energie die vrijkomt wanneer de mist in iemands hoofd optrekt na het ontdekken van zijn behoeften.

Ik sta ook vol verwondering voor de natuur die ik ontdek tijdens reizen, liefst op onverwachte en ongeplande plekken. Het brengt mij en mijn gezin dichter bij onszelf. Daarom zeg ik vaak: over morgen nog geen zorgen, onderweg is ‘t altijd nu.

Gratis en vrijblijvend kennismaken?

Ben je klaar voor nieuwe inzichten in je loopbaan? Vul het formulier in en ik neem binnen de week contact met je op voor een gratis kennismakingsgesprek.

Loopbaanbegeleiding in Oostende volgen?

Zo verloopt het traject

 1. We starten met een gratis kennismakingsgesprek waarin je al je vragen kan stellen en ik je uitleg hoe ik te werk ga.
 2. Voel je een klik? Dan plannen we de het eerste coachgesprek in. Ik werk altijd op maat en in samenspraak met jou. Gemiddeld duurt een traject loopbaanbegeleiding 4 tot 12 weken. We volgen jouw tempo. Het kan trager of sneller gaan naargelang jouw behoeften en noden.
 3. Het resultaat van onze gesprekken? Heldere inzichten over wie je bent en wat je wil, het zelfvertrouwen om werk te maken van jouw versie 2.0 én een concreet plan richting meer werkgeluk.
Loopbaancheques van de VDAB

Voordelige jobcoaching in Oostende

Ontdek de loopbaancheques van VDAB

Omdat Dialogisch door de VDAB erkend is als loopbaancentrum, kan je bij onze loopbaancoaches de VDAB-loopbaancheques gebruiken. Voor 7 uur loopbaancoaching betaal je dan € 90. Niet slecht voor zo’n kostbaar traject, toch?

Je bent welkom in mijn praktijk of online