Loopbaancoaching in Hamme

Jobcoach Isabelle Ottermans

Welkom!

Hallo, ik ben Isabelle Ottermans

Als loopbaanbegeleider en psycholoog met een praktijk in Hamme koester ik een diepe passie voor de zorgsector. Mensen beschrijven me als enthousiast, oprecht en gedreven, en dat weerspiegelt precies mijn benadering van coaching. Mijn missie is om individuen en teams te begeleiden naar meer authenticiteit, zodat ze volledig zichzelf kunnen zijn, thuis, op het werk en in de wereld.

Hoe kan ik je helpen?

Leer me beter kennen

Als loopbaancoach ga ik samen met jou op ontdekkingstocht naar je ware zelf, je drijfveren, talenten en wat je nodig hebt om optimaal te presteren. Het doel is dat je opbloeit in je professionele leven. Samen werken we aan een heldere professionele identiteit, zodat je weloverwogen en duurzame loopbaankeuzes kunt maken.

Je welbevinden op het werk wordt beïnvloed door factoren zoals je werkomgeving, werkrelaties, de balans tussen werk en privé, en je emotionele beheersing. In onze begeleiding nemen we al deze elementen mee, zodat we samen streven naar een duurzame professionele identiteit.

Met mijn jarenlange ervaring als klinisch psycholoog in de zorg en mijn interesse in mentaal welzijn en werk, bied ik een unieke combinatie van klinische kennis en loopbaancoaching om jouw psychisch welbevinden en professionele ontwikkeling te bevorderen.

Mijn reis als loopbaancoach

Professionele ervaring

 • Eigenaar Parkoer Authentiek, praktijk voor counseling, loopbaancoaching en coaching van volwassenen en teams omtrent werkgerelateerde thema’s, met de focus op mentaal welbevinden thuis en op het werk
 • Zelfstandige privépraktijk als eerstelijnspsycholoog (specialisaties burn-out, emotieregulatie en identiteit) studenten en volwassenen
 • Trainer bij Focus on Emotion – opleidingscentrum voor Experiëntiële, EmotionFocused en Existentiële Psychotherapie, Counseling & Coaching
 • Ziekenhuispsycholoog AZ Sint-Blasius Dendermonde
 • Groepstrainer rond communicatie in de zorg, stressmanagement bij zorgpersoneel, coach de coach voor zorgpersoneel & leerkrachten
 • Groepstrainingen relaxatie, burnout & zelfzorg

Opleidingen

 • Psycholoog/Master psychologische en pedagogische wetenschappen
 • Postgraduaat oplossingsgerichte cognitieve systeempsychotherapie & coaching
 • Coach/Counselor vanuit de experiëntiële benadering
 • “Rust in je brein” training polyvagaaltheorie
 • EFIT (emotiegerichte coaching vanuit de hechtingtheorie)
 • Van burn-out naar levenszin

Specialisaties

 • Loopbaanbegeleiding voor wie werkt of wil werken in de zorg
 • Professionele identiteit
 • Heroriëntering na zwangerschap
 • Re-integratie na burn-out
 • Relationeel welbevinden op het werk
 • Psychologische veiligheid op het werk

Zij volgden al jobcoaching in Hamme

Wat anderen zeggen over Isabelle Ottermans

Loopbaanbegeleider Isabelle Ottermans in haar vrije tijd

Waar ik energie van krijg?

Een kijkje in mijn wereld

Ik geniet van gezellige gesprekken en een kopje koffie in mooi servies. Dikke jassen zijn niet mijn ding; ik geef de voorkeur aan een warme sjaal als het weer het toelaat.

Ik laat me graag inspireren door boeiende persoonlijkheden en een vleugje cultuur. Ik ben een trouwe kijker van ‘Alleen Elvis blijft bestaan’ en luister graag naar radioprogramma’s zoals ‘De Liefhebber’ en het voormalige ‘Berg & Dal’.

Mijn dierbaren koester ik enorm, en kerstavond heeft voor mij een bijzondere betekenis, omdat ik in die periode ben geboren. Ik word verwarmd door creatieve, warme en kleurrijke omgevingen. Kunst, groot of klein, trekt mijn aandacht, zolang het maar emoties oproept.

Gratis en vrijblijvend kennismaken?

Ben je klaar voor nieuwe inzichten in je loopbaan? Vul het formulier in en ik neem binnen de week contact met je op voor een gratis kennismakingsgesprek.

Loopbaanbegeleiding in Hamme volgen?

Zo verloopt het traject

 1. We starten met een gratis kennismakingsgesprek waarin je al je vragen kan stellen en ik je uitleg hoe ik te werk ga.
 2. Voel je een klik? Dan plannen we de het eerste coachgesprek in. Ik werk altijd op maat en in samenspraak met jou. Gemiddeld duurt een traject loopbaanbegeleiding 4 tot 12 weken. We volgen jouw tempo. Het kan trager of sneller gaan naargelang jouw behoeften en noden.
 3. Het resultaat van onze gesprekken? Heldere inzichten over wie je bent en wat je wil, het zelfvertrouwen om werk te maken van jouw versie 2.0 én een concreet plan richting meer werkgeluk.
Loopbaancheques van de VDAB

Voordelige jobcoaching in Hamme

Ontdek de loopbaancheques van VDAB

Omdat Dialogisch door de VDAB erkend is als loopbaancentrum, kan je bij onze loopbaancoaches de VDAB-loopbaancheques gebruiken. Voor 7 uur loopbaancoaching betaal je dan € 90. Niet slecht voor zo’n kostbaar traject, toch?

Je bent welkom in mijn praktijk of online