Loopbaancoaching in Vorselaar

Jobcoach Kelly Michiels

Welkom!

Hallo, ik ben Kelly Michiels

Als loopbaanbegeleider met een praktijk in Vorselaar ben ik gedreven door zelfontwikkeling, gezonde voeding en ACT. Mijn doel? Veerkracht stimuleren en kleine stappen zetten naar een betekenisvoller en bevredigender (werk)leven. Laten we samen kleine stappen zetten richting grote veranderingen!

Hoe kan ik je helpen?

Leer me beter kennen

Het liefst help ik jou bij het ontdekken van je waarden. Het vervult me met voldoening om te zien waar je passies liggen en wat je energie geeft. Mijn gids op deze reis van groei en ontwikkeling is ACT, een levenskunst die ik zelf dagelijks verken.

ACT staat voor Acceptance and Commitment Therapy, een benadering die focust op het omarmen van gedachten en gevoelens en het richten op waardevolle acties, wat bevorderlijk is voor groei en ontwikkeling. Nieuwsgierig hoe ik deze aanpak gebruik in loopbaanbegeleiding? Ik ontmoet je graag voor een gratis kennismakingsgesprek.

Mijn reis als loopbaancoach

Professionele ervaring

 • 15 jaar ervaring in rekrutering en sales
 • 5 jaar ervaring als leidinggevende
 • 1,5 jaar ervaring als loopbaancoach

Opleidingen

 • Certificaat loopbaanbegeleiding (Delavie)
 • Bachelor maatschappelijk werk
 • Bijkomende opleidingen: ACT, NLP, ACT en voeding

Specialisaties

 • Loopbaanbegeleiding met ACT
 • Stresscoaching
 • Zelfvertrouwen
 • Assertiviteit

Zij volgden al jobcoaching in Vorselaar

Wat anderen zeggen over Kelly Michiels

"Na twijfels over mijn carrière klopte ik bij Kelly aan voor loopbaanbegeleiding. Samen ontdekten we mijn waarden, competenties en passies. Het was een fantastisch traject waarin ik veel over mezelf leerde. Ik raad het iedereen aan, Kelly heeft me echt goed geholpen!"
K. B.
"Bij mijn eerste gesprek met Kelly zat ik vast en voelde me doodongelukkig in mijn werk. Samen zochten we naar verandering. Langzaam zag ik weer lichtpuntjes. Kleine aanpassingen hadden een grote impact op mijn leven. Dank je wel."
E. J.
Kelly Michiels krijgt energie van mooie wandelingen

Waar ik energie van krijg?

Een kijkje in mijn wereld

Hier laad ik van op: reizen, me verliezen in een goed boek, quality time met vrienden, yoga, een ontspannen wandeling met de hond of mijn kat gezelschap houden. Daarnaast is gezonde voeding voor mij essentieel voor een goede fysieke en mentale balans.

Gratis en vrijblijvend kennismaken?

Ben je klaar voor nieuwe inzichten in je loopbaan? Vul het formulier in en ik neem binnen de week contact met je op voor een gratis kennismakingsgesprek.

Loopbaanbegeleiding in Vorselaar volgen?

Zo verloopt het traject

 1. We starten met een gratis kennismakingsgesprek waarin je al je vragen kan stellen en ik je uitleg hoe ik te werk ga.
 2. Voel je een klik? Dan plannen we de het eerste coachgesprek in. Ik werk altijd op maat en in samenspraak met jou. Gemiddeld duurt een traject loopbaanbegeleiding 4 tot 12 weken. We volgen jouw tempo. Het kan trager of sneller gaan naargelang jouw behoeften en noden.
 3. Het resultaat van onze gesprekken? Heldere inzichten over wie je bent en wat je wil, het zelfvertrouwen om werk te maken van jouw versie 2.0 én een concreet plan richting meer werkgeluk.
Loopbaancheques van de VDAB

Voordelige jobcoaching in Vorselaar

Ontdek de loopbaancheques van VDAB

Omdat Dialogisch door de VDAB erkend is als loopbaancentrum, kan je bij onze loopbaancoaches de VDAB-loopbaancheques gebruiken. Voor 7 uur loopbaancoaching betaal je dan € 90. Niet slecht voor zo’n kostbaar traject, toch?

Je bent welkom in mijn praktijk of online