Loopbaancoaching in Tessenderlo

Welkom!

Hallo, ik ben Inge Hermans

Als loopbaanbegeleider uit de regio rond Tessenderlo heb ik een duidelijke missie: jou begeleiden op jouw reis naar zelfbewustzijn, eigenwaarde, veerkracht en welzijn, zowel in je persoonlijke als professionele leven. Mijn inspiratie vind ik in mijn eigen ervaringen als moeder en plusmoeder van drie jongvolwassenen, mijn ontdekkingsreis door mijn eigen loopbaan, en mijn opbouw van veerkracht na een periode van ziekte.

Hoe kan ik je helpen?

Leer me beter kennen

In 2017 startte ik TalentSpots met als belangrijkste doel mensen te begeleiden bij het ontdekken en benutten van hun volledige potentieel en sterke punten, vooral op cruciale momenten in hun carrière, loopbaan of andere levensgebieden. Mijn coachingdiensten en -methoden zijn gericht op zowel bedrijven als individuen.

Mijn motivatie komt voort uit mijn ervaring als HR-verantwoordelijke, waar ik te vaak heb gezien hoe mensen vertrekken bij een bedrijf of gefrustreerd raken omdat ze hun ware sterke punten niet genoeg kennen of niet worden aangemoedigd om op hun best te presteren. Dit fenomeen strekt zich ook uit naar het bredere leven.

De quote van Brené Brown vat deze gedachte mooi samen:

“Alleen omdat we niet voldeden aan bepaalde prestatienormen, betekent niet dat we geen gaven en talenten bezitten die alleen wij aan de wereld kunnen schenken. En alleen omdat iemand niet de waarde zag in wat we kunnen creëren of bereiken, doet niets af aan de waarde ervan, noch aan die van ons.” – Brené Brown

Mijn reis als loopbaancoach

Professionele ervaring

 • 20 jaar ervaring in bedrijfscontext en diverse rollen als HR Business partner en in talentontwikkeling, zowel nationaal als internationaal, en in diverse sectoren zoals consulting, chemie, industriële logistiek en de publieke sector
 • 10 jaar ervaring in leiderschap en coaching
 • Gecertificeerd ICF-coach op PCC-niveau

Opleidingen

 • Hartcoherentie training, Dialogisch
 • Brainbased conversations, Neuroscience Leadership Institutute
 • Certified Gallup Strengths Coach
 • Transformational Presence Leadership and Coach Training –Center for Transformational Presence
 • Certified Career Coach, TalentLogics
 • Certified burn-out coach, HR Academy
 • ICF Coaching Program, Coaching Square

Specialisaties

 • Loopbaanbegeleiding
 • Werken en kanker
 • Potentieel, meervoudige intelligenties en sterktes
 • (Zelf)leiderschap
 • Transformational Presence coaching waarin diepe connectie met onze intuïtie centraal staat
 • Zelfvertrouwen

Zij volgden al jobcoaching in Tessenderlo

Wat anderen zeggen over Inge Hermans

Waar ik energie van krijg?

Een kijkje in mijn wereld

Sinds mijn jeugd ben ik altijd omringd geweest door dieren. Ze helpen ons om onszelf beter te begrijpen. Vooral paarden zijn bijzonder speciaal. Ze reflecteren onze emoties: onzekerheid, rusteloosheid of zelfverzekerdheid. Tijdens een leiderschapsdag met paarden besefte ik, meer dan ooit, dat mijn beslissing om coach te worden de juiste was.

Gratis en vrijblijvend kennismaken?

Ben je klaar voor nieuwe inzichten in je loopbaan? Vul het formulier in en ik neem binnen de week contact met je op voor een gratis kennismakingsgesprek.

Loopbaanbegeleiding in Tessenderlo volgen?

Zo verloopt het traject

 1. We starten met een gratis kennismakingsgesprek waarin je al je vragen kan stellen en ik je uitleg hoe ik te werk ga.
 2. Voel je een klik? Dan plannen we de het eerste coachgesprek in. Ik werk altijd op maat en in samenspraak met jou. Gemiddeld duurt een traject loopbaanbegeleiding 4 tot 12 weken. We volgen jouw tempo. Het kan trager of sneller gaan naargelang jouw behoeften en noden.
 3. Het resultaat van onze gesprekken? Heldere inzichten over wie je bent en wat je wil, het zelfvertrouwen om werk te maken van jouw versie 2.0 én een concreet plan richting meer werkgeluk.
Loopbaancheques van de VDAB

Voordelige jobcoaching in Tessenderlo

Ontdek de loopbaancheques van VDAB

Omdat Dialogisch door de VDAB erkend is als loopbaancentrum, kan je bij onze loopbaancoaches de VDAB-loopbaancheques gebruiken. Voor 7 uur loopbaancoaching betaal je dan € 90. Niet slecht voor zo’n kostbaar traject, toch?

Je bent welkom in mijn praktijk of online