Het team jobcoaches van Dialogisch

Bij Dialogisch zetten wij ons in om samen met organisaties, teams en individuen te werken naar de best mogelijke versie van organisatie, team én individu. Wij doen dit vanuit dialoog, omdat dat de basis is van waaruit beweging wordt gecreëerd. Ons team bestaat uit een ploeg ervaren coaches overheen heel Vlaanderen. Allen zijn ze gepassioneerd bezig met het begeleiden en inspireren van mensen om hun kracht in volle vertrouwen te ontplooien.

Ontmoet onze coaches
Lees meer over onze waarom

De mensen achter de schermen

Jobcoach Petra, oprichter van Dialogisch

Petra Peltenburg

Zaakvoerder

In 2008 ben ik Dialogisch gestart vanuit een onvervuld verlangen om mensen, teams en leiders te begeleiden naar meer werkgeluk.

Alles startte met mijn eigen coachpraktijk in Herenthout. Ondertussen bestaat ons team uit coaches, bemiddelaars en hr-experten uit heel Vlaanderen. Een team waar ik ongelofelijk trots op ben.

Creative Flore

Flore De Raet

Freelance creative

Een video over een coach? Een leuke visual voor social media? Of een ontwerp voor een poster? I'm on it. Als creative denk ik ook mee na over het verhaal van Dialogisch en hoe we dat met de wereld kunnen delen.

Na een loopbaanbegeleidingstraject bij Petra sprong ik in het diepe en startte ik mijn eigen bedrijfje, Oui Oui. Nu doe ik wat ik het liefste doe: fotograferen, ontwerpen en filmen. Het verhaal van mensen tonen dus. Met dank aan Dialogisch. Dat maakt onze samenwerking alleen maar waardevoller.

Medewerker Els

Els Caems

Facilitator

Waarvoor je bij mij terecht kunt? Al je vragen over trajecten, zowel voor jouw organisatie als voor individuele trajecten. Ook voor administratieve vragen ben je bij mij op de juiste plek.

Als Facilitator ben ik de lijm in en rond het team. Door alle processen buiten de trajecten zelf optimaal te laten verlopen, zorg ik ervoor dat onze coaches kunnen doen waar ze goed in zijn.

Wat ik zó fijn vind, is dat mijn start bij Dialogisch vanuit de dialoog ontstaan is. Beide op zoek, niet helemaal wetend wat we precies zochten of nodig hadden. Vanuit de dialoog kreeg onze samenwerking vorm: niet vanuit een bestaande functietitel, maar vertrekkend vanuit de behoeften van Dialogisch én mijn talenten. Zo werd het een “job op maat”.