Het team jobcoaches van Dialogisch

Bij Dialogisch zetten wij ons in om samen met organisaties, teams en individuen te werken naar de best mogelijke versie van organisatie, team én individu. Wij doen dit vanuit dialoog, omdat dat de basis is van waaruit beweging wordt gecreëerd. Ons team bestaat uit een ploeg ervaren coaches overheen heel Vlaanderen. Allen zijn ze gepassioneerd bezig met het begeleiden en inspireren van mensen om hun kracht in volle vertrouwen te ontplooien.

Ontmoet onze coaches
Lees meer over onze waarom

De mensen achter de schermen

Jobcoach Petra, oprichter van Dialogisch

Petra Peltenburg

Zaakvoerder

In 2008 ben ik Dialogisch gestart vanuit een onvervuld verlangen om mensen, teams en leiders te begeleiden naar meer werkgeluk.

Alles startte met mijn eigen coachpraktijk in Herenthout. Ondertussen bestaat ons team uit coaches, bemiddelaars en hr-experten uit heel Vlaanderen. Een team waar ik ongelofelijk trots op ben.

Office Assistant Annick

Annick Mannaerts

Office Coördinator

Ik ondersteun het team van A tot Z op administratief vlak. Mijn collega's noemen me pragmatisch, hands-on, anticiperend en enthousiast.

Opgeleid als fotograaf ben ik door mijn gedifferentieerde loopbaan uitgegroeid tot creatief generalist.

Ik krijg energie van het optimaliseren (en uitvoeren) van administratieve taken en processen en daarnaast is mijn grote passie de stad Antwerpen waar ik stadsgids ben.

Mijn motto: "Volg je passie en elke dag is gevuld met levensvreugde."

Creative Flore

Flore De Raet

Freelance creative

Een video over een coach? Een leuke visual voor social media? Of een ontwerp voor een poster? I'm on it. Als creative denk ik ook mee na over het verhaal van Dialogisch en hoe we dat met de wereld kunnen delen.

Na een loopbaanbegeleidingstraject bij Petra sprong ik in het diepe en startte ik mijn eigen bedrijfje, Oui Oui. Nu doe ik wat ik het liefste doe: fotograferen, ontwerpen en filmen. Het verhaal van mensen tonen dus. Met dank aan Dialogisch. Dat maakt onze samenwerking alleen maar waardevoller.