Loopbaancoaching in Putte

Welkom!

Hallo, ik ben Inez Boexstaens

Ik ben een loopbaanbegeleider uit Putte met een zachte en nieuwsgierige aanpak. Die aanpak was ook de reden waarom ik zolang in het onderwijs heb gestaan. Mijn missie is om iedereen vanuit zijn natuurlijke staat van ‘zijn’ de job van zijn/haar leven te laten vinden, zodat ‘werkgeluk’ geen vaag begrip meer is, maar een gevoel van thuiskomen.  

Hoe kan ik je helpen?

Leer me beter kennen

Ik geloof oprecht dat iedereen recht heeft op het geluk dat werk kan brengen. Door te vertrekken vanuit jouw unieke persoonlijkheid, waarden, normen, talenten en behoeften streef ik ernaar om niet alleen een job te vinden die bij je past, maar ook op zoek te gaan naar de juiste werkomgeving waarin jij je goed voelt. Door deze gouden combinatie te vinden, openen we de deur naar meer werkgeluk, zodat jij elke dag met goesting naar je werk vertrekt.  

Door mijn jarenlange ervaring binnen het onderwijs ken ik de knepen en valkuilen van het vak, wat ervoor zorgt dat leerkrachten vaak bij me komen aankloppen met al hun vragen en bezorgdheden.  

Voel jij de nood om de puzzel werk-en-mens-zijn beter te leggen? Dan puzzel ik graag met je mee. Wees welkom!

Mijn reis als loopbaancoach

Professionele ervaring

 • 15 jaar ervaring als (kleuter)leerkracht 
 • Cursistbegeleider binnen basiseducatie 
 • Loopbaanbegeleider 
 • 5 jaar coach & therapeut 
 • Facilitator van workshops, cirkels en groeidagen

Opleidingen

 • Integratieve en humanistische psychotherapie (4-jarige opleiding aan AIHP) 
 • Talentgedreven werken (Luk Dewulf) 
 • Transformational Presence (naar het werk van Alan Seale) 
 • Hartcoherentie

Specialisaties

 • Loopbaanbegeleiding 
 • Hartcoherentie 
 • Stresscoaching 
 • Transformational Presence coaching 
 • Werken vanuit je mannelijke en vrouwelijke energie 

Zij volgden al jobcoaching in Putte

Wat anderen zeggen over Inez Boexstaens

Ik ging in de eerste plaats voor loopbaanbegeleiding, maar Inez zag dat er meer aan de hand was. De klik was er onmiddellijk. Elke sessie kreeg ik openbaringen die ik van kop tot teen, letterlijk, voelde. Zij gaf me inzichten, hielp me met raad en daad in mijn zoektocht naar mezelf en nieuwe job richting. Ik keek er elke keer naar uit om haar te updaten van mijn gezette stappen. Ze heeft kennis van zaken, is warm, lief, empathisch en weet vooral hoe ze iemand kan lezen en helpen. Kortom, een krak in haar gebied en een hele warme vrouw.
Mieke
Ik ben enorm blij dat ik bij Inez loopbaanbegeleiding heb gevolgd. Ze hebt me geholpen om mezelf te leren kennen. Ze is een grote steun geweest om belangrijke en gedurfde stappen te ondernemen, die ik anders nooit had durven zetten. Hierdoor heb ik ontdekt wat echt belangrijk is in het leven, gelukkig zijn… en dit geluk ook terugvinden in mijn job.
Elien

Waar ik energie van krijg?

Een kijkje in mijn wereld

Naar mensen kijken vanuit een open en warm perspectief om hen zo te laten groeien, is het liefste wat ik doe. Het geeft mij zoveel energie en voldoening.

Ik ben ervan overtuigd dat het even belangrijk is om goed voor mezelf te zorgen. Mijn batterijen opladen doe ik dus ook op verschillende manieren, naargelang de omstandigheden en mogelijkheden. Want die laatste zijn er altijd, zolang je er bewust tijd voor neemt. 

Hoe ik mezelf oplaad? Dat kan gaan van een lekker warm bad nemen met de heerlijkste geuren, het lezen van een goed boek tot het hebben van diepgaande gesprekken met vrienden. Maar ook van reizen met mijn gezin en genieten van de mooiste natuur in de bergen of aan zee.  

Gratis en vrijblijvend kennismaken?

Ben je klaar voor nieuwe inzichten in je loopbaan? Vul het formulier in en ik neem binnen de week contact met je op voor een gratis kennismakingsgesprek.

Loopbaanbegeleiding in Putte volgen?

Zo verloopt het traject

 1. We starten met een gratis kennismakingsgesprek waarin je al je vragen kan stellen en ik je uitleg hoe ik te werk ga.
 2. Voel je een klik? Dan plannen we de het eerste coachgesprek in. Ik werk altijd op maat en in samenspraak met jou. Gemiddeld duurt een traject loopbaanbegeleiding 4 tot 12 weken. We volgen jouw tempo. Het kan trager of sneller gaan naargelang jouw behoeften en noden.
 3. Het resultaat van onze gesprekken? Heldere inzichten over wie je bent en wat je wil, het zelfvertrouwen om werk te maken van jouw versie 2.0 én een concreet plan richting meer werkgeluk.
Loopbaancheques van de VDAB

Voordelige jobcoaching in Putte

Ontdek de loopbaancheques van VDAB

Omdat Dialogisch door de VDAB erkend is als loopbaancentrum, kan je bij onze loopbaancoaches de VDAB-loopbaancheques gebruiken. Voor 7 uur loopbaancoaching betaal je dan € 90. Niet slecht voor zo’n kostbaar traject, toch?

Je bent welkom in mijn praktijk of online