Over Dialogisch

Het team van Dialogisch

Bij Dialogisch zetten wij ons in om samen met organisaties, teams en individuen te werken naar de best mogelijke versie van organisatie, team én individu. Wij doen dit vanuit dialoog, omdat dat de basis is van waaruit beweging wordt gecreëerd. Ons team bestaat uit een ploeg ervaren coaches verspreid over heel Vlaanderen. Stuk voor stuk leveren ze sterk werk in loopbaantrajecten en in organisaties. Op deze manier zorgen we ervoor dat mensen zichzelf kunnen zijn op hun werk en hun talenten in volle kracht kunnen inzetten.

Waarom we doen wat we doen

Bij Dialogisch geloven we dat de wereld een betere plek is voor iedereen als we kunnen leven en werken vanuit veerkracht en geluk. Daarom zetten wij ons in om samen met organisaties, teams en individuen het pad te bouwen naar meer geluk en welzijn op de werkvloer. Wij zijn een sterk verbonden team van ervaren coaches met veel eigenheid en vrijheid van handelen. We werken over heel Vlaanderen. Wij ondersteunen werknemers, zelfstandigen en organisaties via loopbaanbegeleiding, hartcoherentietraining, coaching en opleidingen rond veerkracht, welzijn en geluk op de werkvloer.

Wij werken vanuit een diep verbonden dialoog, omdat dat de basis is van waaruit beweging wordt gecreëerd. Wij zijn allemaal gepassioneerd bezig met het begeleiden en inspireren van mensen om hun kracht in volle vertrouwen te ontplooien en in te zetten – ten voordele van zichzelf, hun ideale leven en de bedrijven waarin ze werken. Omdat we ervan overtuigd zijn dat alles wat je met je hart doet, stroomt.

Meer werkgeluk in je mailbox?

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en ontvang af en toe een mailtje vol inspiratie en tips.

De mensen achter de schermen

Jobcoach Petra Peltenburg

Petra Peltenburg

Initiatiefneemster Dialogisch

In 2008 ben ik Dialogisch gestart vanuit een onvervuld verlangen om mensen, teams en leiders te begeleiden naar meer werkgeluk.

Mijn passie ligt bij de puzzel mens-werk. Ik vind het zalig om organisaties te begeleiden in de match met de juiste werknemer én ervoor te zorgen dat mensen zichzelf kunnen zijn in hun organisatie. Gewoon omdat ze heel hun zijn en een groot stuk van hun talenten kunnen inzetten in die organisatie. Een échte win-win in mijn ogen en de toekomst van gezonde arbeid.

Daarnaast heb ik een loopbaancentrum. Dat betekent dat mijn bedrijf Dialogisch het mandaat heeft gekregen van de VDAB om individuen (zoals jij ;-)) te coachen in hun loopbaanvragen. Om er ook op die manier weer voor te zorgen dat jij jezelf kan zijn in je werk en dat wat je doet een verlengde is van wie jij bent.

En dit alles doe ik NIET! alleen. Ik ben omringd door 27 prachtige coaches die verspreid over heel Vlaanderen sterk werk leveren in loopbaantrajecten en binnen organisaties.

En daar ben ik stiekem best wel trots op!

Els Caems

Facilitator

Mag ik je voorstellen aan Els. Els is de lijm in en rond ons team en zorgt ervoor dat alle processen optimaal verlopen: de administratie rond loopbaantrajecten en trajecten bij organisaties, het verzorgen van teammeetings en intervisies. Ook zorgt ze voor de subsidies die organisaties krijgen als ze met ons samenwerken zoals KMO-portefeuille en werkbaarheidscheque.

Daarnaast is Els een droomcollega met écht Dialogisch-DNA. Ze is zacht, empathisch en neemt haar rol serieus en vanuit haar hart op.

Waarvoor je bij Els terecht kunt? Al je vragen over trajecten, zowel voor jouw organisatie als voor individuele trajecten. Ook voor administratieve vragen ben je bij haar op de juiste plek.

Practise what you preach. Els haar start bij Dialogisch is ontstaan vanuit de dialoog. Beiden op zoek, niet helemaal wetend wat we precies zochten of nodig hadden. Vanuit de dialoog kreeg onze samenwerking vorm: niet vanuit een bestaande functietitel, maar vertrekkend vanuit de behoeften van Dialogisch én Els haar talenten. Zo werd het een “job op maat” en een “match made in heaven”.