Loopbaancoaching in Bevel

Jobcoach Charline Neyrinck

Welkom!

Hallo, ik ben Charline Neyrinck

Ik ben een loopbaanbegeleider uit Bevel. Ik ben ook: mama, een bezige bij en geboeid door gezondheid, sport en psychologie. Ik heb de kracht van loopbaancoaching zelf ondervonden: ik stopte als advocaat om zelf loopbaanbegeleider te worden. Op jouw pad onderweg naar meer werkgeluk ben ik graag jouw compagnon de route. Zodat jij het vertrouwen en de daadkracht vindt om te doen wie je bent.

Hoe kan ik je helpen?

Leer me beter kennen

Vanuit mijn expertise als coach en bemiddelaar en met mijn achtergrond in de advocatuur, begeleid ik je graag naar meer energie, richting en daadkracht. We identificeren welke blokkades er spelen en pakken deze aan bij de oorzaak. Wat troebel is, maken we samen helder. Resultaat: een duurzame oplossing op maat, zodat je kan doen wie je bent.

Mijn reis als loopbaancoach

Professionele ervaring

 • 9 jaar als advocaat (balie Antwerpen) 
 • 6 jaar actief als coach  
 • 7 jaar actief als bemiddelaar 

Opleidingen

 • Opleiding tot loopbaanprofessional (HRD Academy) 
 • Gecertificeerd stress- en burn-outcoach (VESB) 
 • Erkend bemiddelaar (Federale Bemiddelingscommissie) 
 • Transformational Presence 
 • Hartcoherentie 
 • Klinische psychologie (in opleiding) 

Specialisaties

 • Loopbaanbegeleiding 
 • Stress- en burn-outcoaching 
 • Verbindende communicatie 
 • Zelfvertrouwen 
 • (Zelf)leiderschap 
 • Hartcoherentie 

Zij volgden al jobcoaching in Bevel

Wat anderen zeggen over Charline Neyrinck

Het traject dat ik bij Charline aflegde sloot helemaal aan bij mijn persoonlijk proces. Ik stuitte binnen mijn loopbaan op een aantal issues en kwam in een ernstige burn-out terecht. Charline bood een kader waarbinnen ik mezelf kon ontvouwen en op ontdekking kon gaan. Ze plande een aantal technieken en reikte de juiste oefeningen aan. Vanuit haar achtergrond als advocate/juriste kon ze mij de nodige feedback geven op verschillende vlakken, steeds op een zachte en genuanceerde manier.
Tine Bellens
Charline ontvangt je in alle warmte, gezelligheid en vertrouwen. Als (loopbaan)coach heeft ze mij al tot verschillende nuttige inzichten gebracht. Ik ervaar het ook als zeer inspirerend dat Charline zelf ervaringsdeskundige is in het bewandelen van een loopbaantraject.
Sielke Hillen
Ik had het geluk dat ik werd doorverwezen naar Charline door mijn huisarts. Door aanhoudend thuiswerk, stress en veranderde werkomstandigheden zag ik het steeds minder zitten. Charline heeft me verschillende waardevolle inzichten gegeven tijdens onze gesprekken. Ze heeft zeker bijgedragen tot de verbetering van mijn professioneel functioneren maar ook privé is zeker e.e.a. verbeterd. Minstens 1 keer per dag denken aan een fijne gebeurtenis blijf ik doen! In het geval ik opnieuw vast kom te zitten, zal ik niet twijfelen om terug een afspraak te maken.
Wouter B.
Charline is een warm en hartelijk persoon. Ik voelde mij onmiddellijk “thuis” bij haar. Ik kan op een rustige en voor mij veilige manier mijn verhaal kwijt bij haar. Aan de hand van gesprekken, oefeningen en opdrachten daagt ze mij uit om uit mijn comfortzone te komen, te denken. Gaandeweg merk ik dat mijn blik op bepaalde obstakels die speelden, is veranderd.
Marijke Verhoeven
Loopbaanbegeleider Charline Neyrinck

Waar ik energie van krijg?

Een kijkje in mijn wereld

Na 9 jaar advocatuur, hing ik mijn toga aan de haak en ging ik voor een carrièreswitch. Ik startte mijn coach- en bemiddelingspraktijk en besloot om opnieuw te gaan studeren (klinische psychologie). Niet de gemakkelijkste beslissing, maar wel een waar ik dankbaar voor ben. Het is trouwens mede dankzij loopbaancoaching dat ik deze stappen heb durven zetten. 

De combinatie van coaching, bemiddeling, psychologie en mijn achtergrond in de advocatuur zorgt voor een kruisbestuiving en verruimt mijn blik op verschillende gebieden.  

In het gezelschap van mijn partner en dochter, in de natuur en met mijn loopsloefen aan, voel ik me koning(in) te rijk. Ik ben ook graag bezig met gezonde voeding en sport. Bloemen, bergen en het zonnetje toveren een glimlach op m’n snoet.  

Zelf blijven bijleren en groeien geeft me energie. Ik hoop deze energie op jou te kunnen overbrengen om het beste uit jezelf te halen en een leven te leiden dat past bij wie je bent.  

Gratis en vrijblijvend kennismaken?

Ben je klaar voor nieuwe inzichten in je loopbaan? Vul het formulier in en ik neem binnen de week contact met je op voor een gratis kennismakingsgesprek.

Loopbaanbegeleiding in Bevel volgen?

Zo verloopt het traject

 1. We starten met een gratis kennismakingsgesprek waarin je al je vragen kan stellen en ik je uitleg hoe ik te werk ga.
 2. Voel je een klik? Dan plannen we de het eerste coachgesprek in. Ik werk altijd op maat en in samenspraak met jou. Gemiddeld duurt een traject loopbaanbegeleiding 4 tot 12 weken. We volgen jouw tempo. Het kan trager of sneller gaan naargelang jouw behoeften en noden.
 3. Het resultaat van onze gesprekken? Heldere inzichten over wie je bent en wat je wil, het zelfvertrouwen om werk te maken van jouw versie 2.0 én een concreet plan richting meer werkgeluk.
Loopbaancheques van de VDAB

Voordelige jobcoaching in Bevel

Ontdek de loopbaancheques van VDAB

Omdat Dialogisch door de VDAB erkend is als loopbaancentrum, kan je bij onze loopbaancoaches de VDAB-loopbaancheques gebruiken. Voor 7 uur loopbaancoaching betaal je dan € 90. Niet slecht voor zo’n kostbaar traject, toch?

Je bent welkom in mijn praktijk of online